- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СПЕШНО !!! По-бързо оформяне на тяло. СПЕШНО!!!
Здравейте,ще съм кратък. Моля само да ми изброите колкото се може повече храни,от които се натрупва по-бързо мускулна маса или нещо такова... Всмисъл знам,че е хубаво да се яде кашкавал,мляко,яйца (сварени) и искам още нещо такова да ми препоръчате... Някой който тренира да сподели. Не знам дали сте ме разбрали,щот' много зле обяснявам,все пак мерси предварително.![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
отиваш в една аптека и питаш за протеини с високо съдържание на витамини ! не говоря за стероиди и разни изкуствени! протеините са различни обик. са на прах и се разреждат в мляко става като детска каша хапва се и след това 1 час активна тренировка. хубаво е да ядеш пиле и риба и да ограничиш пърженото
Аз съм на 14 години... А колко при струват тези витамини и имат ли някви странични ефекти?Първоначално написано от vellvet
Но аз съм на 14 години? Някакъв проблем има ли?Първоначално написано от vellvet
ако трябва да бъда честна не е хубаво да започваш от малък да трупаш мускулна маса с помощни средства, но искаш бърз резултат, а това няма как да стане само с тренировки. все пак като натрупаш малко мускул и релеф можеш да спреш да ги пиеш и просто да продължиш да тренираш активно. В никакъв случай не се подвеждай да взимаш стероиди! протеините и стероидите са 2 напълно различни неща!!!
Трябват ми за месец-два най-много. Колкото да се оформя малко и тогава ги спирам. А как се пият и колко са в кутия? И колко често?Първоначално написано от vellvet
Ядки ядки и пак ядки. Орехи, бадеми, кашу, шам-фъстък - ама трябва да са сурови а не тези пържените/печените дето са целите в сол. Ядките в суров вид имат мазнини, които са полезни, а не като мазнините на пържените картофи и всички други джънк фууд храни. Яд и овесени ядки с мляко. Смесвай въглехидрати с протеини. Т.е. мес/риба/яйца с ориз/картофи/хляб/макаронени изделия/бобови храни. На всяко ядене трябва да ги смесваш двете неща. Хубаво е да ядеш и супи с месо, картофи, фиде и всякакви зеленчици. Така храната се усвоява по-добре т.е. усвояваш всичко поето.
Първоначално написано от Little_Lady93
Като ям редовно ядки и тренирам всеки ден във фитнеса (имам време и възможност да ходя по 2 часа всеки ден) ще се оформя ли за 2 месеца? + като си взема и протеините?![]()
Що е толкова важно да стане за 2 месеца?![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Зависи от организма ти, но би трябвало да има доста видима разлика. Не тренирай всеки ден, а 4 пъти в седмицата. Мускула расте докато е в покой, а не докато тренираш. Ако ходиш на фитнес всеки ден най-много само да се изтормозиш за нищо. И смесвай храните както ти казах.Хубаво е да има6 3 основни хранеия и 2 междинни закуски (едната м/у закуска и обяд, а другата м/у обяд и вечеря)
Ами аз уча в друг град и съм на общежитие и в общежитието имаме фитнес и аз ходя само Понеделник,Вторник,Сряда и Четвъртък,петък,събота и неделя си почивам.Първоначално написано от Little_Lady93
Щото след 2-3 месеца ще почне да се постопля времето и ще почнем да ходим по тениска в даскло (или някви тънки блузки) и искам да приличам на човек,доста се отпуснах покрай празниците...Първоначално написано от StreetFame
![]()
Тоест?Първоначално написано от m1nik
По-собре не изпозлвай никакви витамини или протеини или тем подобни.За мен това е изкуствена работа и нищо не става с нея.Просто се храни, като наблягаш на следните храни:
сирене
извара
кашкавал
мляко
яйца
мнооооого месо
картофи
ориз
ядки
По принцип това са храните, на които трябва да наблягаш, за да качиш мускулна маса и да оформиш добре тялото си.Но гледай да не ядеш мазно и сладко , и не пий газирани напитки.По добре пий чайчета или мляко.И другото, което не трябва да забравяш-спорт на макс![]()
Газирано и алкохол не пия (рядко пия водка/мента),защото напоследък ме боли много гърлото и съм само на мляко/натурален сок/вода/чай. (:Първоначално написано от foreverr
Първоначално написано от iwancho
Еми браво на теб.Трябва тогава само да започнеш да ядеш повечко от горе описаните неща и да тренираш и ще се получи хубаво и оформено тяло.Но не очаквай това да стане за 1-2 месеца.Трябва ти повече време.При мене например много бавно стана, ноа з съм момиче, а при момичетата по-бавно става.Иначе при мен добър е ефекта като наблягам най-много на месото и яйцата.
сега разбирам защо искаш след точно 2 месеца да се стегнеш![]()
)
Забравих да ти кажа да не правиш никакво кардио!!! Освен ако нямаш някакви мазнини де, ама доколкото разбирам нямаш такива.
Имам,но правя коремни преси.Първоначално написано от Little_Lady93
колко тежиш и колко си висок.?
Кво сички му казвате да яде протеини.Ако блъска само протеини НЯМА как да качи маса. Най-много да стане по стегнат. Трябва да яде ПРОТЕИНИ И ВЪГЛЕХИДРАТИ. Въглехидратите са основния източник на енергия на тялото т.е. за трупане на кг. трябва да се консумират и двете групи храни и то заедно. Първо се трупа масата от излишната енергия, после се трансформира в мускул чрез протеина и тренировките с тежести.