- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Препоръайте ми
Препоръчайте ми интересна книга.Искам нещо от онези книги,закойто се казва,че задължително трябва да се прочетат.Казвайте плс. :P
Ами не знам.Харесвам "Клетниците" на Виктор Юго,"Тайната Градина" на Франсис Бърнет И такива подобни.Също харесвам на Джером К. Джером - "Трима души в една лодка(без да става дума за кучето)"
Да,"клетниците" и на мене ми харесва..Доста интересна книга е..Първоначално написано от MichellePhan
"Тайната градина" не съм я чела - ще я прочета..
Иначе може да разгледаш в книжарниците,или в някоя библиотека за някаква книга
Имаше ... Ане Франк, Задната къща, чела съм я преди много време, но ме впечатли.
Николай Хайтов - Диви разкази
В момента не мога да се сетя за други..
Виж и в нета![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Читанка за 1 клас
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
"Малки жени" на Луиза Мей Олкът. Това е една от любимите ми книги. В нея има изключително ценни житейски уроци. Например Мег разбира, че парите не са всичко; Ейми преодолява егоизма си; Джоу е мъжкарана и с много усилия и помощ от майка и се бори с избухливостта си. Единственият недостатък на Бет пък е нейната притеснителност, но сестрите и я насърчават да бъде по-отворена; освен това тя е мило и приятно момиче. Джоу ми е фаворитка![]()
Книгите на Дан Браун и Ян Ван Хелсинг са интересни и документални![]()
![]()
![]()
любимата ми книга е Любов по време на холера. Габриел Гарсия Маркез е най- великият човек и писател, а творбите му са уникални. Също така негова друга хубава книга е 100 години самота. Горещо ти препоръчвам нещо от Г.Г. Маркез. Също така може да заложиш на българските писатели- Вазов например. Прочети Под игото.![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
+1 за Маркез и -1 за Вазов от менПървоначално написано от myl0weee
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мерси : )
Аз трябва да прочета тази година по литература:Принцът и просяка,Автобиография на Бранислав Нушич и Под Игото.
Заинтригува ме Г.Г Маркез,Малки жени и Задната къща.
5 клас ли си ? Щот ние тряяше да ги четем тогава.. иначе аз ти предлагам "Къщата на спомените" от Мери Хигинс Кларк .. ноо е малко страшничкааПървоначално написано от MichellePhan
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Щом харесваш Джером К. Джером ти препоръчвам любимата ми негова книга, просто се съсипах от смях
"Празни мисли на един празен човек"
П.С. Виждам, че са ти препоръчали и Габриел Гарсия Маркес, ако ти хареса си вземи и Сто години самота. (пак негова книга)
Конникът без глава
Малката принцеса
WTF?!и -1 за Вазов от мен
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук