Преди 2 години имах постоянно главоболие, ходих по доктори правиха ми изследвания, предписаха ми лекарства без точна диагноза. Сега пак започна постоянно...незнам какво да правя пак ли да тръгна по доктори![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
не знам дали моето е същото не веднъж дигнах кръвно ме пратиха на невролог даваха ми аулин да пия 7 дни защото ме болеше главата от едната страна и не знам дали беше от кръвното, но се оправих в твоя случай как стана след суматите лекарства или от времето ?
знам кфо еаз до скоро имах същия проблем
бях на невролог и от там ме пратиха за скенер на главата
слава богу нямаше нищо лошо
лекарката ми каза че е от компютъра
предписа ми и Мигренон
![]()
![]()
Може да е проблем с очите.Или от компа..![]()
Най - вероятно е от компа, ако често стоиш пред него, но най - добре се консултирай със специалист. Отиди при личния лекар и искай направление. Не оставяй проблема.![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
иди на лекар една патка мислила и умряла
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от clever
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
преди 3 месеца и аз бях така,от главоболие чак н еми се говореше,не бях мн в настроение,и мислих че ще мине,не минава и не минава минаха се 2 седмици и викам н амайка ми край отивам н алекар тва не се търпи,отидохме в Уши Нос Гърло,прегледаха ме там има добър специалист,и ме пратиха на снимка(лицева),оказа се синузит,и 5 дни бях на антибиотик,биеха ми го в абоката и мина от тогава не се оплаквам от главоболие
cveteto64, консултирай се с офталмолог, невролог, ако нищо не изскочи- УНГ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Преди година и аз имах главоболие и отидох на очен той ме прати на УНГ апък той накрая ме прати на невролог и там ми бяха изписали някакви витамини и хапчета.
Калпазанке честито за новата длъжност =D> .
Ако може да ми изтриеш горния пост, че нещо натиснах и ми излезна 2 пъти и сега нямам бутона del![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мда и на мене ми каза че е мигрена и ходих на скенер мале стопли ми мозъкаПървоначално написано от BuBzzz
![]()
та нищо не ми е изписвала само аулина за 7 дни и после вика ако ме заболи да взема аулин или хапче а ако не ми мине може намина пак
аз до невролог не стигнах ... моето се появява при претоварване на мен ми казаха просто да си почивам повечеПървоначално написано от OneGirl
Първоначално написано от cveteto64
ПОЛ%ВЪЗРАСТ?!
ако те боли в предния дял демек челото където е от компа е ако ли не
отивай на лекар
може всичко да е има безброй сценарии по които може да ти се навреди
и ако както казваш е постоянно нещата може да не никак розови
в някои случаи и една рана по крайника може да доведе до фатални последствия за мозъка като инсулт например
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
а като хиди и няма ефект? по-добре си вземи naposimПървоначално написано от haritov
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
ако я боли челото може и синузит да има ..Първоначално написано от haritov
![]()