Здравейте!От близо 4 месеца немога да заспя нормално..немога когато легна да затворя очи и просто спокойно да заспя.причината е съвсем проста и точна : влюбих се в едно момче което ми взе буквално акъла.та цялата тази история се зароди преди около 4 месеца.запознахме се в интернет пространството и след седмица излезнахме..видяхме се...нещата провървяха добре докато не дойде една фаза в която той си измисляше оправдания да не се виждаме..не ми дигаше телефона а след като му поисках обяснение за това се оправдаваше че не го е чул.и от там дойде и въпроса ми който си задавах редовно : дали не се вижда с друго момиче?постоянно се съмнявах в него докато един ден той не ми заяви че неможел вече да бъде ''под нож'' постоянно и иска да се разделим.от товага това момче неможе да ми излезе от главата.занимава се сега с други момичета и кгоато го питам за това как е в любовта той ми отговаея че има колкото за зарибявки и това е.дали и аз не съм му била просто за това?.разликата ни е 2 год..тази година е абитуриент дали това е че иска да си излиза повече с приятели и да се забавлява.и сега след толкова време още немога да го забравя.какво да правя?моля дайте ми съвет!да продължа да гледам анпред или да се опитвам да вървя към него? Благодаря за търпението