.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

И моите проблеми...

И аз ще споделя тук Запознах се с едно момче преди около 2 години...пшаднахме се в една група докато ходихме на уроци,но впоследствие се оказа,че сме от едно даскало...първата половин година за мен той беше просто едно момче...после започнахме да се сближаваме,седяхме заедно,ходехме си заедно,приказвахме си и преди около година хлътнах по него...Много го харесвах и сигурно си е личало...той се подиграваше на друготе момичета,но на мен не винаги б еше на моя страна...Тази година пак се паднахме в една група и аз бях на седмото небе,но след като ни оставаха около 2 месеца заедно той каза,че втрорият срок няма да идва За мен беше като удар...2 седмици по-късно му написах СМС в който просто му бях написала ,че го харесвам...не последва отговор...той се отдръпна...в даскало не се виждахме често и не говорехме много...започна да седи до други хора...преди седмица пак седма до мен ,но н е си приоказвахме...седяхме мълчаливо просто така...не сме говорили за СМСса и сега като ни остава около 2седмици ми е супер гадно...все си повтарям да го забравя,но не мога...понякога чак го зяпам през прозореца как играе навън или как минава по коридора... Сега какво да правя?Да го забравя ли?...Знам,че няма да се получи,но...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Еми поговори с него..Явно не е очаквал да го харесваш..Не знам..Абе аз съм на мнение да говориш с него..Попитай го защо се държи така..
    Успех
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Да,както казаха преди мен,поговори с него,кажи какво чувстваш...Успех (:

Веднъж реших да го подхвана този разговор,но...от една страна искам да поговорим,но не ми стиска... Колко хора са ни питали дали сме нещо повече от приятели...не ми е ясно какво ще значи"значи само се кефите един на друг?"-коментар на едно момиче от групата,след като и казахме,че не сме... ще го питам,но не мога да си втълпя ,че вече е свършено..как да си помогна?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    мисля 4е си го изплашила/шокирала с този смс...не можете ли да разберете 4е такива неща не се казват по телефона нито по скаип Поговори с него това е единствения на4ин

Ех,развалила си сичко с тоз СМС Тряаше да оставиш нещата така.. ся ш ти е още по-гадно Просто си намери занимание и го забрави

Нямахме възможност да се видим около месец и единственото което мжех да направя е да му напиша СМС,но оправдания винаги има Винаги като подхвана тема все или аз я сменям или той...напоследък не си говорим и често си ходим с компания...(не сме вървяли сами от много време ) И още едно въпросче дали си заслужава след като след това няма да може да се виждаме за по-дълго от 1-2 минути и тн...някои ми казват да го забравя,други да го дръпна настрани...смятам да го поканя да дойде с компанията на кънки и тогава да поговорим,защото има малка вероятност някой да чуе...

Започни просто с едно "Здравей". Ако ти отговори, значи имаш шанс да загладиш нещата, но едва ли нещо повече. Раговори го за дребни неща, защото непоносимото неловко мълчание е много досадно.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мерси за бързите отоговори на всички ви!Явно няма да се получи,но не мога да го забравя...Здравей си казваме,но само толкова... Доста ми е гадно като само мълчим и се опитвам да подържаме някакъв разговор,но все нещо се прецаква...

Град
    Пловдив
    Според мен е реагирал така, защото те е смятал за наистина добра приятелка и само това е виждал в теб. Не е очаквал да кажеш нещо такова. Виж опитай се да възвърнеш старото приятелство, знам че отнема доста време, но може да се подредят нещата. Ако ли не - гледаш напред Нови занимания, повече разходки с приятели и така

Мега фен Аватара на Hilary_
    За да не се чудиш "какво би станало ако .. " говори с него сега! Събери смелост поне да разбереш дали си е заслужавало или не! .. Дори и отговора да е отрицателен все пак ще ти олекне и ще знаеш, че поне си опитала ..

Влизам си в импулса сега и гледам коментирал профили...щтраквам да видя кои и ми стана много гадно...на всички момичета сложил коментар Чудя се дали изобщо да говоря с него...незнам защо го е направил...Пиша му в скайп отговаря с две думи,а вчра всичко беше ок Защо се държи така?Идеи?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e
    Влизам си в импулса сега и гледам коментирал профили...щтраквам да видя кои и ми стана много гадно...на всички момичета сложил коментар Чудя се дали изобщо да говоря с него...незнам защо го е направил...Пиша му в скайп отговаря с две думи,а вчра всичко беше ок Защо се държи така?Идеи?
    Много тъпо ще е да му се сърдиш за това ..Не ти ли е малко тъпо да му се сърдиш за това,че е писал целувки на всички момичета
    Абе поговори с него или се опитай по някакъв начин да му покажеш,че искаш да сте нещо повече от приятели
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Веднъж реших да го подхвана този разговор,но...от една страна искам да поговорим,но не ми стиска...
    що да не ти стиска кфо най-много да разбереш истината и да си по-спокойна нищо лошо
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Ми тъпо е да ама при положение,че досега се е отнасял с теб като с приятел и не е писал някви целувки и тем подобни на кифли от даскалото... Все си мисля,че няма смисъл..и без това в края на тазо година се мести от това даскало(не е 7ми клас да не помислите,че сме някфи 1вва група) ГАдно ми е,че няма да се получи нищо...Знае,че го харесвам и преди СМСа почти сигурна съм...Аз го харесвам още,но...Днеска се засичаме ама си разменихме погледи и всеки тръгна към неговата компания...Вторник сме на уроци и го питам...невярвам да отговори,но...

Re: И моите проблеми...

И аз ще споделя тук
    Чакай в колко раздела ще го напишеш това .... ?
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Само в този Не съм писала другаде...Ако е станала грешка съжалявам

Според мен си го изплашила с този СМС, като си го пратила изведнъж..Трябваше отначало да започнеш с намеци и след известно време да му признаеш какво чувстваш, но вече минало заминало...Сега съветът ми е да поговориш с него, за да си изясните отношенията..ако тогава пак те отхвърли, най-добре да забравиш за него : ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си