Проблемът ми е такъв...
Срещнах едно момче по интернет, говориме си вече 2 месеца все неможем да се срещнем ....не сме от един град.Аз съм на 25 , а той е на 26г.Сега ще кажете,че това всичкото е банално и глупаво,но може би не сте прави...Мн се превързахме един към друг,няма дет в който да не си пишем/говорим по скайп или по телефона...
Но от как му споделих,че съм спала преди година с най-добрия си приятел се промени.А тази година щях да ходя на гости при този приятел, но се отказах заради това момче!
И пишем си нещо и в един момент тва момче ми задава въпрос : все пак отказа ли се да ходиш при приятеля си?кажи ми да или не?!- и аз ъъъъъъъ какво... толкова често ме пита това, че когато му казах да спре и че ме наранява наистина с това негово недоверие при това и не ходим.... и той се изплъзва от разговора и казва, че няна смисъл да продължава този монолог....
Най-лошото е че се влюбвам по-малко и много пъти съм мислила ей така да го блокирам в скайп и да му изтрия телефона,само че...най-много да нараня повече себе си...

Какво мислите за тази ситуация, струва ли си при условие че е толкова труден характер (всеки път по 2 пъти мисля какво да му кажа за да не си направи съвсем различни изводи за мен) да продължа този ..фарс или реални взаимоотношения?!