Дойде и моя ред да пиша тук... то моето не е точно проблем просто незнам как да приемам това което тя прави.... Историята е следната... запознахме се преди около месец в едно сайтче за запознанства след което си разменихме скайповете и започнахме доста често да си пишем... тя е едно много сладко момиче,което ми харесва доста.В скайп големи прегръдки големи целувки .... преди 2 дни решихме да излезем да се видим на по кафе... видяхме се, пихме кафе след което я изпратих и се прибрах.... седнах на пц-то а тя вече беше в скайп.Писахме си но тя се държеше някак по дръпнато.нямаше вече целувки,мечки..все едно никога нищо не е имало...Опитах се да говоря с нея затова но тя каза че нищо и нямало било и много приятно и т.н. Само че на мен ми се струва че не е искрена , смисъл има нещо но не иска да ми каже.Втори път се опитах да говоря с нея при което тя ми каза че е по добре нещата да си останат така.. в смисъл да не я карам да говори затова... след което ми казва че на сериозно ме приема... Е какво да си мисля... Ако някой може да ми даде съветче нещо ще съм много благодарен