.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на cveteto64

Главоболие

Преди 2 години имах постоянно главоболие, ходих по доктори правиха ми изследвания, предписаха ми лекарства без точна диагноза. Сега пак започна постоянно...незнам какво да правя пак ли да тръгна по доктори
    "Колкото повече, толкова повече..!"

не знам дали моето е същото не веднъж дигнах кръвно ме пратиха на невролог даваха ми аулин да пия 7 дни защото ме болеше главата от едната страна и не знам дали беше от кръвното, но се оправих в твоя случай как стана след суматите лекарства или от времето ?

Голям фен Аватара на BuBzzz
    знам кфо е аз до скоро имах същия проблем бях на невролог и от там ме пратиха за скенер на главата слава богу нямаше нищо лошо лекарката ми каза че е от компютъра предписа ми и Мигренон

Град
    в света на приключенията ..
    Може да е проблем с очите.Или от компа..

Град
    Плевен
    Най - вероятно е от компа, ако често стоиш пред него, но най - добре се консултирай със специалист. Отиди при личния лекар и искай направление. Не оставяй проблема.
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    иди на лекар една патка мислила и умряла
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от clever
    Може да е проблем с очите.Или от компа..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    преди 3 месеца и аз бях така,от главоболие чак н еми се говореше,не бях мн в настроение,и мислих че ще мине,не минава и не минава минаха се 2 седмици и викам н амайка ми край отивам н алекар тва не се търпи,отидохме в Уши Нос Гърло,прегледаха ме там има добър специалист,и ме пратиха на снимка(лицева),оказа се синузит,и 5 дни бях на антибиотик,биеха ми го в абоката и мина от тогава не се оплаквам от главоболие

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    cveteto64, консултирай се с офталмолог, невролог, ако нищо не изскочи- УНГ.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Преди година и аз имах главоболие и отидох на очен той ме прати на УНГ апък той накрая ме прати на невролог и там ми бяха изписали някакви витамини и хапчета .

Калпазанке честито за новата длъжност =D> .

Ако може да ми изтриеш горния пост, че нещо натиснах и ми излезна 2 пъти и сега нямам бутона del
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    знам кфо е аз до скоро имах същия проблем бях на невролог и от там ме пратиха за скенер на главата слава богу нямаше нищо лошо лекарката ми каза че е от компютъра предписа ми и Мигренон
    мда и на мене ми каза че е мигрена и ходих на скенер мале стопли ми мозъка
    та нищо не ми е изписвала само аулина за 7 дни и после вика ако ме заболи да взема аулин или хапче а ако не ми мине може намина пак

Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Преди година и аз имах главоболие и отидох на очен той ме прати на УНГ апък той накрая ме прати на невролог и там ми бяха изписали някакви витамини и хапчета .

Калпазанке честито за новата длъжност =D> .

Ако може да ми изтриеш горния пост, че нещо натиснах и ми излезна 2 пъти и сега нямам бутона del
    аз до невролог не стигнах ... моето се появява при претоварване на мен ми казаха просто да си почивам повече

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Главоболие

Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    Преди 2 години имах постоянно главоболие, ходих по доктори правиха ми изследвания, предписаха ми лекарства без точна диагноза. Сега пак започна постоянно...незнам какво да правя пак ли да тръгна по доктори

ПОЛ%ВЪЗРАСТ?!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ако те боли в предния дял демек челото където е от компа е ако ли не

отивай на лекар

може всичко да е има безброй сценарии по които може да ти се навреди

и ако както казваш е постоянно нещата може да не никак розови

в някои случаи и една рана по крайника може да доведе до фатални последствия за мозъка като инсулт например
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    иди на лекар една патка мислила и умряла
    а като хиди и няма ефект? по-добре си вземи naposim
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    ако те боли в предния дял демек челото където е от компа е ако ли не
    ако я боли челото може и синузит да има ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си