Всичко е както преди 4 години.Все още усещам устните му върху моите.Все още чувам смеха му.Все още образа му е пред мен.Спомените все още са живи.Не преставам да мисля какво щеше да бъде ако му бях показала чувствата си,защото за да ме търси той и да ме кани у тях и да ме целува той явно е имал такива.Всичко се разви в рамките на няколко дена.Запознвахме се в чата.Разбрахме също и че сме съседи.Вечерта се видяхме.Бяхме седнали на стълбите пред нашия вход.Смяхсе много и ми беше много забавно.После той ме целуна.На др ден отидох у тях и пихме кафе.И до там..Една годинаслед това аз се престраших да му кажа за чувствата си по скаип ,но той каза че е минало много време и той се е променил.И че когато той ме е харесвал аз не съм показала по никакъв начин,че и аз изпитвам същото и се отказал.3 години след това аз все още не спирам да мисля за него.
Днес един наш общ приятел,с който аз уж ходих дойде в нашия роден град и остана да спи у тях.Обади ми се да се видим и аз отидох не за да се видя с него,а за да видя момчето,в което толкова време съм влюбена.През целия час гледах само него.Много ми е гадно и незнам какво да правя.