.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

някой като мен ?

Здравейте!От близо 4 месеца немога да заспя нормално..немога когато легна да затворя очи и просто спокойно да заспя.причината е съвсем проста и точна : влюбих се в едно момче което ми взе буквално акъла.та цялата тази история се зароди преди около 4 месеца.запознахме се в интернет пространството и след седмица излезнахме..видяхме се...нещата провървяха добре докато не дойде една фаза в която той си измисляше оправдания да не се виждаме..не ми дигаше телефона а след като му поисках обяснение за това се оправдаваше че не го е чул.и от там дойде и въпроса ми който си задавах редовно : дали не се вижда с друго момиче?постоянно се съмнявах в него докато един ден той не ми заяви че неможел вече да бъде ''под нож'' постоянно и иска да се разделим.от товага това момче неможе да ми излезе от главата.занимава се сега с други момичета и кгоато го питам за това как е в любовта той ми отговаея че има колкото за зарибявки и това е.дали и аз не съм му била просто за това?.разликата ни е 2 год..тази година е абитуриент дали това е че иска да си излиза повече с приятели и да се забавлява.и сега след толкова време още немога да го забравя.какво да правя?моля дайте ми съвет!да продължа да гледам анпред или да се опитвам да вървя към него? Благодаря за търпението

Град
    Таити
    Еми момчето не иска сериозна връзка а иска просто бройки да има там да се зарибява и до там... рядко може да срещнеш вече някой които да е сериозен а не просто да се ебава [(говоря и за момичета и за момчета)
    There is no right or wrong, only fun or boring

Еми щом ти казва че има там за зарибявки, не можеш да схванеш че и ти си била поредната ли?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

ха да .. това ''има там за зарибявки'' точно така звучи..поредната.. но най странното е че когато бяхме заедно си правеше уж някакви планове за напред за нас..толкова много неща ми е споделял..казваше : '' като се задълбочат още малко нещата ще те водя при баба .. ще те водя да те запозная с еди кого си..ще правим еди какво си..'' .. правеше някакви планове. Двуличието може да е играело на макс. :

Град
    Таити
    Ми то всеки може да ги говори тези работи.. въпроса е че са само празни приказки
    There is no right or wrong, only fun or boring

и съвета ви е да го забравя? как ?

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Забрави го!Тоя най-вероятно е "боклук" ....Гледай да не се занимаваш с такива!

Как да го забравиш?

Просто спри да му пишеш..Запознай се с нови хора и излизай с тях.Ще срешнеш нови ПО-СВЯСНИ момчета,които ще се държат за теб,а не като този идиот...

Успех (:

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    нямал е сериозни намерения,не мисля 4е си го задушавала по някакъв на4ин.Опитаи се да го забравиш-книги,филми,приятели,други мом4ета и наи ве4е времето

И аз бих ти предложила да се натоварваш максимално с пазни неща колкото да не мислиш за него Но според мен на тоя етап се опитай да го забравиш.. може пък той да те потърси..

Остави го. Няма какво друго да се каже.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Добре дошла в живота.Някой момчета така правят.Преодолей го...Не се умира от това.
    Как да го забравиш?Ами както се забравят всички.Други момчета..
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си