.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Аз и споделям всичко,а тя...

хора имам един голям проблем гаджето ми,ми каза че съм и пречел нямала пространтво. аз споделям всичко с нея тя като и кажа нещо ми се сърди бил съм я задушавал и кви ли не др работи моля ви кажете как да постъпя . искам сичко да е открито тя да знае всичко и аз да зная всичко

Заглавията на темите трябва да са описателни.
    Punisherrr
    весел и забавен

Мега фен Аватара на Hilary_

Казваш й всичко? Нямаш си и на идея колко искам и на мен моя да ми казва всичко .. но когато го попитам "какво има" получавам винаги отговор "нищо" .. Амии питай я къде е проблема .. смисъл дали е в това, че й споделяш? Ако да й обясни, че искаш да сте открити един към друг .. и ако все пак не желае толкова да й споделяш .. хъх явно ще трябва да се ограничиш в споделянето .. макар, че от моя гледна точка това е тъпо .. И все пак ако не е заради това я питай къде е проблема .. ?

Много внимание й обръщаш..Въпреки,че по-често момичетата са с такъв проблем.Остави я дасе пържи в собствеия си сос , и недей да й вървиш след гъза.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    оптаи се да поговориш с нея и ако тя не иска да ти споделя вси4ко не е длъжна и ако наистина я задушаваш отдръпни се малко

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ти хубаво и казваш всичко, ама замислял ли си се, че тя може да не иска да ти казва всичко? Дай и свобода да прави това, което тя иска. Не и дръж сметка за нещата, които е направила. Ако нещо не ти отърва, скъсай я, но не се опитвай да я промениш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Ами виж сега,просто явно и досаждаш.. и тя иска малко ''почивка'' ''пространство'' Не се паникьосвай,няма нищо странно и страшно,хубавото е,че ти си открит човек и не криеш нищо от нея,а най-кофтито е ,че тя не го е осъзнала. Дай й малко време,не й досаждай,ще видиш как след време сама ще дойде при теб,а ако и това не помогне,значи изобщо не те обича!
    • Обичай,за да те обичат! •

Е, браво пич! Това, че и казваш всичко е страхотно... всички момичета на това се надяват...
    Иначе по въпроса мисля, че трябва да говориш с нея, апък тя ако продължава да не споделя - delete -> Recycle Ben ако ме разбра какво имам в предвид. Но ти си знаеш най-добре.

виште да ви кажа бяхме разделени през това време тя излизаше с един които ас много мразех защото предния път скъсахме заради него тои ми се пишеше приятел и ко накрая нож в гарба и имам съмнения относно него и и казах че не ми е приятно да подържа сяква връска с него но няма резултат ;(
    весел и забавен

Според мен ви използва. На вълни е. Един път иска теб, друг път него и незнае какво да прави и кой да избере. Спри да и споделяш, друж се по отдалечено и виж какъв е резултата!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Режи я курвата! Ако наистина държеше на теб щеше да прекрати отношенията си с него Ти си откровен и наистина държиш на нея ,а тя не спира отношенията с другото момче и чак има наглостта да ти каже ,че си я задушавал.
    Според мен момичето не иска сериозна връзка иска да си ви върти

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Досаждаш и !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Аз и споделям всичко,а тя...

Цитирай Първоначално написано от PsIhOzZiS1
    хора имам един голям проблем гаджето ми,ми каза че съм и пречел нямала пространтво. аз споделям всичко с нея тя като и кажа нещо ми се сърди бил съм я задушавал и кви ли не др работи моля ви кажете как да постъпя . искам сичко да е открито тя да знае всичко и аз да зная всичко

Punisherrr
    Отдръпни се малко от нея. Може би и обръщаш прекалено голямо внимание и това я задушава. Остави и пространство.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb

Punisherrr
    Отдръпни се малко от нея. Може би и обръщаш прекалено голямо внимание и това я задушава. Остави и пространство.
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Режи я курвата!
    Ето това се вика обръщение. Малко кавалери сме останали, май.
    Лошо, много лошо.
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

:)

темата е за триене получих нужното :П
    весел и забавен

внимание ли?
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Казваш й всичко? Нямаш си и на идея колко искам и на мен моя да ми казва всичко .. но когато го попитам "какво има" получавам винаги отговор "нищо" .. Амии питай я къде е проблема .. смисъл дали е в това, че й споделяш? Ако да й обясни, че искаш да сте открити един към друг .. и ако все пак не желае толкова да й споделяш .. хъх явно ще трябва да се ограничиш в споделянето .. макар, че от моя гледна точка това е тъпо .. И все пак ако не е заради това я питай къде е проблема .. ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Ами виж сега,просто явно и досаждаш.. и тя иска малко ''почивка'' ''пространство'' Не се паникьосвай,няма нищо странно и страшно,хубавото е,че ти си открит човек и не криеш нищо от нея,а най-кофтито е ,че тя не го е осъзнала. Дай й малко време,не й досаждай,ще видиш как след време сама ще дойде при теб,а ако и това не помогне,значи изобщо не те обича!
    +1
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Много внимание й обръщаш..Въпреки,че по-често момичетата са с такъв проблем.Остави я дасе пържи в собствеия си сос , и недей да й вървиш след гъза.
    Точно така. Повечето момичета изгубват интереса си към момче, ако то им ходи по гъза ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

++++
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Roma, Italia
    И аз казвам почти всичко на моя приятел,споделям.Но на въпросите си получавам отговори като "Нищо, незнам и нормално.". Просто перфектно! Толкова е изчерапателен и искрен,че ако искам да разбера нещо ще трябва да му вадя думите с 300 зора и 1500 въпроса
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Punisherrr
    Така не е интересно. По-добре да я лъжеш, да си мълчиш и да я ебаваш. Прекалено много дрънкаш, млъкни.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Антиохия

Punisherrr
    Остави я малко да си почине от теб . В противен случай ще те зареже и ще си отваря краката на друг . Това е истината . Опит ...
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

сменяй я гледам за форумните момичета си златен няма какво да губиш има и от твоя тип хора

Супер фен Аватара на m1nik
    Найш кфо бързо ще се сети за теб..и представа си нямаш колко и трябва
    )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си