.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: stranno mom4e...

stranno mom4e...

Zdrasti na vsi4ki!
    Ve4e ot godina sum vlubena v edno mom4e ot klasa mi. Toi vseki den me drazni!kakvo pravi li?!ami zna4i vzima mi ne6tata(primerno nesesera...krie go,hvurlq go nqkude), a as estestveno si go iskam i mu se nahvurlqm, za da si go vzema i taka mnogo 4esto se stiga do tam da se durjim za rucete i da se durpame, toi da me hva6ta nqksi...abe stiga se do tva da se dokosvame.estestveno i as mu vzimam ne6tata,za da si "otmustq" i togava toi me hva6ta nqksi.drugu ne6to,koeto pravi e vse da me strqska,6toto as mnogo lesno se strqskam. toi sedi to4no pred men i vinagi 4uva kvo as kazvam i vinagi kat kaja ne6to "tupo" zapo4va da go povtarq i edva li ne go raskazva na zqloto u4ili6te kva "tupitiq" pak sum kazala.su6to taka,4esto me i obijda kazva ne6ta kat "duhai" ili "zle si"... e dobre i as mu kazvam nqkoi ne6ta,no toi pruv zapo4va!klasa ni vse ni vika,4e sme bili mnogooo sladki zaedno i,4e kvoto se obi4alo se draznelo i nekvi takiva.priqtelkite mi vse mi vikat,4e toi taka tupo se durji,6tot moje da me haresval i tursil po nqkuv na4in kontakt s men.spored men tva sa pulni gluposti...sigorna sum,4e ne me ponasq,samo se pitam za6to togava po cql den se zanimava s men. (moga da vi dam i mnogo drugi primeri kvo pravi,no 6te stane mnogo dulgo...ob6to vzeto me DRAZI(e dobre i as nego,ma kakto kazah...TOI ZAPO4VA!)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    за теб дифтерия
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

molq?

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    за теб дифтерия
    molq?!kva difteriq...tva ne e li bolest?!

Мда, ама се научи да пишеш на КИРИЛИЦА!!!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    о извинявай, не знаех

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    за теб дифтерия
    Стига бе, това е ужасно

Ти кой клас си? Ние тези истории ги правихме във втори клас Беше забавно
    И сега просто искаш всички да ти кажат, че те харесва, щом прави така.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Зависи и от годините и от момчето.

8ми клас сме, искам просто да ми кажете какво мислите тоест що така прави

Харесва те, но не може да измисли как по друг начин да ти привлече вниманието.

Цитирай Първоначално написано от stern
    използвай си сивото вещество - щом ти отделя толкоз внимание значи все нещо има. ако не можеше да те трае щеше да се държи малко по-ралично. ти ме уби - 8ми клас, детски истории ;д
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    използвай си сивото вещество - щом ти отделя толкоз внимание значи все нещо има. ако не можеше да те трае щеше да се държи малко по-ралично. ти ме уби - 8ми клас, детски истории ;д
    и другите казват, че сме като малки деца....

и някой има ли идея аз как да се държа.....

Град
    Бургас
    Аре е смешник мисли по темата смешка тъпа

значи говориш с него. насаме(вземи му несесера и избягай някъде където ще сте сами ;д). казваш му, че го харесваш много. нещо такова.
    а ви казват, че сте като деца, защото по-зрелите индивиди изразяват подобни симпатии помежду си по по-...хмм...цивилизовани и ефективни начини ;д
    REGGAE BOOM <3

а ти кво мислиш по темата.......

значи говориш с него. насаме(вземи му несесера и избягай някъде където ще сте сами ;д). казваш му, че го харесваш много. нещо такова.
    а ви казват, че сте като деца, защото по-зрелите индивиди изразяват подобни симпатии помежду си по по-...хмм...цивилизовани и ефективни начини ;д
    ама ме е страх....а и не мисля,че наистина ме харесва

Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Аре е смешник мисли по темата смешка тъпа
    и ти не пишеш по темата, приятелю футболист, тъй че chill out : )
    REGGAE BOOM <3

ама ме е страх....а и не мисля,че наистина ме харесва
    ако искаш да стане нещо трябва да опиташ, да рискуваш. така е в живота. този, който рискува преживява повече - и добри, и лоши неща. никой не иска да преживява нищо лошо и това спира много хора да рискуват. но ти опитай. можеш само да спечелиш, не се притеснявай. ако нищо не стане, обещавам, ще те черпя една баничка ;д
    REGGAE BOOM <3

добре,но сме в един клас....ако му кажа той сигорно ще се отдръпне,а и защо ако наистина ме харесва не ми го каже...

Както ние момчетата не можем да ви разберем така и вие не можете да ни разберете.Спокойно, нормално е.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    добре,но сме в един клас....ако му кажа той сигорно ще се отдръпне,а и защо ако наистина ме харесва не ми го каже...
    Все се чакате един друг. Колко проблеми щяха да се решат ако някой иаше смелостта да прави първите крачки...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Все се чакате един друг. Колко проблеми щяха да се решат ако някой иаше смелостта да прави първите крачки...
    съгласен. просто го направи. никой няма да ти реже главата. от личен опит ти казвам. и като се дръпне какво? да не дойде края на света?
    REGGAE BOOM <3

да, но той е момчето, а и сигурно той предполага, че го харесвам...

и за идеята с несесера....взимам го и после кво казвам?! "ами,знаеш ли какво....харесвам те"
    няксе не става...

да, но той е момчето, а и сигурно той предполага, че го харесвам...
    айде стига с тая нагласа 'аз съм момичето, не мога да направя първата крачка'. така е прието, ама няма лошо и ти да пробваш. аз лично много се радвам на такива момичета, които правят първата крачка и не се ограничават с това, което се очаква по принцип от едно момиче
    и между другото, тва с несера беше на шега... ;д
    REGGAE BOOM <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си