Като се замисля е възможно да съм индиго...още от много малка мисля по начин, който учудваше всички...Сънувам много често сънища, някои от тях се сбъдват, но по малко по-различен начин, ходя на сън бълнувам, понякога си мисля разни странни неща и те стават, колкото и глупаво да звучи...Не уча изобщо, не пиша домашни, а в училище съм безупречна...Пея и рисувам много хубаво според околните, може би в пеенето съм по-добра...Общо взето съм добра в много неща, може би нещото, което хората не харесват в мен е че говоря твърде много и се стремя винаги да убедя събеседника си в моята теза и държа винаги на своето, много съм независима....Имам си собствено мнение за всичко, обичам да мисля за живота и хората, да разсъждавам, да обмислям разни теории, да наблюдавам хората и да си представям какъв живот живеят, общо взето мисля, че се различавам от другите хора...Изобщо не се чувствам на 15...имам чувството, че съм живяла много повече и мисля по много по-различен начин в сравнение с връстниците ми...Получавам дежа вю адски често, ако това се брои...Нзн, но много хора мислят, че има нещо по-различно в мен, приятелите ми често ми се ядосват като почна да философствам...Помня много, помня неща когато съм била на 3...направо картини ми излизат в съзнанието... Освен това винаги защитавам по-слабите от мен, винаги съм защитавала някои убиждани или зле третирани съученици и познати, понякога съм го отнасяла и аз, но съм помагала много на такива отритнати от другите деца... Наистина много лесно се разплаквам и съм много чувствителна, макар пред всички други да нося маска и много малко хора истински ме познават, може би даже няма такива... Обичам да съм сама с мислите си, чувствам, че никой не ме разбира...Интересно ми е има ли как да разбера дали наистина съм индиго, тези тестове уж това показват, но не ми се виждат много надеждни, нзн..