- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е... hottie!!!!
К'ва музика слушаш?
К'во мислиш за метълите? xD ^^
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Извършвала ли си незаконни дейности?
Срам ли те е от някакво твое минало действие? (нема да питаме какво, защото ако те е срам няма да искаш да си кажеш)
След като преди имаше снимката си за аватар, защо не желаеш да зарадваш колегите?
Носиш ли висок ток?![]()
- Вече съм работила. За в бъдеще май не. Не и на този етап и в тази кризаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
- Мисля, че до някаква степен начинът на обличане издава какъв си, да. Ако например на интервю за работа ми се появи някаква с огромно деколте, прозрачна блуза и къса пола няма и да я изслушам. Това показва, че мацката не знам кое как се прави. Има си дрехи за дискотека, има си за работа. Същото важи и за училище. Не одобрявам пекалено разголеното и предизвикателно облекло в даскало.
- В гардероба ми няма какво да променя, освен да добавям още дрехи![]()
![]()
- Слушам предимно рок и други разновидности. Абе да има жица и китари и съм щастливаПървоначално написано от MetalZone
- Има готини,има и кофтиКакво да кажа..готина музика слушат
- Незаконни дейности...ами дребни неща. Возила съм се в транспорт без билет...нищо особеноПървоначално написано от w0sh
- Да, срам ме е от минали действия..тамън няколко
-Преди не мислих, че ще остана толкова дълго в този форум и че ще кажа толкова за себе си. Искам да отделя виртуалния свят от реалния.
Да, понякога. Често на работаПървоначално написано от plmn
![]()
Също. Особено пролет/есен.Първоначално написано от ArrowsOfDeath