- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дете индиго
Като се замисля е възможно да съм индиго...още от много малка мисля по начин, който учудваше всички...Сънувам много често сънища, някои от тях се сбъдват, но по малко по-различен начин, ходя на сън бълнувам, понякога си мисля разни странни неща и те стават, колкото и глупаво да звучи...Не уча изобщо, не пиша домашни, а в училище съм безупречна...Пея и рисувам много хубаво според околните, може би в пеенето съм по-добра...Общо взето съм добра в много неща, може би нещото, което хората не харесват в мен е че говоря твърде много и се стремя винаги да убедя събеседника си в моята теза и държа винаги на своето, много съм независима....Имам си собствено мнение за всичко, обичам да мисля за живота и хората, да разсъждавам, да обмислям разни теории, да наблюдавам хората и да си представям какъв живот живеят, общо взето мисля, че се различавам от другите хора...Изобщо не се чувствам на 15...имам чувството, че съм живяла много повече и мисля по много по-различен начин в сравнение с връстниците ми...Получавам дежа вю адски често, ако това се брои...Нзн, но много хора мислят, че има нещо по-различно в мен, приятелите ми често ми се ядосват като почна да философствам...Помня много, помня неща когато съм била на 3...направо картини ми излизат в съзнанието... Освен това винаги защитавам по-слабите от мен, винаги съм защитавала някои убиждани или зле третирани съученици и познати, понякога съм го отнасяла и аз, но съм помагала много на такива отритнати от другите деца... Наистина много лесно се разплаквам и съм много чувствителна, макар пред всички други да нося маска и много малко хора истински ме познават, може би даже няма такива... Обичам да съм сама с мислите си, чувствам, че никой не ме разбира...Интересно ми е има ли как да разбера дали наистина съм индиго, тези тестове уж това показват, но не ми се виждат много надеждни, нзн..
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!