- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Шокираща Случка с извънземни
Хахх колкото и нерелно да си написал всичко .. Аз самата вярвам в извънземни .. И би било яко да се запозная с някое ''извънземно''
, Да си полафим за живота
.. Браво добре си го измислил .. Имаш 6 от мен
![]()
+1 .. аз попринцип вярвам в извънземни и т.н. така че за да не кажа нищо лошо за тях те подкрепямПървоначално написано от viksit0y
![]()
И на мен ми се е случвало да вися във въздуха над леглото!![]()
Просто затварям очи и след това усещам,че се издигам във въздуха и,че няма нищо под мен!Един път се осмелих да отворя очи и кво да видя?!Леглото ми е долу,а аз съм почти до тавана!!!Да знаете колко се уплаших....Веднага изкрещях от уплаха и паднах право в леглото си!!!Божееее...Не си мислете,че съм сънувала,защото това ми се е случвало поне 4 пъти!
Плюс това напълно усетих като паднах!Не знам как така отивам до тавава,като нямам крила?!Тук май наистина има работа на извънземни...Сега сигурно си мислете,че е няква шега,но не е!Пък може и да искат да ме отвлекат,знаете ли...Но просто не е възможно нещо да не ме държи!!!Пък и мама беше в стаята и четеше книга,но нищо не видя.Само ми кресна да млъкна.Но го направи когато вече нещото ме фърли обратно в леглото.Слава Богу,не болеше!Тоест не когато падах,а когато вече бях паднала и зяпах стреснато в леглото си.
Тогава мама ми кресна.Странна работа...Не,че усещах някой да ме държи,но с ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ И С ТЯЛОТО СИ УСЕТИХ,ЧЕ СЪМ ВЪВ ВЪЗДУХА!!!И то не,че съм на 1 см или 2,3 над леглото,ами бях почти до тавана!
Ако пак ми се случи...
П.П-Сега разказах на баба и тя ми вика:Ми сигурно са били някакви сили...и аз викам:Не са сили,а извънземни!
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Апфф... т'ва не е ник'во отвличане, а просто си имала/преживяла OBE (Out Of Body Experience)Първоначално написано от GirlYyYXD
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ААа да бе!Щом видях,че съм във въздуха как ще станеПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Но понеже аз вярвам в магии и чудеса,както и извънземни и зли сили(естествено!!!) за мен това си остава истина,знам че вие ще има да се хилите и да ме одумвате,но...![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Абе хора, т'ва не е никакво "отвличане" от извънземни, а просто (както казах в горния пост) сте имали obe (Out-of-body experience) (Дори правих тема скоро специално за това) или на бг. превод - ИТП (Извънтелесно преживяване). Ето и един цитат
Това, че сте изтръпнали се дължи на факта от това, че преди да излезете от тялото си (астралното тяло)( не съм запозната с имената на тези излизания от тялото ) започвате да получавате някакви тресения или да се чувствате изтръпнал. ИТП-то е мнооооого рядко явление, за да се усвой са нужни години, на много малко хора им се е получавало просто ей така, без те да са искали.Извънтелесните преживявания обикновено представляват усещане на човек за свободно плаване в пространството...
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първо се образовай малко преди пак да ми говориш тези глупости!Първоначално написано от GirlYyYXD
♥ 2PAC ♥
А и като малка пак стана подобна случкаНо беше ужасно яко и забавно!Начи стоя си аз в хола и изведнъж се засилих да скоча и моля ви се,докато скачах във въздуха изведнъж заех форма-сякаш съм зад волана и карам кола,и на момента се понесох във въздзуха!!!но беше близко до земята.Карах въображаема кола във въздуха!
![]()
![]()
Знам,че ще ме вземете ся на майтап,но наистина е така!
Надявам се някой път докато се премятам като луда,да фръкна във въздуха,ще бъде яко.(това е бъзик
)
Знам,че не ми вярвате и 1 %,но е истина,за вас е лъжа и майтап,но всъщност е истина и реалност.Повярвайте в чудесата де!![]()
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Съжалявам мила,но ти като не вярваш в магии,не вярвай.Все пак си беше кеф.
![]()
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Добре де,като съм имала такова,защо се видях във въздуха?Няма да ти повярвам,както и ти на мене,но с теб повече не ми се лафи.
![]()
+1Първоначално написано от ELecTro95
![]()
Като откача, откачам!
Да да!Първоначално написано от Yunna
Не ми дрънкай за понита,защото ще им откъсна главите,да не съм 6 годишна,че да се занимаам с бебешорски глупости?!
![]()
Незнам на колко си но не съм и заинтересована ..!! Не се занимаваш с '' Бебешорски'' глупости а по - дяволите погледни само каква простотия издрънка ..Първоначално написано от GirlYyYXD
Засилила си се да скачаш ( заех форма-сякаш съм зад волана и карам кола,и на момента се понесох във въздзуха!!!но беше близко до земята.Карах въображаема кола във въздуха! )
![]()
![]()
![]()
.. Не че нещо но си супер смешна !!
бан за извънземните във форума!![]()
точно това смятах да пишаПървоначално написано от clever
![]()
+ 1Първоначално написано от pagoschee
Мисля, че е било сън. Описал си го по такъв начин, че препрочитах няколко изречения да схвана смисъла... Абе не знам, съмнително е всичко.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Апфф.. защо винаги "отвличат" тея, дето вярват в извънземни..?![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Aко трябва да съм честна.. и аз вярвам, че сред сички тия милиони галактики и планети няма никъв шанс ние да сме единствената форма на живот .. и да, вярвам в извънземните, но не и че идват на земята за да отвличат или изследват хора![]()
2 варианта -
некачествено LSD както вече споменаха
или просто ПСИ-ХИ-КА![]()
The best part of me is hidden..
m0nka, това което описваш се нарича сънна парализа. Когато човек заспи тялото му постепенно се парализира за да го предпази от случайни движения. Например сънуваш че бягаш но ако започнеш да бягаш с краката ще се нараниш. За това мозъка парализира тялото.
При събуждане парализата изчезва. Понякога обаче се получава човек да се събуди преди сънната парализа да е отминала. В този промеждутък от няколко стотнни или секунди се изпитва силно чувство че човек е в опастност, че е под наблюдение на други хора или същества, че в стаята има някой който представлява заплаха, слушането е затруднено, а човек е напълно парализиран и лежи в леглото си и усеща страх, задух, опасност. Събуждането е тежко и ужасното чувство не отминава много дълго време.
За съжаление всичко е плод на въображението. Иначе би било да са извънземни, щеше да е по-емоционално. Но не е нищо повече от лош сън. Рано или късно всеки минава през това.
Тея изтъркани лафчета за некачествени наркотици вече стават банални. Или поне някои хора с цел да се направят на забавни поне да измислят някоя въображаема интересна и смешна история, а не такива, на които и едно пет годишно лапенце не би се засмял. Моля ви се, не се правете на супер оригинални при положение, че не сте.
Иначе на почти всички от нас са ни се случвали странни неща.
Всичко може да си има логично обяснение, но може и да няма такова.
Спомням си, че една нощ в квартирата сънувах някфи адски кошмари и по едно време взех че се пробудих, че бяха много мъчителни. Отварям си очите аз и чувам някакъв странен шум идващ от банята (за пояснение, банята се намира в мойта стая, тоест една врата ни дели) и тъй като бях сънен не можех да определя точно какъв беше този шум. Обърнах се на другата страна с цел да заспя пак, обаче тоя шум ми се набиваше в главата много гадно. Ставам аз, влизам в банята и кфо да видя. От чучура на мивката тече вода, ама все едно съм завъртял кранчето докрай. Врътнах обратно кранчето на студената вода и се върнах в леглото да спя.
На другия ден като станах, ходих гледах чешмата да не се повредила нещо, но си всичко си беше наред. Пък и се замислих, че просто е невъзможно да съм я забравил предната вечер, тя се чува супер силно.
Не казвам, че е имало призраци или пък извънземни, може би си има някфо логично обяснение, може да е станало нещо с налягането, но пък беше едно такова странно.
paranormal activity![]()
The best part of me is hidden..
+1. Тъкмо щях да почна да обяснявам, но ето че някой го е направил преди мен.Първоначално написано от shitman
I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!
За няколко причини се сещам..
1.Сънна парализа
2.Друсаш се
3.Сънуваш мн убедително
4.Просто се е*аваш ....
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Ние не можем да кажем дали той лъже,но пък едвали ние сме единствениете живи същества на тая Вселена по не аз така мисля.