.

Виж резултатите на анкетата: какво ще следвате?

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • нещо с математика

0 0%
  • с български

2 9,52%
  • с чужд език

2 9,52%
  • философски цикъл

1 4,76%
  • биология и химия

3 14,29%
  • история

1 4,76%
  • география

2 9,52%
  • компютърни технологии

3 14,29%
  • спорт

0 0%
  • танци, музика или арт

1 4,76%
  • няма да следваш тази година

6 28,57%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

какво ще следвате?

анкетата е само за тези които им предстои да следват. моля тези които няма да са студенти предстоящата година да гласуват за поседното мнение

не е важно каква точно специалност изкате да запишете, а с кой предмет по точно. тоест ако е медицина - биология и химия, ако е психиатър - философски цикъл и т.н.
    темата я правя, защото имам интерес към какво се насочват днешните младежи.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia

Re: какво ще следвате?

Имам въпросче:

Какъв е проблема да гласуват други, освен кандидат-студентите?
    Какво не може някой 10 или 11 клас да е наясно с това какво иска да учи? Само в 12ти клас ли могат да се насочват към някаква специалност?
    Да не говорим, че има и такива, които от по-рано имат яснота по въпроса.

Какво социално проучване ли правиш?
    За желанията на тазгодишния випуск...

ПС- При мен положението е сложно, затова не виждам какво да отговоря...

Град
    у нас...
    да точно искам за тазгодишните студенти тази година към какво се насочват, не ме интересува някой че още от 10 клас знае че иска да следва журналистика, примерно. ззатова има и отговор че няма да следва тази година

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    да точно искам за тазгодишните студенти тази година към какво се насочват, не ме интересува някой че още от 10 клас знае че иска да следва журналистика, примерно. ззатова има и отговор че няма да следва тази година
    Аз попитах 'какъв е проблема' (защо).

Супер фен Аватара на vesinka899
    аз следвам биология и много ми харесва
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Сигурно иска да огледа за нейната специалност колко са се юрнали. Все тая, и на мен ми е интересно каква е конкуренцията. Или по-скоро колко, че то като аз нямам акъл не дава голямо значение другите на какво ниво са. Айде по възможност наистина не гласувайте тези, които не завършват тази година. Пишете, спамете, но не гласувайте. Ако съм жив след 457 години ще ви черпя по една бира.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    химия и биология
    Вафла..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕ съм кандидат-студентка /има още доста време/,но все пак ще отговоря..
    Ще следвам биология и химия-още от доста малка съм решила да стана лекар..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

С български - икономика.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Сигурно иска да огледа за нейната специалност колко са се юрнали. Все тая, и на мен ми е интересно каква е конкуренцията. Или по-скоро колко, че то като аз нямам акъл не дава голямо значение другите на какво ниво са. Айде по възможност наистина не гласувайте тези, които не завършват тази година. Пишете, спамете, но не гласувайте. Ако съм жив след 457 години ще ви черпя по една бира.
    Резултатите от анкета във форум (този форум) обхващаша мнението на около 1% (няма и толкова) от кандидат-студентите ще ви даде ли отговор на въпроса ви за конкуренцията?

Не съм тръгнал да гласувам, искам да ми отговорите.
    Защо да не гласуват?
    Ще ми отговориш ли?

ами аз след вече съм но иначе искам да се занимавам най-вече дизайн на сайтчета и на реклами и програмиране
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Резултатите от анкета във форум (този форум) обхващаша мнението на около 1% (няма и толкова) от кандидат-студентите ще ви даде ли отговор на въпроса ви за конкуренцията?

Не съм тръгнал да гласувам, искам да ми отговорите.
    Защо да не гласуват?
    Ще ми отговориш ли?
    Във анкетата пише броят на гласувалите, ние ще си правим изводи за извадката. Пък има хиляда теми за кандидатстването, авторката конкретно е помолила в тази да гласуват само завършващите тази година. Ако извадката стане достатъчно голяма, тя ще ви даде информация както за тазгодишното кандидатстване, така и за идните години. Тенденциите са сходни. Ако се намесят и други, самите цифри на анкетата няма да са вече единствения фактор, който трябва да взимаме под внимание.

ПП: Гласувах компютърни специалности, насочил съм се към компютърни науки в Софийски.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    у нас...
    на всички които питат защо? - защото искам да видя конкуренцията, както се изрази един потребител по - горе. за тези които няма да са тази година, нека гласуват за последният отговор, защото не ги касае.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си