- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СПЕШНО !!! По-бързо оформяне на тяло. СПЕШНО!!!
Кво сички му казвате да яде протеини.Ако блъска само протеини НЯМА как да качи маса. Най-много да стане по стегнат. Трябва да яде ПРОТЕИНИ И ВЪГЛЕХИДРАТИ. Въглехидратите са основния източник на енергия на тялото т.е. за трупане на кг. трябва да се консумират и двете групи храни и то заедно. Първо се трупа масата от излишната енергия, после се трансформира в мускул чрез протеина и тренировките с тежести.
Мазнините не се махат само чрез коремни преси.Аз преди блъсках само коремни преси и си чаках корема ми да е стегнат и ебз мазнини, но не с е получаваше.Сега като започнах кардио(вече от някоко месеца) и наистина свалих мазнини от корема и сега още малко и плочки ще имам, но не искам плочки-момиче съм и не ми харесва на момиче как стоят...Първоначално написано от iwancho
![]()
Пилешко, говеждо месо .. Чист суроватъчен протеин на прах .. Иди във фитнес магазин за добавки, аз там ходя.
Running is my drug and I am overdosed ..
foreverr кръвна обида ей![]()
Първоначално написано от DarkKisss
Съжалявам, но това е личното ми мнение.И все пак ти си по сериозна спортистка от мен и е нормално да имаш плочки! А и чесно да ти кажа на тебе горе долу ти отиват, докато имам една фр, много грозно и стоят
![]()
^ Моите са направени 'изкуствено' т.е. някак си са подредени, докато твоята приятелка сигурно не е работила за оформянето им и просто има мускулест корем?
Мм оформени са си точно като твоите, но някак си и е по различна формата на тялото и хич не и стоят добре.Първоначално написано от DarkKisss
DarkKisss,беше пуснала една тема за упражнения и хранене би ли ми казала как да си стегна корема и бедрата,защото килограмите ми не са проблем...
Пий протейнки и наддаваш маса,която ще превърнеш (надявам се) в мускули след обилни тренировки,но пиеш ли без да спортуваш няма да ти се образуват мускули само ще изглежда така.
В нас има 4 буркана с протеини,брат ми пи и тренира и бе добре,ама ся бачка яко и не му остава време и релефа е някъде далече в миналото.
Значи ся пак ще обясня. На 14 години съм,165 висок,60 килограма. В понеделник/вторник ще ходя в 1 финтес магазин в Пловдив и кво да им кажа да ми дадат? За по-бързо оформяне ми трябва. ?
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Първоначално написано от iwancho
аз също харесвам момчета с добре оформено тялоПървоначално написано от m1nik
![]()
zdvaveite teja 39k. kolko protein trqbva da zimam na den za da se oformq za 1 mesec