.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....

яколко месеца цикълът ми става все по-нередовен

Здравейте....имам един проблем.. От няколко месеца цикълът ми става все по-нередовен! Миналият месец ми закъсня с две седмици, сега отново ми закъснява с две седмици....много ми е притеснено, не съм правила секс или нещо подобно, че да се каже че съм забременяла....обаче започнах много да се тревожа....
    Имате ли някаква идея за причината да ми закъснява толкова ??

II. Права и задължения на потребителите
    7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
    kalpazanka

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    На колко си години?Често ли се разболяваш от грип?Използваш ли от тези няколко месеца някакви лекарства?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    На 14 години съм...след 1 месец правя 15.. Не съм се разболявала скоро, а други лекарства освен хапчета за гърло не съм използвала
    ( от време на време пия разтворими витамини) ..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    през първите години до колкото знам е нередовен
    ако имаш притеснения говори с майка си и се посътвай с специалист

Ако имаш цикъл отскоро, е нормално, попринцип при някои първите години е нередовен, макар че при мен нямаше такива неща..

МиткоОо

Първите години е така .. аз съм на 13 и от 2 години вече имам месечен цикъл.. и до преди ч месец и на мен ми беше нередовен Може да идеш на лекар,не е излишно!

Спокойно- не се притеснявай- на мен в началото като ми дойде нямаше два пъти да ми идва на една и съща дата... И не говоря за отклонения от порядъка на няколко дни- говоря за единия месец в началото другия в средата после в края... С години бях така. Последните две години горе-долу се нормализира въпреки, че пак дава отклонение от по една седмица понякога... Говорила съм с гинеколог- той ме посъветва да започна да пия противозачатъчни- е да идваше ми по часовник ама качих 5 килца и ги захвърлих гадните хапове... Според мен не трябва да се тревожиш толкова- успех!

Град
    Благодаря на всички, успокоихте ме. Днес ми казаха, че така ставало и от промяната на времето -от топло към много студено!

Град
    V.Tyrnovo
    Аз съм на 18 и съм така Ходила съм на лекар, пиех витамин Е (хормонални). Идваше ми по 2 пъти в месеца или изобщо не идваше Сега отново не е на точна дата, но не са големи разликите и не се тревожа. Просто организма ти се нагажда. След време , когато той си реши , ще се нормализира. :P
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    [На Метри От Земята]
    Стресът може да го забавя
    Просто аз

имам подобен проблем... дойде ми за първи път през октомври, после реши, че през ноември и декември няма да идва, а се яви през началото на януари и то за около 2-3 дни.. и то супер слабо..
    всички казват, че е нередовно в началото.. ама чак пък толкоз ли?
    Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии. -- Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си