.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

..

Хахх колкото и нерелно да си написал всичко .. Аз самата вярвам в извънземни .. И би било яко да се запозная с някое ''извънземно'' , Да си полафим за живота .. Браво добре си го измислил .. Имаш 6 от мен
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    плашиш ме.
    +1 .. аз попринцип вярвам в извънземни и т.н. така че за да не кажа нищо лошо за тях те подкрепям

Град
    NяkuDЭэЭ
    И на мен ми се е случвало да вися във въздуха над леглото!

Просто затварям очи и след това усещам,че се издигам във въздуха и,че няма нищо под мен!Един път се осмелих да отворя очи и кво да видя?!Леглото ми е долу,а аз съм почти до тавана!!!Да знаете колко се уплаших....Веднага изкрещях от уплаха и паднах право в леглото си!!! Божееее...Не си мислете,че съм сънувала,защото това ми се е случвало поне 4 пъти!

Плюс това напълно усетих като паднах!Не знам как така отивам до тавава,като нямам крила?!Тук май наистина има работа на извънземни...Сега сигурно си мислете,че е няква шега,но не е!Пък може и да искат да ме отвлекат,знаете ли...Но просто не е възможно нещо да не ме държи!!!Пък и мама беше в стаята и четеше книга,но нищо не видя.Само ми кресна да млъкна.Но го направи когато вече нещото ме фърли обратно в леглото.Слава Богу,не болеше! Тоест не когато падах,а когато вече бях паднала и зяпах стреснато в леглото си. Тогава мама ми кресна.Странна работа...Не,че усещах някой да ме държи,но с ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ И С ТЯЛОТО СИ УСЕТИХ,ЧЕ СЪМ ВЪВ ВЪЗДУХА!!!И то не,че съм на 1 см или 2,3 над леглото,ами бях почти до тавана! Ако пак ми се случи...

П.П-Сега разказах на баба и тя ми вика:Ми сигурно са били някакви сили... и аз викам:Не са сили,а извънземни!
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от GirlYyYXD

Просто затварям очи и след това усещам,че се издигам във въздуха и,че няма нищо под мен!Един път се осмелих да отворя очи и кво да видя?!Леглото ми е долу,а аз съм почти до тавана!!!Да знаете колко се уплаших....Веднага изкрещях от уплаха и паднах право в леглото си!!! Божееее...Не си мислете,че съм сънувала,защото това ми се е случвало поне 4 пъти!

Плюс това напълно усетих като паднах!Не знам как така отивам до тавава,като нямам крила?!Тук май наистина има работа на извънземни...Сега сигурно си мислете,че е няква шега,но не е!Пък може и да искат да ме отвлекат,знаете ли...Но просто не е възможно нещо да не ме държи!!!Пък и мама беше в стаята и четеше книга,но нищо не видя.Само ми кресна да млъкна.Но го направи когато вече нещото ме фърли обратно в леглото.Слава Богу,не болеше! Тоест не когато падах,а когато вече бях паднала и зяпах стреснато в леглото си. Тогава мама ми кресна.Странна работа...Не,че усещах някой да ме държи,но с ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ И С ТЯЛОТО СИ УСЕТИХ,ЧЕ СЪМ ВЪВ ВЪЗДУХА!!!И то не,че съм на 1 см или 2,3 над леглото,ами бях почти до тавана! Ако пак ми се случи...
    Апфф... т'ва не е ник'во отвличане, а просто си имала/преживяла OBE (Out Of Body Experience)
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas

Апфф... т'ва не е ник'во отвличане, а просто си имала/преживяла OBE (Out Of Body Experience)
    ААа да бе!Щом видях,че съм във въздуха как ще стане

Но понеже аз вярвам в магии и чудеса,както и извънземни и зли сили(естествено!!!) за мен това си остава истина,знам че вие ще има да се хилите и да ме одумвате,но...
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Град
    Somewhere On East =]]
    Абе хора, т'ва не е никакво "отвличане" от извънземни, а просто (както казах в горния пост) сте имали obe (Out-of-body experience) (Дори правих тема скоро специално за това) или на бг. превод - ИТП (Извънтелесно преживяване). Ето и един цитат

Извънтелесните преживявания обикновено представляват усещане на човек за свободно плаване в пространството...
    Това, че сте изтръпнали се дължи на факта от това, че преди да излезете от тялото си (астралното тяло)( не съм запозната с имената на тези излизания от тялото ) започвате да получавате някакви тресения или да се чувствате изтръпнал. ИТП-то е мнооооого рядко явление, за да се усвой са нужни години, на много малко хора им се е получавало просто ей така, без те да са искали.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Somewhere On East =]]

Но понеже аз вярвам в магии и чудеса,както и извънземни и зли сили(естествено!!!) за мен това си остава истина,знам че вие ще има да се хилите и да ме одумвате,но...
    Първо се образовай малко преди пак да ми говориш тези глупости!
    ♥ 2PAC ♥

Град
    NяkuDЭэЭ
    А и като малка пак стана подобна случка Но беше ужасно яко и забавно!Начи стоя си аз в хола и изведнъж се засилих да скоча и моля ви се,докато скачах във въздуха изведнъж заех форма-сякаш съм зад волана и карам кола,и на момента се понесох във въздзуха!!!но беше близко до земята.Карах въображаема кола във въздуха! Знам,че ще ме вземете ся на майтап,но наистина е така! Надявам се някой път докато се премятам като луда,да фръкна във въздуха,ще бъде яко.(това е бъзик )

Знам,че не ми вярвате и 1 %,но е истина,за вас е лъжа и майтап,но всъщност е истина и реалност.Повярвайте в чудесата де!

Град
    NяkuDЭэЭ

Първо се образовай малко преди пак да ми говориш тези глупости!

Съжалявам мила,но ти като не вярваш в магии,не вярвай. Все пак си беше кеф.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Абе хора, т'ва не е никакво "отвличане" от извънземни, а просто (както казах в горния пост) сте имали obe (Out-of-body experience) (Дори правих тема скоро специално за това) или на бг. превод - ИТП (Извънтелесно преживяване). Ето и един цитат

Извънтелесните преживявания обикновено представляват усещане на човек за свободно плаване в пространството...
    Това, че сте изтръпнали се дължи на факта от това, че преди да излезете от тялото си (астралното тяло)( не съм запозната с имената на тези излизания от тялото ) започвате да получавате някакви тресения или да се чувствате изтръпнал. ИТП-то е мнооооого рядко явление, за да се усвой са нужни години, на много малко хора им се е получавало просто ей така, без те да са искали.

Добре де,като съм имала такова,защо се видях във въздуха? Няма да ти повярвам,както и ти на мене,но с теб повече не ми се лафи.

GirlYyYXD Много яко се филмираш .. Още малко ще кажеш , че и в стаята ти идва малкото пони и политате към долината
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от ELecTro95
    Некой те е прецакал с некачествено LSD ...
    +1
    Като откача, откачам!

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от Yunna
    GirlYyYXD Много яко се филмираш .. Още малко ще кажеш , че и в стаята ти идва малкото пони и политате към долината
    Да да! Не ми дрънкай за понита,защото ще им откъсна главите,да не съм 6 годишна,че да се занимаам с бебешорски глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Yunna
    Да да! Не ми дрънкай за понита,защото ще им откъсна главите,да не съм 6 годишна,че да се занимаам с бебешорски глупости?!
    Незнам на колко си но не съм и заинтересована ..!! Не се занимаваш с '' Бебешорски'' глупости а по - дяволите погледни само каква простотия издрънка .. Засилила си се да скачаш ( заех форма-сякаш съм зад волана и карам кола,и на момента се понесох във въздзуха!!!но беше близко до земята.Карах въображаема кола във въздуха! ) .. Не че нещо но си супер смешна !!

бан за извънземните във форума!

Цитирай Първоначално написано от clever
    Някой скоро е гледал ``Четвъртия вид`` и е решил да си направи ебавка тукаа ..
    точно това смятах да пиша

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от pagoschee
    Звучи ми налудничево,дори смешно.Ти си знаеш дали е истина или не.
    + 1
    Мисля, че е било сън. Описал си го по такъв начин, че препрочитах няколко изречения да схвана смисъла... Абе не знам, съмнително е всичко.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Апфф.. защо винаги "отвличат" тея, дето вярват в извънземни..?
    You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

Aко трябва да съм честна.. и аз вярвам, че сред сички тия милиони галактики и планети няма никъв шанс ние да сме единствената форма на живот .. и да, вярвам в извънземните, но не и че идват на земята за да отвличат или изследват хора
    2 варианта -
    некачествено LSD както вече споменаха
    или просто ПСИ-ХИ-КА
    The best part of me is hidden..

m0nka, това което описваш се нарича сънна парализа. Когато човек заспи тялото му постепенно се парализира за да го предпази от случайни движения. Например сънуваш че бягаш но ако започнеш да бягаш с краката ще се нараниш. За това мозъка парализира тялото.

При събуждане парализата изчезва. Понякога обаче се получава човек да се събуди преди сънната парализа да е отминала. В този промеждутък от няколко стотнни или секунди се изпитва силно чувство че човек е в опастност, че е под наблюдение на други хора или същества, че в стаята има някой който представлява заплаха, слушането е затруднено, а човек е напълно парализиран и лежи в леглото си и усеща страх, задух, опасност. Събуждането е тежко и ужасното чувство не отминава много дълго време.

За съжаление всичко е плод на въображението. Иначе би било да са извънземни, щеше да е по-емоционално. Но не е нищо повече от лош сън. Рано или късно всеки минава през това.

Тея изтъркани лафчета за некачествени наркотици вече стават банални. Или поне някои хора с цел да се направят на забавни поне да измислят някоя въображаема интересна и смешна история, а не такива, на които и едно пет годишно лапенце не би се засмял. Моля ви се, не се правете на супер оригинални при положение, че не сте.
    Иначе на почти всички от нас са ни се случвали странни неща.
    Всичко може да си има логично обяснение, но може и да няма такова.
    Спомням си, че една нощ в квартирата сънувах някфи адски кошмари и по едно време взех че се пробудих, че бяха много мъчителни. Отварям си очите аз и чувам някакъв странен шум идващ от банята (за пояснение, банята се намира в мойта стая, тоест една врата ни дели) и тъй като бях сънен не можех да определя точно какъв беше този шум. Обърнах се на другата страна с цел да заспя пак, обаче тоя шум ми се набиваше в главата много гадно. Ставам аз, влизам в банята и кфо да видя. От чучура на мивката тече вода, ама все едно съм завъртял кранчето докрай. Врътнах обратно кранчето на студената вода и се върнах в леглото да спя.
    На другия ден като станах, ходих гледах чешмата да не се повредила нещо, но си всичко си беше наред. Пък и се замислих, че просто е невъзможно да съм я забравил предната вечер, тя се чува супер силно.
    Не казвам, че е имало призраци или пък извънземни, може би си има някфо логично обяснение, може да е станало нещо с налягането, но пък беше едно такова странно.

paranormal activity
    The best part of me is hidden..

Град
    London, UK
    Цитирай Първоначално написано от shitman
    m0nka, това което описваш се нарича сънна парализа. Когато човек заспи тялото му постепенно се парализира за да го предпази от случайни движения. Например сънуваш че бягаш но ако започнеш да бягаш с краката ще се нараниш. За това мозъка парализира тялото.

При събуждане парализата изчезва. Понякога обаче се получава човек да се събуди преди сънната парализа да е отминала. В този промеждутък от няколко стотнни или секунди се изпитва силно чувство че човек е в опастност, че е под наблюдение на други хора или същества, че в стаята има някой който представлява заплаха, слушането е затруднено, а човек е напълно парализиран и лежи в леглото си и усеща страх, задух, опасност. Събуждането е тежко и ужасното чувство не отминава много дълго време.

За съжаление всичко е плод на въображението. Иначе би било да са извънземни, щеше да е по-емоционално. Но не е нищо повече от лош сън. Рано или късно всеки минава през това.
    +1. Тъкмо щях да почна да обяснявам, но ето че някой го е направил преди мен.
    I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!

За няколко причини се сещам..
    1.Сънна парализа
    2.Друсаш се
    3.Сънуваш мн убедително
    4.Просто се е*аваш ....
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Ние не можем да кажем дали той лъже,но пък едвали ние сме единствениете живи същества на тая Вселена по не аз така мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си