.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Вашата сексуална фантазия

здравейте момичета .... моля всяка една от вас да ми каже най-желаната и блянувана сексуална фантазия за която мечтаете и искате най-много от всичко
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

TЪРСАЧКА...
    има поне 2 такива теми.......

Цитирай Първоначално написано от sunshine1
    TЪРСАЧКА...
    абе човек закфо се обаждаш като не си прочел темата аз искам ВАШАТА фантазия не на гугъл гугъл сигорно иска да си е*е двете "О"-та ... аз искам Вашите така че не се обаждай неподготвен като не си прочел всичко
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    TЪРСАЧКА...
    абе човек закфо се обаждаш като не си прочел темата аз искам ВАШАТА фантазия не на гугъл гугъл сигорно иска да си е*е двете "О"-та ... аз искам Вашите така че не се обаждай неподготвен като не си прочел всичко
    Е ти сега за кво се заяждаш..Правилно..Има поне 2-3 такива теми и то не фантазиите на ЧИЧКО ГУГЪЛ,А СОБСТВЕНИТЕ..
    ВЗЕМИ И ТЪРСИ В ТЪРСАЧКАТА НА ТИЙНПРОБЛЕМ И ТОГАВА ПОЧНИ ДА "КРЯКАШ"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

TЪРСАЧКА...
    човек (аа извинявай марсианецо който явно не знае български и е достатъчно прост да се сети че ти говоря за търсачката в ФОРУМА, а не ГУГЪЛ) първо съм момиче, второ прочетох всичко което пише в темата и изразих мнение, а ти ми са дървиш като като Дядо ти Коледа пил виагра

t0d1t0 ти показа всички други теми така че приятно четене и явно лъскане....

КЛЮЧ НА ТЕМАТА!!!

[quote="sunshine1"]
    TЪРСАЧКА...
    и явно лъскане....

КЛЮЧ НА ТЕМАТА!!!
    ОМФГ кфо лъскане бе пичага ....

Ти от вчера,колко безсмислени теми пусна..5-6??И половината ти ги заключиха.
    Майй някой трябва да го баннат.

Мега фен Аватара на machoka
    a3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си