Вчера ми пратиха факс от Белия дом, за да бъда посланник на междугалактическата федерация за осъществяване на приятелства между цивилизациите в космоса. Дойдоха и ме взеха с летящата чиния в 5 следобед, бяха паркирали пред блока. За съжаление по пътя аварирахме в Хасково и от там се наложи да тръгнем пеша и да тикаме чинията по пътя, че нямаше как да я оставим. Извънземните бутаха заедно с мен, но по едно време се умориха и им доскуча. Решихме да спрем на едно OMV да потърсим помощ. От там се обадихме в Белия дом, за да предупредим президента, че сме аварирали и няма да можем да пристигнем на време до неделя. За съжаление светът е много широк. Оказа се, че руснаците са подслушвали разговора и от там не след дълго дойдоха две сини коли и от тях с охрана слезе Путин. Представиха ни се САЩ, а от там извънземните се качиха в колите и тръгнаха нанякъде. През това време ме беше хванало разтройство и бях в тоалетната. По едно време на врата се тропа.
- Отваряй!
Нямах време да се забърша. Строшиха вратата и нахлуха двама униформени. Питаха ме моя ли е чинията, която блокира пътя и колите не могат да минат. Казах им, че съм на мисия и от миналия понеделник съм на път с инопланетяните, но аварирахме и звъннахме на Белия дом и в момента за помощ да ни изтеглят. Питаха ме къде са извънземните, но през това време се оказа, че тъкмо ги бяха отвели отвлякли тези от Русия. Тъй като не видяха извънземните трябваше да тикам сам чинията извън пътя, за да освободя трафика да мине. Тъй като сивите собственици ги нямаше, не успях да обясня чия е чинията и сметнаха, че съм я карал аз. Нямам книжка, а и в чинията нямаше светлоотразителна жилетка и не разполагаше с винетка. От там ме завеодха в близкото РПУ. Сега срещу мен се води дело. Всички ме изоставиха да се оправям сам с обясненията! Не вярвайте на извънземните!