- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Недоверие или какво му има?
Проблемът ми е такъв...
Срещнах едно момче по интернет, говориме си вече 2 месеца все неможем да се срещнем ....не сме от един град.Аз съм на 25 , а той е на 26г.Сега ще кажете,че това всичкото е банално и глупаво,но може би не сте прави...Мн се превързахме един към друг,няма дет в който да не си пишем/говорим по скайп или по телефона...
Но от как му споделих,че съм спала преди година с най-добрия си приятел се промени.А тази година щях да ходя на гости при този приятел, но се отказах заради това момче!
И пишем си нещо и в един момент тва момче ми задава въпрос : все пак отказа ли се да ходиш при приятеля си?кажи ми да или не?!- и аз ъъъъъъъ какво... толкова често ме пита това, че когато му казах да спре и че ме наранява наистина с това негово недоверие при това и не ходим.... и той се изплъзва от разговора и казва, че няна смисъл да продължава този монолог....
Най-лошото е че се влюбвам по-малко и много пъти съм мислила ей така да го блокирам в скайп и да му изтрия телефона,само че...най-много да нараня повече себе си...
Какво мислите за тази ситуация, струва ли си при условие че е толкова труден характер (всеки път по 2 пъти мисля какво да му кажа за да не си направи съвсем различни изводи за мен) да продължа този ..фарс или реални взаимоотношения?!
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."
на 25 осъзнаи се - стига с тоя скаип тои само вреди и разваля хубави моменти които бихте могли да имате......Тои ревнува,нз дори защо си му казала такова нещоНаи-добре се откажи от този фарс както ти го наре4е и намери нещо истинско и РЕАЛНО
![]()
Че какво му е лошото на скайпа. Поговорите си и ако не сте един за друг се разделяте.Първоначално написано от ivcheto0o
По - добре ли е да са двамата и след това да осъзнае че не са един за друг, че е много ревнив, недоверчив. Той като я ревнува да не мислиш че скайпа е виновен. Скайпът е направен за комуникация, не си търсете оправдания. Човекът е ревнив, държи се свойственически.
Една истинска връзка се гради на доверие и затова е споделила, ама не е преценила как ще реагира
![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
Чувствам се зрял в сравнение с тези хора.
ох щом все още не сте заедно и той е започнал с ревността трудно ще да е да му угодиш при евентуална връзка с него .. помисли си сама какво искаш ..Ако искаш това момче се бори за него .. ако не виждаш смисъл го остави!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вече сте достатъчно големи, че разстоянието помежду ви, да не пречи толкова. Просто се вижте. Това, че е труден характер, не е нещо лошо. Напротив, победата след борбата ще е по-сладка. А относно ревността, ще трябва да го научиш, че ти си човек, който отстоява собствената си свобода.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Защо "стига с този скайп" ? Може би в нейния град не е намерила подходящ човек за нея с общи интересии други черти! Скайп от една страна е много добър вариант да срещнеш много нови и различни по характер и като цяло хораПървоначално написано от ivcheto0o
Нали като се видят пак ще е реалност.. За какво и е мъж до нея от нейния град на който ще му е през х**?
П.П. По темата: Изяснете си чувствата..Нормално е да ревнува ако изпитва нещо към теб..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
защо ти е било да му обясняваш с кого си спала, след като го харесваш?
така, по скайпа, най- много да се изпокарате, точно заради тези недоразумения. аи не разбирам как 25-26- годишни хора се задоволяват само с общуване по интернет. вижте се , не бързай да прекратяваш контактите с него, преди да видиш как се чувстваш с него на живо. може пък да си допаднете. но няма да разбереш, докато не се срещнете.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И двамата вече сте големи, не сте някои лапенца на 15-16г за да ви пречи това разстояние. Какво ви пречи да се видите някой път, да поговорите... Така в скайп е много сложно. Знае ли се, на живо може да не е същия човек![]()
Първоначално написано от Lashes
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти си на 25, имаш проблем по детински обяснен и наричаш този 26-годишен Мъж - момче?
Яяяясно колко сте 'големи'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
На 25 си,осъзнай се за Бога!
На тези години хората създават семейства,деца и съумяват да носят отговорност за живота си.Какъв е този скайп,каква е тази "връзка" от разстояние.Погледни реално и си помисли струва ли си да си губиш времето за подобни взаимоотношения с мъж,когото не си срещала.Не знам кой от двама ви е по-зле![]()
Не вярвам около теб да няма мъже,които да не са поне малко интересни,че да им обърнеш внимание![]()
Ми лично за мен изобщо не си струва тоя фарс. Не знам какс и се навила да го започнеш, при положение че ти коства толкова усилия да провеждате разговори. А какво остава за друго. Смятай че ще бъдеш засипвана с въпроси, и ще ти се иска отчет за всичко, ако евентуално ходите. Не питай откъде знам.
Чудя се щом си видяла че не вървят нещата - що се занимаваш с дивотии?
А и това за приятеля ти... какъв е той че да знае къде и с кого спиш?
Абе лично за мен - детски проблеми с лесно разрешение. Не си струва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Дъртите и те почнаха по Скайп![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това се нарича ревност. Иди му на гости да се успокой малко. :P
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК