- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблемът в мен ли е?
Значии историята е следната.Харесвам една съученичка и се разбирам с нея.В сряда разбрах че е скъсала с приятеля си.Аз й казах че ще се съберат, но тя не ми повярва.От сряда до петък се опитвах да я хвана сама и да й кажа как се чувствам и какво чувствам към нея.В петък успях да й го кажа.Каза че й трябвало малко време и аз се съгласих.Писах й един смс да си помисли и да ми каже в понеделник.Днес влизам аз в нейният профил и познайте!Събрала се с бившия си.На мен разбира се ми стана много гадно и й писах един смс, но тя не отговори.Гадно е така да се подиграват с чувствата ми и в момента ми идва да изляза и да наритам някой боклук.Кажете ми какво да направя
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
не мисля 4е си е играла стеб,тя ти е казала 4е и трябва време.А и ти самоя си о4аквал да се съберат.
Да, но поне можеше да ми се обади или да пише един смс.Познавам я много добре и просто....
Наритай някой боклук !!!
Иначе трябва да оставиш нещата да затихнат. Не може два дни след като се е разделила със старото гадже да искаш да тръгне с теб.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И аз мисля така..И също така - не мисля,че си е играла с тебПървоначално написано от ShawnMac
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
еми като се обичат с теб ли искаш да тръгне
и да не е длъжна да ти пише смс?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от ivcheto0o
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Аз мисля, че проблемът не е в теб, тя ти е казала, че иска време, а не те е отрязала веднага, т.е. дала ти е надежда, а после без да ти каже нищо се е събрала с другия! Постъпила е тъпо, ако не е изпитвала нищо, просто е трябвало да ти го каже, а не да ти излиза с извиненията, че й трябвало време и т.п...![]()
Много си избързал...Тя все още е била зле след раздялата.Според мен е трабвало да изчакаш поне 2-3 седмици.Просто не си улучил момента.![]()
П.С.Еми излей си гнева някъде![]()
Ами, вече съм по-добре.Няма да се ядосвам за 1 момиче.Има ги много по този свят.
Оставяй я и тя като повечето момичета... незнаят какво искат и само те разиграват и ти гледат сиирадавай напред би и майката на таз и тфа е
There is no right or wrong, only fun or boring
Много бързааш.
И да не й бях казал резултатът щеше да е пак същият.В същият ден се е събрала с бившия си.Айде минала история вече.Няма да се предам толкова лесно.![]()
По добре че си и казал и си видял какво ще стане... ако си беше замълчал щеше само да се чудиш какво щеше да стане ако и беше казал.... но пък и сега ти е много по кофти... ае жените са смотана раота...Първоначално написано от DaemonBoy
There is no right or wrong, only fun or boring
Не е виновна тя. Казала е, че ще си помисли.. ти какво искаш повече? Решила е, че не те иска и това е. Бъди мъж!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Първоначално написано от DaemonBoy
Зарежи я .. след като се е върнала при бвшия си да се оправя ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Какво да ти кажа брато все повече се убеждавам,че в днешно време момичетата не желаят свястни и коректни момчета..