.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Някой ще ми каже ли дали съм влюбен или се залъгвам

Будя се сутрин, усещам я до мен, гледам я, радвам се. Събуждам я и ми става страшно мило като ме погледне сънена. Обичам да се гушкам в нея, все едно съм малко дете. Като я няма се чувствам тъпо. Няма нещо което да ме дразни в нея, даже недостатъците ме карат да я искам повече. Питал съм се дали бих застанал на пътя на куршум за да я защитя и откровено пред себе си мисля, че ще го направя. Колкото и красиви момичета да виждам ми се струват абсолютно безинтересни.
    Това ли е любовта или просто моментно състояние, докато не се случи да се разделим и да съм с друго момиче ( да не се случва никога ) ?

Град
    million miles away (:
    Влюбен си(мисля,че това е ясно) и определено не е моменто състояние,ще трае по-дълго според мен при твоите чувства и ако тя иска..Но дали ще е вечно не мога да ти кажа. Мое мнение
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Дам влюбен си Браво и пази любова

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами виж сега .. описваш признаци на любов, НО след като питаш нас значи все още не си напълно сигурен в чувствата си ..

Мда,моменто е.След време ще си омръзнете.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и аз мисля 4е си влюбен Надявам се да не е моментно и да е споделено,но това само времето може да го покаже

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    да влюбен си в мен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на nymphadora
    ти не можеш ли сам да прецениш?
    всмисъл ние от форума няма как да знаем,но по тов,което си написал мисля,че си

няма нещо което да не е временно , особено това ... заради това и браковте са най-глупавото нещо . Мислиш си 4е оби4аш някой да ама това е до 3тата година. След това когато ве4е няма какво да си кажете с тоя 4овек и си писнете , а така става винаги след период от време , да продължавате да сте заедно е мъ4ение . Вси4ко е временно .... така е устроен света .
    който търси - намира . ^^

Леле осъзная ли такова нещо аз бягам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си