.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

...след 9 клас :))))

здравеитее незная дали вече съществува таква тема и ако има се извинявам че я повтарям,но за мен наистина е важно.Значи аз си търся училище в което да вляза след 9 клас но в google нищо не намирам и така първото място за което се сетих да попитам ее този саит.Знам че сигурно съм си изпуснала възможностите ноо какво да се прави късно се осъзнавам (а проблемът в това е че просто досега имах страхотни приятели с които вече изобщо не сме в добри отношения ии искам да се махна от моито даскало) ии така малко е тъпа темичката ноо аз за всеки случаи да си попитам благодаря предварително

Мега фен Аватара на ameli
    с връзки или с много пари ... мисля, че след 9 клас никъде не можеш да влезеш ... поправете ме ако греша
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    ameli, всяка гимназия приема след 8 клас, без езиковите
    Първо кажи от къде си да знаят, хората какво да ти препоръчат.
    Второ има гимназий и СОУ, които примет ученици след 8 клас, без изпит само с дипломата си за основно образование.
    Вафла..

anonymous546178
    Guest
    Не еверно нито едното нито другото. След 8 клас приемат само професионалните гимназии (инак казано техникумите) и някой специалности в обикновенните гимназии. След 7 клас са всички останали, има си изпити и те така.
    Иначе можеш да се преместиш във клас със същия профил като твоя без изпити. Ако искаш друг със приравнителни изпити.

Супер фен Аватара на cookie_master
    само защото не си в добри отношения с някои хора не означава,че трябва да си сменяш училището
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    само защото не си в добри отношения с някои хора не означава,че трябва да си сменяш училището
    може да не е само това..момичето си е решило явно
    а откъде си?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    може да не е само това..момичето си е решило явно
    а откъде си?
    Ами да може и да не е само това,но след като спомена САМо това,значи е главният проблем.Мисля,че никой не трябва да прави грешката да остава в забутано даскало само,заради приятелите си.Трябва да търсиш път нагоре,а не някой,който да те тегли надолу.

От кой град си?В какво училище учиш в момента?В обикновените СОУ-та мисля,че е възможно.Има хора,които се местят в 10-11 клас в СОУ-та...

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    ameli, всяка гимназия приема след 8 клас, без езиковите
    Първо кажи от къде си да знаят, хората какво да ти препоръчат.
    Второ има гимназий и СОУ, които примет ученици след 8 клас, без изпит само с дипломата си за основно образование.
    прочети въпроса отново ... пита за след 9 клас
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ще следя темата и аз че нещо малко съжалявам че съм влезнала в 32-ро (софия) нещо даскалите съкс с приятелите нищо не става но учителите просто.. една от класа смята да се мести във 1ва или 2ра английска значиии има някакъв начин ама изпит ли беше к'во беше
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мисля, че може само ако в определена гимназия има в някой клас свободно място, и то ще държиш приравнителни изпити. Не съм много запозната, но е малко вероятно да те приемат след 9 клас в някое по-хубаво у-ще.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ми значи училище в софия си търся а аз съм от едноо село училището тък не е лошо даже бих казала че си е супер ноо някак си обстановката не ми е приятна и немога да се развивам тук аа ии в момента профила ми е информационни технологиии

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    с връзки или с много пари ... мисля, че след 9 клас никъде не можеш да влезеш ...
    казаха ти го...
    за жалост е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си