.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Имам едно запитване към женската аудитория

Искам е така без повод да изненадам приятелката ми и се колебая между две идеи.
    1. Да приготвя някъква вечеря с ясната представа, че шанса да стане нещо отвратително е 90% и да се изложа, но пък същевременно да види, че не ме е срам от провала
    2. Да я заведа на вечеря, някъде на спокойствие, на тишина и да си говорим мили думички.

Варянта само да се облека с престилка и шапка вече няма да е оригинален
    Е ?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз съм за 1! Няма по-миличко нещо от това той да ми сготви. Толкова е сладък като украсява чинията и не ми дава да погледна какво прави... И после как ме гледа докато опитвам и как се притеснява дали ще ми хареса Според мен е много по-хубаво от това да отидем на ресторант. Ок и ресторанта става но за мен е по-мило да ми сготви той.

П.С.: Темата е за любов.

Пич, ако имаш време направи първото, но ако си наистина сигурен, че ще се изложиш 2..Ти познаваш гаджето си по-добре, знаеш какво и харесва. Няма как ние да ти кажем тя кое ще сметне за по-романтично или както се изразиха по-горе "миличко"..и все пак на мен би ми било по-приятно 1, стига да мога да го изям, да не остана гладна
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Е, мога да правя страхотна пица Но не е подходящо.
    Какво пък, утре слагам престилката.
    мерси!

Мега фен Аватара на Hilary_
    ее не вярвам да си толкова зле в готвенето .. дори да й направиш едни пържени яйца ще го оцени сто пъти повече от някой ресторант, в който всички ви гледат в устите .. аз съм за единичката ..

п.с. размечта ме ..

Мега фен Аватара на draid
    Не всеки се е родил научен. Отваряш рецептурника и спазваш стриктно, накрая опитваш и го поправяш ако е безсолно или нещо от сорта. Ако мацката яде месо, може да направиш нещо месно, то поне се прави по лесно а и ако е с малко фантазия е доста ефектно. Успех.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Konstantin0000
    Е, мога да правя страхотна пица Но не е подходящо.
    Какво пък, утре слагам престилката.
    мерси!
    Защо не е подходящо? Пица+вино+сладолед = перфектно италианско меню! Ако пуснеш и някаква италианска, нежна музика като фон и й кажеш че си искал да я "отведеш" за една вечер в Италия ще е много идейно и романтично Е, това е ако мацката има фантазия и си пада по такива неща, де...

Повече от фен Аватара на c0ci
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз съм за 1! Няма по-миличко нещо от това той да ми сготви. Толкова е сладък като украсява чинията и не ми дава да погледна какво прави... И после как ме гледа докато опитвам и как се притеснява дали ще ми хареса Според мен е много по-хубаво от това да отидем на ресторант. Ок и ресторанта става но за мен е по-мило да ми сготви той.

П.С.: Темата е за любов.

100% - 1 Няма значение дали ще се изложиш, или не. Важното е, че си се старал за нея и си искал да направиш нещо специално. Всеки може да я заведе на ресторант, но не всеки би направил това Според мен ще го оцени много повече.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Въпреки че съм мъж ... Офф добре де момче препоръчвам ти 1 наистина едно момиче би си казало ... "въпреки че е некадърен и неможи да готви пак се учи и прави всичко само за мен " :P
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    и аз съм за пицата!
    късмет!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Що не пица? Важното е,че си се постарал за нея

Град
    BurgasS
    1

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ее не вярвам да си толкова зле в готвенето .. дори да й направиш едни пържени яйца ще го оцени сто пъти повече от някой ресторант, в който всички ви гледат в устите .. аз съм за единичката ..

п.с. размечта ме ..

<<<<<<<<<
    )

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ще преместя темата!

И аз съм за готвене в домашни условия. Сега, моят любим предимно сладкиши ми е правил или сандвичи, или салати, или скара. Но ми е било много хубаво, когато ми поднесе дори и нещо малко. Храним се предимно в леглото му, аз си лежа, той носи пълен поднос с храна и ми действа невероятно романтично и разнежено. Понякога ме храни...с уста. А понякога чиниите се забравят и изместват настрани. Дори 1 филия с пастет да ми намаже ТОЙ, за мен значи че се грижи за мен, че иска да ме поглези.
    А иначе първият ни секс беше след подобна италианска вечеря, но със спагети

Re: Имам едно запитване към женската аудитория

Цитирай Първоначално написано от Konstantin0000
    2. Да я заведа на вечеря, някъде на спокойствие, на тишина и да си говорим мили думички.
    +

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    1 и един съвет: Ако ще готвиш нещо романтично ВИНАГИ се посъветвай с чичко google.bg , той ще ти каже всичко необходимо да не стане "epic fail" :>
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    1 пък ако не стане както трябва -> 2
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Значии при 1 ако се издъниш с храната, поне ще се види че си се постарал.При 2 ако я заведеш в някой ама наистина скъп ресторант ще се види че имаш вкус.И при двата случая не губиш.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

1.. Това с вечеря на ресторант е изтъркано.. Всеки ден можеш да я заведеш на ресторант, но да и сготвиш е нещо по-атрактивно и по-сладурски вариант Покажи и щом е с теб, гладна няма да остане ;д
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Давай смело със готвенето... Аз лично е не е било вечеря ама на закуска съм правил на бившето гадже палачинки и винаги оставаше супер доволна... И ако следваш някоя рецепта стриктно няма да стане много зле искаи съвет от някой, който е добър в това....
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Re: Имам едно запитване към женската аудитория

охх божее .. приятелката ти да се радва , че те има..

По темата.. Ако не си сигурен в кулинарските си способности поръчай храна от някъде.. или пък опитай се да сготвиш, пък каквото излезне!
    Не вярвам да те остави защото не можеш да готвиш иии в желанието си да я изненадаш и да направиш нещо хубаво си и приготвил нещо по-зле и от отрова..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си