.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Град
    Русе

Обикновена или по-висша класа козметика за тънка фина коса?

Значи косата ми е слаба, тънка, много фина, лесно цъфти и .. с една дума иска много грижи. Досега не се бях замисляла колко много й вредя и смятам да се взема в ръце да полагам максимални грижи за нея. Майката на една моя приятелка й купува само скъпа козметика за коса (шампоани от 20лв нагоре; лакове за по 20-25лв; балсами etc.. ) и ми каза да спра да си купувам от по-евтините неща (Nivea, Pantene, Taft и подобни) и да започна да си купувам по-скъпи неща, защото тези "евтинийки" развалят адски много косата ми. Аз обаче съм чувала добри отзиви примерно на шампоани на Милва, а те май не са скъпи. И се чудя струва ли си да се ръся толкова много пари? И ако може да ми препоръчате продукти за слаба коса. Благодаря, предварително

Мега фен Аватара на ameli
    цената не гарантира качеството

за продукти не мога да ти помогна
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Отиди на фризъор, той ще ти препоръча най добрия за косата ти.
    Аз лично съм много доволна от Head and shoulders и от Shauma ( този за ежедневна употреба, със 7 билки ). На L'oreal, също са хубави, но пак казвам, всичко зависи от косата ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си