Здравейте! Днеска аз и една моя съученичка бяхме на гости в друга. По едно време домакинката ни каза докато бяхме на компа й, че ще легне да поспи. Малко след като заспа и ние с моята съученичка се ровихме из нета, решихме да видим какво си е писала с едно момче, с което исках да тръгнем в началото на учебната година. Преди време също четох техните чатове и бяха против мен. Та последния път, когато са си писали е било през февруари. Той казваше, че аз съм била няква мъжкарана, приличала съм на мъж, имала съм мустаци (като се има напредвид, че въобще не съм мургава ), носила съм прилепнал панталон и каза също, че само си мисля, че той не смее да ме удари и понеже ме мисли за зубър щял да ми счупи ръката така че цяла година да пиша с КРИВИТЕ си зъби(имах криви зъби в 3 клас и тогава ме подиграваха .. сeга са ми нормални, но него кво го е*e). Нужно ли е да подчертая, че той е на 15, аз на 14 и той повтаря 6-ти клас. На мен проблема ми, е че макар вече да не понасям това МОМЧЕ (ако заслужава и тази "титла" ) ме заболя адски много корема по същия странен начин , когато четох техни стари чатове . Просто не искам да изпитвам болка заради тези двулични хора, но не мога . Не знам в момента дали искам помощ от вас или просто искам да си излея душата, но просто ми омръзна. Благодаря ако сте си направили труда да изчетете всичко.
П.С. Не съм сдухана и не си правете труда да пишете това