И аз ще споделя тук Запознах се с едно момче преди около 2 години...пшаднахме се в една група докато ходихме на уроци,но впоследствие се оказа,че сме от едно даскало...първата половин година за мен той беше просто едно момче...после започнахме да се сближаваме,седяхме заедно,ходехме си заедно,приказвахме си и преди около година хлътнах по него...Много го харесвах и сигурно си е личало...той се подиграваше на друготе момичета,но на мен не винаги б еше на моя страна...Тази година пак се паднахме в една група и аз бях на седмото небе,но след като ни оставаха около 2 месеца заедно той каза,че втрорият срок няма да идва За мен беше като удар...2 седмици по-късно му написах СМС в който просто му бях написала ,че го харесвам...не последва отговор...той се отдръпна...в даскало не се виждахме често и не говорехме много...започна да седи до други хора...преди седмица пак седма до мен ,но н е си приоказвахме...седяхме мълчаливо просто така...не сме говорили за СМСса и сега като ни остава около 2седмици ми е супер гадно...все си повтарям да го забравя,но не мога...понякога чак го зяпам през прозореца как играе навън или как минава по коридора... Сега какво да правя?Да го забравя ли?...Знам,че няма да се получи,но...