- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам едно запитване към женската аудитория
1![]()
1<<<<100% ако не искаш да се излагаш и ако се боиш от провала в кулинарията направи ако трябва и пържени яйцано ги поднеси романтично
един мой приятел беше направил такава вечеря за свети валентин на неговото момиче и тя беше мн щастлива . Така че това е доста по добрия вариант
![]()
Първото със сигурност. Има връзки, в които номерът със спокойствието и липсата на тръпка минава, но са малко.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
абе няма от какво да се страхува просто следва една рецепта и тва е... Ако трябва поискаи от майка ти... А ако имаш малко повече пари в излишък вземи и направи едни мариновани пържоли( предполагам знаеш кво е и горе долу как става) със едно бяло винце и някаква салатка и си цар
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Приготви вечерята сам и в случай, че не стане се запаси с една голяма пица. Но преди това пробвайте твоите манджи, за да си проличи желанието, с което си се старал, за да я впечатлиш.
На мен са ми правили подобна изненада и честно казано бях останала наистина мноооого впечатлена. После не можех да спра да говоря за това седмица, защото жестът си е наистина един път. ((:
Като се има предвид, че повечето момчета хич ги няма, та даже и не се сещат за такива неща.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И според мен първото е по-добре ... и моя приятел не е пръв готвач ама една сутрин като ми направи закуска и кафе и ми ги донесе в леглото и се разтопих ...![]()
![]()
Много ясно,че е 1.По-специално е....не е трудно готвенето,вземи обаче рецепта от сигурен човек и ако трябва той да ти обяснява подробно кое как-за да има още по смайващи резултати....Дори да не се получи вкусно,едва ли едно недотам изкусурено ястие може да се нарече ,,провал'' ;]]
1Ако се притесниш че ще пообъркаш нещата , поръчай вечерята у дома , съчетай и двете точки
![]()
1![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК