- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е... hottie!!!!
И аз искам снимка пък!
В кой град живееш?
Любимо име за момиче и момче?
що не отговаряш на всички въпроси?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
- Старая се да не съм. По принцип съм много толерантна и широко скроена.Първоначално написано от TeenSpirit
- Странности чак..не знам. Но например както съм си разговорлива в един момент се изморявам и мклъквам.
- Мразя да ходя на фризьорПървоначално написано от lDoLLl
Обожавам масажи ! Да, да определено залагам на масажи. Иначе като почти всяко момиче обичам да пилея пари по дрехи
- В София любимите ми места са : Народния театър и градинката му, Борисовата градина(в онази горската част), Витоша..абе като цяло не са много![]()
- Може и да съм работохолик..но само защото там си изразходвам цялата негативна енергия когато не искам да мисля за разни неща. От друга страна си харесвам работата и искам всичко да е добре свършено и навреме.
- Готвя доста добре, но ме мързи.
ММММММММММММММММНОООГОООО !! Но не се яла от...от супер отдавна. Може би от 2-3 годиниПървоначално написано от MartyParty
![]()
Амиии да съм обвързана, колко да съм обвързанаПървоначално написано от Biskfitka
Под въпрос!
-За масажчето си имаш проститтки. Помоли гиПървоначално написано от machoka
![]()
-За палачинките кажи къде и кога и ще си помисля дори за масажче(Аре бе !!! откога ги чакам !
)
Черинке ти кога си ме виждалаПървоначално написано от cherinka
Или това беше навремето като имах снимка на аватар? Само тогава си показвах мутрата ама после спрях
![]()
- Разботя с маркетинг и социология, правя различни количествени и качествени изследвания по различни теми. Някой път изследването ще е свързано с продажбата на даден продукт, друг път просто проследяваме кризата и така..интересно и динамично е.
- Азиатски филми, екщъни..кунг фу ..ЯККККККК НЕ !
-Не се сещам за никаква актуална лъжа...но преди години някой беше пуснал слух, че съм лесбийка.
-Да, снимала съм се но после веднага трия защото ме е страх да не плъзнат по интернет :P
- Не вярвам в Бог...вярвам само и еиднствено на себе си(макар че и това вече е под съмнение)
-Понякога гледам някакви по-големи и интересни мачове, но преди гледах повече.Първоначално написано от tuzaro
- Хитлер на сапун !![]()
- Наркотици не употребявам, не съм и пробвала(освен тревоподобните)
-Първоначално написано от MetalZone
![]()
-Виж по-горе. ПисахПървоначално написано от Infinity
Иначе съм учила социология и маркетинг(банално като работата
)
- За снимката наистина не ми се пуска във форума![]()
И на двете ти отговарям в детската градина. Ама целувките бяха по бузата.Първоначално написано от cookie_master
Иначе първата истинска лигава, мазна целувка с език беше на 13![]()
И аз искам снимка, адрес и телефон! ПЪК![]()
![]()
Grumpy old madman
- РаботихПървоначално написано от cherinka
Не бях в София.
- Да. Исках да се занимавам професионално с танци още от години, но така и не го осъществихПървоначално написано от kalpazanka
Ммм сигурно си от квартала значиПървоначално написано от lunichkataaa
- В момента мисля, че не съм влюбена.
- Любим цвят : синьо
-Любима песен: Estranged (на GnR)
-Море определено!
Приятелка да определено. Добра приятелка съм. Много държа на приятелите си..да не кажа повече от всичко.Първоначално написано от realantisocial
Живея в София. Любими имена са ми : Лилия и Борис/БориславПървоначално написано от DisturbiaV
Ако съм пропуснала е без да искам. На кое не съм отговорила?Първоначално написано от tuzaro
-Хаха не ги помня. Беше супер отдавна. Май имаше една г-жа/другарка(или там ква беше по онова време) Шишкова 8Първоначално написано от StanSmith
- Любими заведения...хмм..май нямам любими баш около насМислих, мислих и не се сетих за нещо любмо. Предложи нещо
![]()
Вече е на мода скайпа беее...пфффффффф нищо не разбираш ти !Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
нямам ти гоПървоначално написано от hottie
![]()
Grumpy old madman
Не си ми го искал ПЪКПървоначално написано от Canis_Dirus
Дай ми го.Първоначално написано от hottie
Дай ми го даай.
На лично дааай.![]()
Grumpy old madman
Към агенция за проучвания ли работиш? Коя?
Колежкаа!Аз обаче съм в процес на учене
![]()
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
В коя известна личност би се превъплътила?
А с коя би правила секс?
Любим стил музика?
и...Има ли хора от форума, които ти напомнят на теб самата дори и като малка?
: ))))
- Обичаш ли деца?
- Какво ти дава стимул да живееш?
- А да се усмихваш всеки ден?
- Правила ли си нещо екстремно? Какво?
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
- Искам да се превъплатя в бат' Бойко, за да го сваля от власттаПървоначално написано от ifilin4ica
![]()
- с Джони Деп
- най-общо казано : рок, но не само...
- Да напомнят за мен сама...не съвсем. Връщат ме към някакви спомени, например какво съм правила и аз на 14-15 години. Но до там![]()
Да, ама не ми се иска да кажа пред целия форумПървоначално написано от norge
![]()
Ако имаш нужда от помощ за нещо казвай
- Смело сърцеПървоначално написано от MissInd3p3nd3nt
- Не се ядосвам лесно, но ясосам ли се може си го изкарам на много хора
- много обичам деца!Първоначално написано от SunSmile
-Много неща ми дават стимул - любовта, приятелите и природата
- Усмивките по лицата на хората около мен ме карат и мен да се усмихвам
- Много обичам екстремни спортове - скачала съм на бънджи, рафтинг, парашут, скално катерене...искам още и още![]()
По дрехите посрещат, по акъла изпращат.
Коментирай, според теб, вярна ли е тази, иначе хубава, българска поговорка.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Псуваш ли?
Какъв алкохол пиеш?
Тампони или превръзки?![]()
![]()
Един ден без ток или без вода избираш?
Audio ergo sum
спала ли си с някой от форума?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Абсолютно вярна е. Дрехите в нашето общество са едни от най-отличитлелните белези. Делим хората по категории : чалгари, метали, скинари, зубъри, селяни, граждани, арт и т.н.(мога да изброявам много). В природата на всеки един човек е първо да съди по външността. Въпросът е дали той е достатъчно широко скроен и дали му се занимава, за да го опознае.Първоначално написано от realantisocial
- Не. Рядко, когато просто съм супер ядосана и искам да ми олекне и то ще е по-скоро нещо от сорта на "мамка му" или "да им *** майката на всички"Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
-Най-вече пия вино, джин, мента
-тампони
-избирам един ден без вода. Ще вадя свещите за ток като по време на комунизма![]()
Не съмПървоначално написано от tuzaro
![]()
И аз искам снимка пъъък.![]()
Мислила ли си вбъдеще да работиш в чужбина?
Кой е преобладаващият цвят на дрехите ти?
Мислиш ли, че начинът ти на обличане издава в известна степен кякъв човек си? (: Искаш ли нещо да промениш в гардероба си?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.