.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен

СПЕШНО !!! По-бързо оформяне на тяло. СПЕШНО!!!

Здравейте,ще съм кратък. Моля само да ми изброите колкото се може повече храни,от които се натрупва по-бързо мускулна маса или нещо такова... Всмисъл знам,че е хубаво да се яде кашкавал,мляко,яйца (сварени) и искам още нещо такова да ми препоръчате... Някой който тренира да сподели. Не знам дали сте ме разбрали,щот' много зле обяснявам,все пак мерси предварително.
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Голям фен
    отиваш в една аптека и питаш за протеини с високо съдържание на витамини ! не говоря за стероиди и разни изкуствени! протеините са различни обик. са на прах и се разреждат в мляко става като детска каша хапва се и след това 1 час активна тренировка. хубаво е да ядеш пиле и риба и да ограничиш пърженото

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    отиваш в една аптека и питаш за протеини с високо съдържание на витамини ! не говоря за стероиди и разни изкуствени! протеините са различни обик. са на прах и се разреждат в мляко става като детска каша хапва се и след това 1 час активна тренировка. хубаво е да ядеш пиле и риба и да ограничиш пърженото
    Аз съм на 14 години... А колко при струват тези витамини и имат ли някви странични ефекти?

Голям фен
    има на различна цена има по 10лв има и по-скъпи. странични ефекти до сега не съм виждала вуйчо ми ги ползва от близо 2 години и не се е оплаквал дори е доста довлен а има и видим резултата, но пак казвам трябва активна тренировка след приемането на този тип протеин

Мега фен
    има на различна цена има по 10лв има и по-скъпи. странични ефекти до сега не съм виждала вуйчо ми ги ползва от близо 2 години и не се е оплаквал дори е доста довлен а има и видим резултата, но пак казвам трябва активна тренировка след приемането на този тип протеин
    Но аз съм на 14 години? Някакъв проблем има ли?

Голям фен
    ако трябва да бъда честна не е хубаво да започваш от малък да трупаш мускулна маса с помощни средства, но искаш бърз резултат, а това няма как да стане само с тренировки. все пак като натрупаш малко мускул и релеф можеш да спреш да ги пиеш и просто да продължиш да тренираш активно. В никакъв случай не се подвеждай да взимаш стероиди! протеините и стероидите са 2 напълно различни неща!!!

Мега фен
    ако трябва да бъда честна не е хубаво да започваш от малък да трупаш мускулна маса с помощни средства, но искаш бърз резултат, а това няма как да стане само с тренировки. все пак като натрупаш малко мускул и релеф можеш да спреш да ги пиеш и просто да продължиш да тренираш активно. В никакъв случай не се подвеждай да взимаш стероиди! протеините и стероидите са 2 напълно различни неща!!!
    Трябват ми за месец-два най-много. Колкото да се оформя малко и тогава ги спирам. А как се пият и колко са в кутия? И колко често?

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Ядки ядки и пак ядки. Орехи, бадеми, кашу, шам-фъстък - ама трябва да са сурови а не тези пържените/печените дето са целите в сол. Ядките в суров вид имат мазнини, които са полезни, а не като мазнините на пържените картофи и всички други джънк фууд храни. Яд и овесени ядки с мляко. Смесвай въглехидрати с протеини. Т.е. мес/риба/яйца с ориз/картофи/хляб/макаронени изделия/бобови храни. На всяко ядене трябва да ги смесваш двете неща. Хубаво е да ядеш и супи с месо, картофи, фиде и всякакви зеленчици. Така храната се усвоява по-добре т.е. усвояваш всичко поето.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Ядки ядки и пак ядки. Орехи, бадеми, кашу, шам-фъстък - ама трябва да са сурови а не тези пържените/печените дето са целите в сол. Ядките в суров вид имат мазнини, които са полезни, а не като мазнините на пържените картофи и всички други джънк фууд храни. Яд и овесени ядки с мляко. Смесвай въглехидрати с протеини. Т.е. мес/риба/яйца с ориз/картофи/хляб/макаронени изделия/бобови храни. На всяко ядене трябва да ги смесваш двете неща. Хубаво е да ядеш и супи с месо, картофи, фиде и всякакви зеленчици. Така храната се усвоява по-добре т.е. усвояваш всичко поето.

Като ям редовно ядки и тренирам всеки ден във фитнеса (имам време и възможност да ходя по 2 часа всеки ден) ще се оформя ли за 2 месеца? + като си взема и протеините?

Що е толкова важно да стане за 2 месеца?
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Зависи от организма ти, но би трябвало да има доста видима разлика. Не тренирай всеки ден, а 4 пъти в седмицата. Мускула расте докато е в покой, а не докато тренираш. Ако ходиш на фитнес всеки ден най-много само да се изтормозиш за нищо. И смесвай храните както ти казах.Хубаво е да има6 3 основни хранеия и 2 междинни закуски (едната м/у закуска и обяд, а другата м/у обяд и вечеря)

Голям фен
    да ще стане ест няма да имаш тялото на супер модел за 2 месеца, но ще се стегнеш и пооформиш

Мега фен
    Зависи от организма ти, но би трябвало да има доста видима разлика. Не тренирай всеки ден, а 4 пъти в седмицата. Мускула расте докато е в покой, а не докато тренираш. Ако ходиш на фитнес всеки ден най-много само да се изтормозиш за нищо. И смесвай храните както ти казах.Хубаво е да има6 3 основни хранеия и 2 междинни закуски (едната м/у закуска и обяд, а другата м/у обяд и вечеря)
    Ами аз уча в друг град и съм на общежитие и в общежитието имаме фитнес и аз ходя само Понеделник,Вторник,Сряда и Четвъртък,петък,събота и неделя си почивам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Що е толкова важно да стане за 2 месеца?
    Щото след 2-3 месеца ще почне да се постопля времето и ще почнем да ходим по тениска в даскло (или някви тънки блузки) и искам да приличам на човек,доста се отпуснах покрай празниците...

Супер фен Аватара на m1nik
    сега и аз те разбирам
    )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    сега и аз те разбирам
    Тоест?

По-собре не изпозлвай никакви витамини или протеини или тем подобни.За мен това е изкуствена работа и нищо не става с нея.Просто се храни, като наблягаш на следните храни:
    сирене
    извара
    кашкавал
    мляко
    яйца
    мнооооого месо
    картофи
    ориз
    ядки
    По принцип това са храните, на които трябва да наблягаш, за да качиш мускулна маса и да оформиш добре тялото си.Но гледай да не ядеш мазно и сладко , и не пий газирани напитки.По добре пий чайчета или мляко.И другото, което не трябва да забравяш-спорт на макс

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    По-собре не изпозлвай никакви витамини или протеини или тем подобни.За мен това е изкуствена работа и нищо не става с нея.Просто се храни, като наблягаш на следните храни:
    сирене
    извара
    кашкавал
    мляко
    яйца
    мнооооого месо
    картофи
    ориз
    ядки
    По принцип това са храните, на които трябва да наблягаш, за да качиш мускулна маса и да оформиш добре тялото си.Но гледай да не ядеш мазно и сладко , и не пий газирани напитки.По добре пий чайчета или мляко.И другото, което не трябва да забравяш-спорт на макс
    Газирано и алкохол не пия (рядко пия водка/мента),защото напоследък ме боли много гърлото и съм само на мляко/натурален сок/вода/чай. (:

Повече от фен Аватара на sl0w
    Протейни ! и храни богати на протеин

Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    сирене
    извара
    кашкавал
    мляко
    яйца
    мнооооого месо
    картофи
    ориз
    ядки
    Газирано и алкохол не пия (рядко пия водка/мента),защото напоследък ме боли много гърлото и съм само на мляко/натурален сок/вода/чай. (:
    Еми браво на теб.Трябва тогава само да започнеш да ядеш повечко от горе описаните неща и да тренираш и ще се получи хубаво и оформено тяло.Но не очаквай това да стане за 1-2 месеца.Трябва ти повече време.При мене например много бавно стана, ноа з съм момиче, а при момичетата по-бавно става.Иначе при мен добър е ефекта като наблягам най-много на месото и яйцата.

Супер фен Аватара на m1nik
    сега разбирам защо искаш след точно 2 месеца да се стегнеш
    )

Забравих да ти кажа да не правиш никакво кардио!!! Освен ако нямаш някакви мазнини де, ама доколкото разбирам нямаш такива.

Мега фен
    Забравих да ти кажа да не правиш никакво кардио!!! Освен ако нямаш някакви мазнини де, ама доколкото разбирам нямаш такива.
    Имам,но правя коремни преси.

Повече от фен
    колко тежиш и колко си висок.?

Кво сички му казвате да яде протеини.Ако блъска само протеини НЯМА как да качи маса. Най-много да стане по стегнат. Трябва да яде ПРОТЕИНИ И ВЪГЛЕХИДРАТИ. Въглехидратите са основния източник на енергия на тялото т.е. за трупане на кг. трябва да се консумират и двете групи храни и то заедно. Първо се трупа масата от излишната енергия, после се трансформира в мускул чрез протеина и тренировките с тежести.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си