.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от pagoschee
    Звучи ми налудничево,дори смешно.Ти си знаеш дали е истина или не.
    По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !

Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от haso
    защо не ги почерпи по една биричка може да са жадни
    Е тва е върха!! ми прав си е човека!Детенцее,вземи спри да гледаш страшни филми,че ти пълнят главата с глупости!А и още нещо-като ставаше до тоалетната някакво странно усещане имаше ли,някакви халюцинации?
    Just smile! ;]]

hah

ТОва изобщо не ми се вярва ,но може да стане добър филм (ако вече няма такъв)АКо този който го е писал го е измислил сам значи става за писател.
    ПС: Яко е , но аз не вярвам
    "Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."

Най-много да си получил халюцинации от страх. Каза, че те е било страх. А иначе ми прилича повече на полтъргайст, от колкото на извънземно. Доколкото знам, наскоро не е имало извънземни отвличания, защото според източник, били в междугалактическа война. Но на какво да вярва човек. Наистина, при среща с нещо много страшно се парализираш, преди малко го изпитах
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    На мен ми се е случвало , когато спя изведнъж да се издигна на горе, за около секунда .. и изведнъж рязко падам на леглото ( Около 2 метра , височина ) . Много странно , но падането го усещам и после заспивам все едно нищо не се случвало,.

П.С - не пуша , не се дрогирам , нито пия.
    Съвсем нормална съм си.
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Вчера ми пратиха факс от Белия дом, за да бъда посланник на междугалактическата федерация за осъществяване на приятелства между цивилизациите в космоса. Дойдоха и ме взеха с летящата чиния в 5 следобед, бяха паркирали пред блока. За съжаление по пътя аварирахме в Хасково и от там се наложи да тръгнем пеша и да тикаме чинията по пътя, че нямаше как да я оставим. Извънземните бутаха заедно с мен, но по едно време се умориха и им доскуча. Решихме да спрем на едно OMV да потърсим помощ. От там се обадихме в Белия дом, за да предупредим президента, че сме аварирали и няма да можем да пристигнем на време до неделя. За съжаление светът е много широк. Оказа се, че руснаците са подслушвали разговора и от там не след дълго дойдоха две сини коли и от тях с охрана слезе Путин. Представиха ни се САЩ, а от там извънземните се качиха в колите и тръгнаха нанякъде. През това време ме беше хванало разтройство и бях в тоалетната. По едно време на врата се тропа.
    - Отваряй!
    Нямах време да се забърша. Строшиха вратата и нахлуха двама униформени. Питаха ме моя ли е чинията, която блокира пътя и колите не могат да минат. Казах им, че съм на мисия и от миналия понеделник съм на път с инопланетяните, но аварирахме и звъннахме на Белия дом и в момента за помощ да ни изтеглят. Питаха ме къде са извънземните, но през това време се оказа, че тъкмо ги бяха отвели отвлякли тези от Русия. Тъй като не видяха извънземните трябваше да тикам сам чинията извън пътя, за да освободя трафика да мине. Тъй като сивите собственици ги нямаше, не успях да обясня чия е чинията и сметнаха, че съм я карал аз. Нямам книжка, а и в чинията нямаше светлоотразителна жилетка и не разполагаше с винетка. От там ме завеодха в близкото РПУ. Сега срещу мен се води дело. Всички ме изоставиха да се оправям сам с обясненията! Не вярвайте на извънземните!
    Сигурно е било ужасно. Не ти завиждам ! Дано се оправят нещата. :S

за мен това е напълно смешно и невъзможно,толкова луди има сигурно се друсаш момче

Супер фен Аватара на cigarettekisses

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Стигнах до полвината и се отказах. Небивалици

Ти си много тъп. Аз определено вярвам че има извънвемни и т.н., ама то твойто са просто небавилици... Пък и с каква точност обясняваш часоветеее... Леле леле
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Аве как ще знаеш часа, като си се опитал да вземеш телефона си, брато върви за лечение в психиатрия ве

Аз понякога като сера ми изтръпват краката, понякога и ръце, много различно . Та те питам да не би това изтръпване да е не само от страх ами и да не би да е било от акането ти xayxayxyaxaxaxyaxyayxaya вие сте ненормални, това ви е темата да си развивате фантазиите ( )
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си