- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Недоверие или какво му има?
Проблемът ми е такъв...
Срещнах едно момче по интернет, говориме си вече 2 месеца все неможем да се срещнем ....не сме от един град.Аз съм на 25 , а той е на 26г.Сега ще кажете,че това всичкото е банално и глупаво,но може би не сте прави...Мн се превързахме един към друг,няма дет в който да не си пишем/говорим по скайп или по телефона...
Но от как му споделих,че съм спала преди година с най-добрия си приятел се промени.А тази година щях да ходя на гости при този приятел, но се отказах заради това момче!
И пишем си нещо и в един момент тва момче ми задава въпрос : все пак отказа ли се да ходиш при приятеля си?кажи ми да или не?!- и аз ъъъъъъъ какво... толкова често ме пита това, че когато му казах да спре и че ме наранява наистина с това негово недоверие при това и не ходим.... и той се изплъзва от разговора и казва, че няна смисъл да продължава този монолог....
Най-лошото е че се влюбвам по-малко и много пъти съм мислила ей така да го блокирам в скайп и да му изтрия телефона,само че...най-много да нараня повече себе си...
Какво мислите за тази ситуация, струва ли си при условие че е толкова труден характер (всеки път по 2 пъти мисля какво да му кажа за да не си направи съвсем различни изводи за мен) да продължа този ..фарс или реални взаимоотношения?!
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."