- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам едно запитване към женската аудитория
Искам е така без повод да изненадам приятелката ми и се колебая между две идеи.
1. Да приготвя някъква вечеря с ясната представа, че шанса да стане нещо отвратително е 90% и да се изложа, но пък същевременно да види, че не ме е срам от провала
2. Да я заведа на вечеря, някъде на спокойствие, на тишина и да си говорим мили думички.
![]()
Варянта само да се облека с престилка и шапка вече няма да е оригинален![]()
Е ?
Аз съм за 1! Няма по-миличко нещо от това той да ми сготви. Толкова е сладък като украсява чинията и не ми дава да погледна какво прави... И после как ме гледа докато опитвам и как се притеснява дали ще ми харесаСпоред мен е много по-хубаво от това да отидем на ресторант. Ок и ресторанта става но за мен е по-мило да ми сготви той.
П.С.: Темата е за любов.
Пич, ако имаш време направи първото, но ако си наистина сигурен, че ще се изложиш 2..Ти познаваш гаджето си по-добре, знаеш какво и харесва. Няма как ние да ти кажем тя кое ще сметне за по-романтично или както се изразиха по-горе "миличко"..и все пак на мен би ми било по-приятно 1, стига да мога да го изям, да не остана гладна![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Е, мога да правя страхотна пицаНо не е подходящо.
Какво пък, утре слагам престилката.
мерси!
ее не вярвам да си толкова зле в готвенето .. дори да й направиш едни пържени яйца ще го оцени сто пъти повече от някой ресторант, в който всички ви гледат в устите .. аз съм за единичката ..![]()
п.с. размечта ме ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не всеки се е родил научен. Отваряш рецептурника и спазваш стриктно, накрая опитваш и го поправяш ако е безсолно или нещо от сорта. Ако мацката яде месо, може да направиш нещо месно, то поне се прави по лесно а и ако е с малко фантазия е доста ефектно. Успех.
Защо не е подходящо? Пица+вино+сладолед = перфектно италианско меню!Първоначално написано от Konstantin0000
Ако пуснеш и някаква италианска, нежна музика като фон и й кажеш че си искал да я "отведеш" за една вечер в Италия ще е много идейно и романтично
Е, това е ако мацката има фантазия и си пада по такива неща, де...
100% - 1Няма значение дали ще се изложиш, или не. Важното е, че си се старал за нея и си искал да направиш нещо специално. Всеки може да я заведе на ресторант, но не всеки би направил това
Според мен ще го оцени много повече.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Въпреки че съм мъж ... Офф добре де момчепрепоръчвам ти 1 наистина едно момиче би си казало ... "въпреки че е некадърен и неможи да готви пак се учи и прави всичко само за мен "
![]()
![]()
:P
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
1![]()
![]()
Ще преместя темата!
И аз съм за готвене в домашни условия. Сега, моят любим предимно сладкиши ми е правил или сандвичи, или салати, или скара. Но ми е било много хубаво, когато ми поднесе дори и нещо малко. Храним се предимно в леглото му, аз си лежа, той носи пълен поднос с храна и ми действа невероятно романтично и разнежено. Понякога ме храни...с уста. А понякога чиниите се забравят и изместват настрани. Дори 1 филия с пастет да ми намаже ТОЙ, за мен значи че се грижи за мен, че иска да ме поглези.
А иначе първият ни секс беше след подобна италианска вечеря, но със спагети![]()
+Първоначално написано от Konstantin0000
![]()
1 и един съвет: Ако ще готвиш нещо романтично ВИНАГИ се посъветвай с чичко google.bg , той ще ти каже всичко необходимо да не стане "epic fail" :>
GTA Stunting
1 пък ако не стане както трябва -> 2![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Значии при 1 ако се издъниш с храната, поне ще се види че си се постарал.При 2 ако я заведеш в някой ама наистина скъп ресторант ще се види че имаш вкус.И при двата случая не губиш.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
1.. Това с вечеря на ресторант е изтъркано.. Всеки ден можеш да я заведеш на ресторант, но да и сготвиш е нещо по-атрактивно и по-сладурски вариантПокажи и щом е с теб, гладна няма да остане ;д
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Давай смело със готвенето... Аз лично е не е било вечеря ама на закуска съм правил на бившето гадже палачинки и винаги оставаше супер доволна... И ако следваш някоя рецепта стриктно няма да стане много зле искаи съвет от някой, който е добър в това....
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
охх божее .. приятелката ти да се радва , че те има..![]()
По темата.. Ако не си сигурен в кулинарските си способности поръчай храна от някъде.. или пък опитай се да сготвиш, пък каквото излезне!
Не вярвам да те остави защото не можеш да готвиш иии в желанието си да я изненадаш и да направиш нещо хубаво си и приготвил нещо по-зле и от отрова..
I don`t care .. ;] ..