.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Малко помощ :)

Здравейте хора.. имам едно въпросче може да в се стори малко тъпо,но как и да е та така.. излизам с едно момче от около 1 година той е на 17 ,а аз съм на 15. Проблема е такъв че след 3 седмици заминаваме на Лондон и искаме да го направиме там. Той е девствен,а аз не и незнам как да подходя с него.Плюс това мен ме е малко срам от него Малко помощ моля

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Малко помощ :)

Цитирай Първоначално написано от ano0nimchee
    Здравейте хора.. имам едно въпросче може да в се стори малко тъпо,но как и да е та така.. излизам с едно момче от около 1 година той е на 17 ,а аз съм на 15. Проблема е такъв че след 3 седмици заминаваме на Лондон и искаме да го направиме там. Той е девствен,а аз не и незнам как да подходя с него.Плюс това мен ме е малко срам от него Малко помощ моля
    Просто поговорете все пак като ходите от 1 година не би трябвало нито да Ви е срам един от друг нито нещо мисля че можете да си имате доверие и да си говорите за всичко просто поговорете така според мен е най-добре ... Успех дано съм помогнал
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен Аватара на Hilary_
    Срам те е от него, а сте заедно от 1 година? Помисли малко има ли логика в това?

не но незнам.. не ми е първото момче с което ми се случва.. но давайте съвети по добре за първият проблем.. това ще го преодолея предполагам.. [/b]

Re: Малко помощ :)

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Просто поговорете все пак като ходите от 1 година не би трябвало нито да Ви е срам един от друг нито нещо мисля че можете да си имате доверие и да си говорите за всичко просто поговорете така според мен е най-добре ... Успех дано съм помогнал
    Една връзка се крепи на Секс и Доверия 60% секс и 100% доверие
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

oк де хора това ще го преодолея. Как да постъпя с него след като той едевствен а аз не.. дайте съвети за това..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    и проблема ви е?
    Искате всичко да е перфектно?
    Правете каквото ще правите,не му го мислете!

Щом той е девствен, а ти не защо не му покажеш пътя към рая?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

не е точно проблем както казах. Имах впредвид дали ще го боли или нещо. Трябва ли да наравя нещо специално или не.. това имах впредвид аз.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    НА Лоднон ли ще го направите ?

П.П. Просто го накрай да се отпусне ,защото може би той ще е напрегнат от това ,че е девствен ,а ти не си От там вече няма да има проблеми според мен

--------------------------------------------------------

хихи даа.. мерсии много хораа наистина ми помогнахте.. [/b]

oк де хора това ще го преодолея. Как да постъпя с него след като той едевствен а аз не.. дайте съвети за това..
    След като е девствен ще му е още по готино спокойно може малко да се притеснява щот все пак на 17 е и ще мъ е за първи път но ще му бъде адски готино ноо щом ще сте в лондон за първи път му е и т.т. трябва да внимаваш защото може от много възбуда да изригне като вулкан още на 5-тата мин така че прави си кефа неговия също но по полека няма да го правите за първи и последен път вече втория път сбъдни всичките си мечти с него но засега пополеко аа там може да го направите2 пъти двойно одоволствие един път по внбимателно другия път СЕКС на 100% и кфото искате вече
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Много ще го боли внимавай! Това от страна а майтапа.Гледай той да се отпусне, ти също.Да стане някак си спонтанно.Може и малко музичка да му пуснеш, ама да не е някаква от рода DIE MOTHERFUCKE,DIE!Стрийптиз ще го отпусне дори много, но внимавай да не свърши преждевременно.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

хаха добрее щее внимавам
    мерсии многоо хора.. наистина ми помогнахте

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Щом той е девствен, а ти не защо не му покажеш пътя към рая?
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Най-важното и той,и ти да се отпуснете максимално..След това - щом ти не си девствена ми кажи какво да прави ..Абе би трябвало да си знаеш работата
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Стара Загора
    Цяла година ходите и не си е поискал още?? Съмнявам се в хетеросексуалността на тоа твоя приятел
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Голям фен
    Град
    Varna
    Hilary_ е права пък и нали той е девствения не ти.Него сигурно го е срам още повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си