- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой ще ми каже ли дали съм влюбен или се залъгвам
Будя се сутрин, усещам я до мен, гледам я, радвам се. Събуждам я и ми става страшно мило като ме погледне сънена. Обичам да се гушкам в нея, все едно съм малко дете. Като я няма се чувствам тъпо. Няма нещо което да ме дразни в нея, даже недостатъците ме карат да я искам повече. Питал съм се дали бих застанал на пътя на куршум за да я защитя и откровено пред себе си мисля, че ще го направя. Колкото и красиви момичета да виждам ми се струват абсолютно безинтересни.
Това ли е любовта или просто моментно състояние, докато не се случи да се разделим и да съм с друго момиче ( да не се случва никога ) ?
Влюбен си(мисля,че това е ясно) и определено не е моменто състояние,ще трае по-дълго според мен при твоите чувства и ако тя иска..Но дали ще е вечно не мога да ти кажа. Мое мнение![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Дам влюбен сиБраво и пази любова
![]()
--------------------------------------------------------
Ами виж сега .. описваш признаци на любов, НО след като питаш нас значи все още не си напълно сигурен в чувствата си ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мда,моменто е.След време ще си омръзнете.![]()
и аз мисля 4е си влюбенНадявам се да не е моментно и да е споделено,но това само времето може да го покаже
![]()
да влюбен си в мен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ти не можеш ли сам да прецениш?![]()
всмисъл ние от форума няма как да знаем,но по тов,което си написал мисля,че си![]()
няма нещо което да не е временно , особено това ... заради това и браковте са най-глупавото нещо . Мислиш си 4е оби4аш някой да ама това е до 3тата година. След това когато ве4е няма какво да си кажете с тоя 4овек и си писнете , а така става винаги след период от време , да продължавате да сте заедно е мъ4ение . Вси4ко е временно .... така е устроен света .
който търси - намира . ^^