Zdrasti na vsi4ki!
Ve4e ot godina sum vlubena v edno mom4e ot klasa mi. Toi vseki den me drazni!kakvo pravi li?!ami zna4i vzima mi ne6tata(primerno nesesera...krie go,hvurlq go nqkude), a as estestveno si go iskam i mu se nahvurlqm, za da si go vzema i taka mnogo 4esto se stiga do tam da se durjim za rucete i da se durpame, toi da me hva6ta nqksi...abe stiga se do tva da se dokosvame.estestveno i as mu vzimam ne6tata,za da si "otmustq" i togava toi me hva6ta nqksi.drugu ne6to,koeto pravi e vse da me strqska,6toto as mnogo lesno se strqskam. toi sedi to4no pred men i vinagi 4uva kvo as kazvam i vinagi kat kaja ne6to "tupo" zapo4va da go povtarq i edva li ne go raskazva na zqloto u4ili6te kva "tupitiq" pak sum kazala.su6to taka,4esto me i obijda kazva ne6ta kat "duhai" ili "zle si"... e dobre i as mu kazvam nqkoi ne6ta,no toi pruv zapo4va!klasa ni vse ni vika,4e sme bili mnogooo sladki zaedno i,4e kvoto se obi4alo se draznelo i nekvi takiva.priqtelkite mi vse mi vikat,4e toi taka tupo se durji,6tot moje da me haresval i tursil po nqkuv na4in kontakt s men.spored men tva sa pulni gluposti...sigorna sum,4e ne me ponasq,samo se pitam za6to togava po cql den se zanimava s men. (moga da vi dam i mnogo drugi primeri kvo pravi,no 6te stane mnogo dulgo...ob6to vzeto me DRAZI(e dobre i as nego,ma kakto kazah...TOI ZAPO4VA!)