Сега ще изкажа някои неща които са си мои размисли! Не очаквам всички да са съгласни. И искам да чуя вашите мнения по въпроса.
Моите наблюдения са, че в момента половината 13-14 годишни са си втълпили, че ТРЯБВА да правят секс.... Наложително е... Според мен 13-14 годишни момчета и момичета им е много рано да мислят за секс... Поради няколко причини:
Първо: Според мен(може да съм старомоден), секса е малко или много физически израз на любовта ти към някой, а на тая възраст надали могат да изпитват истинска любов... Не казвам че го няма животинското привличане... То си е инстинкт, но ние все пак сме надарени с интелект за разлика от животните и можем да се контролираме....
Второ: На 13-14 годишна възраст те са още деца, нека си изживеят детството, в днешно време толкова малко хора оценяват колко е хубаво да си дете...
Трето: Те още не познават добре тялото си, едва съзрели и искат да се "нахвърлят" да "опознават" чуждо тяло... Половината ми пишат теми от сорта на: Първия път като правих секс много ме боля, има ли нещо общо с това, че не мога да го забеля... Еми къде отиваш ти може би...
И според мен проблема идва от добрия стар Холивуд и филмите, в които главните герои са притиснати да изгубят девствеността си(Sexdrive, American Pie и прочие...) от там пуберите почват да им идват идеи че трябва да на всяка цена да се е*** и тези които вече са топнали пръстите в меда почват да се подиграват и да се ебават с тези които не са... съответно натиск се оказва и резултата е на лице... Повечето потребители във тая секция на форума са "пишлемета" които искат да разберат как точно да изпълнят най-тъпите стереотипи...
Много се разписах.... Ще чакам мнения... Не очаквам да има само неадекватни де