- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз и споделям всичко,а тя...
хора имам един голям проблем гаджето ми,ми каза че съм и пречел нямала пространтво. аз споделям всичко с нея тя като и кажа нещо ми се сърди бил съм я задушавал и кви ли не др работи моля ви кажете как да постъпя . искам сичко да е открито тя да знае всичко и аз да зная всичко
Заглавията на темите трябва да са описателни.
Punisherrr
весел и забавен
![]()
![]()
Казваш й всичко? Нямаш си и на идея колко искам и на мен моя да ми казва всичко .. но когато го попитам "какво има" получавам винаги отговор "нищо" ..Амии питай я къде е проблема .. смисъл дали е в това, че й споделяш? Ако да й обясни, че искаш да сте открити един към друг .. и ако все пак не желае толкова да й споделяш .. хъх явно ще трябва да се ограничиш в споделянето .. макар, че от моя гледна точка това е тъпо ..
![]()
И все пак ако не е заради това я питай къде е проблема .. ?
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много внимание й обръщаш..Въпреки,че по-често момичетата са с такъв проблем.Остави я дасе пържи в собствеия си сос, и недей да й вървиш след гъза.
оптаи се да поговориш с нея и ако тя не иска да ти споделя вси4ко не е длъжна и ако наистина я задушаваш отдръпни се малко![]()
Ти хубаво и казваш всичко, ама замислял ли си се, че тя може да не иска да ти казва всичко? Дай и свобода да прави това, което тя иска. Не и дръж сметка за нещата, които е направила. Ако нещо не ти отърва, скъсай я, но не се опитвай да я промениш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами виж сега,просто явно и досаждаш.. и тя иска малко ''почивка'' ''пространство''Не се паникьосвай,няма нищо странно и страшно,хубавото е,че ти си открит човек и не криеш нищо от нея,а най-кофтито е ,че тя не го е осъзнала. Дай й малко време,не й досаждай,ще видиш как след време сама ще дойде при теб,а ако и това не помогне,значи изобщо не те обича!
• Обичай,за да те обичат! •
Е, браво пич! Това, че и казваш всичко е страхотно...всички момичета на това се надяват...
Иначе по въпроса мисля, че трябва да говориш с нея, апък тя ако продължава да не споделя - delete -> Recycle Benако ме разбра какво имам в предвид. Но ти си знаеш най-добре.
![]()
![]()
виште да ви кажа бяхме разделени през това време тя излизаше с един които ас много мразех защото предния път скъсахме заради него тои ми се пишеше приятел и ко накрая нож в гарба и имам съмнения относно него и и казах че не ми е приятно да подържа сяква връска с него но няма резултат ;(
весел и забавен
Според мен ви използва. На вълни е. Един път иска теб, друг път него и незнае какво да прави и кой да избере. Спри да и споделяш, друж се по отдалечено и виж какъв е резултата!
Режи я курвата! Ако наистина държеше на теб щеше да прекрати отношенията си с негоТи си откровен и наистина държиш на нея ,а тя не спира отношенията с другото момче и чак има наглостта да ти каже ,че си я задушавал.
Според мен момичето не иска сериозна връзка иска да си ви върти![]()
--------------------------------------------------------
Отдръпни се малко от нея. Може би и обръщаш прекалено голямо внимание и това я задушава. Остави и пространство.Първоначално написано от PsIhOzZiS1
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ето това се вика обръщение. Малко кавалери сме останали, май.Първоначално написано от BlueFace
Лошо, много лошо.![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
темата е за триенеполучих нужното :П
весел и забавен
внимание ли?
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Първоначално написано от Hilary_
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1Първоначално написано от xSANYAx
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Точно така. Повечето момичета изгубват интереса си към момче, ако то им ходи по гъза ..Първоначално написано от Harum_Scarum
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
++++Първоначално написано от Harum_Scarum
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
И аз казвам почти всичко на моя приятел,споделям.Но на въпросите си получавам отговори като "Нищо, незнам и нормално.". Просто перфектно! Толкова е изчерапателен и искрен,че ако искам да разбера нещо ще трябва да му вадя думите с 300 зора и 1500 въпроса![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Така не е интересно. По-добре да я лъжеш, да си мълчиш и да я ебаваш. Прекалено много дрънкаш, млъкни.Първоначално написано от PsIhOzZiS1
Temet Nosce
벨야카
Остави я малко да си почине от теб . В противен случай ще те зареже и ще си отваря краката на друг . Това е истината . Опит ...Първоначално написано от PsIhOzZiS1
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
сменяй я гледам за форумните момичета си златен няма какво да губиш има и от твоя тип хора
Найш кфо бързо ще се сети за теб..и представа си нямаш колко и трябваПървоначално написано от Harum_Scarum
![]()
)