.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Пхахахахаа

Рових се из нета и намерих няква тема и искам да ви попитам дали и на вас ви се е случвало ->
    Ми мойта история е такава , запознах се с едно много красиво момиче на купон , и след няколко водки се усамотихме и тя почна да ме саблича, барна ме за члена , а аз после я излизах , тя почна да ми прави свирки и по едно време ми каза , че иска да я чукам анално и аз и го вкарах , но баш на най-хубавото тя пръдна , като си искарах члена целия беше в лайна . Много гадно ми стана и веднага изчезнах от там .
    Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !

Чак пък целия в лайна не ми се е случвало, тук таме точно под главата малки късчета... Ако чуя да пръдне се възбуждам още повече Просто ми се струва супер да чуя гаджето ми да пърди, защото си мисля, че щом го прави, волно или не ( надявам се не :Д ) значи може да се отпусне пред мен
    П.П. и как ще пръдне докато патката му е вътре не знам....

Re: Пхахахахаа

Цитирай Първоначално написано от LSFC
    Рових се из нета и намерих няква тема и искам да ви попитам дали и на вас ви се е случвало ->
    Ми мойта история е такава , запознах се с едно много красиво момиче на купон , и след няколко водки се усамотихме и тя почна да ме саблича, барна ме за члена , а аз после я излизах , тя почна да ми прави свирки и по едно време ми каза , че иска да я чукам анално и аз и го вкарах , но баш на най-хубавото тя пръдна , като си искарах члена целия беше в лайна . Много гадно ми стана и веднага изчезнах от там .
    Пич историята маже

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    не е лесно да си тъпо говедо
    <N>

Мега фен Аватара на machoka
    а3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми