.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем с теглото :@

Здравейте ... имам проблем с теглото както подразбира името на темата. Начи нормален съм си , смисъл не съм клющав нито дебел .. но рацете са ми по клщави :X ям си нормално , понякога и прекалявам, но рацете не се оправят .. всички от моя клас са с по - дебели раце, само мойте по клющави преди тренирах плуване и съм добре развит в раменете .. сигурно 4-5 години плувах , сега ако почна пак и тренирам още 4-5 години ама здраво без да спирам , ръцете ми ще се оправят ли :X смис ше надебелеят ли поне малко повече .. защото всички от класа ми са с 5 кг повече от мен ... ако има някакви хапчета да земам и малко да надебелея в рацете , кажете какви са поне и аз да кача 5 кг .. в нас съм си направил фитнес ,и ако фитнеса помага кажете и моля без излишни кометари :S

Град
    Плевен

Re: Проблем с теглото :@

Цитирай Първоначално написано от xactoR
    Здравейте ... имам проблем с теглото както подразбира името на темата. Начи нормален съм си , смисъл не съм клющав нито дебел .. но рацете са ми по клщави :X ям си нормално , понякога и прекалявам, но рацете не се оправят .. всички от моя клас са с по - дебели раце, само мойте по клющави преди тренирах плуване и съм добре развит в раменете .. сигурно 4-5 години плувах , сега ако почна пак и тренирам още 4-5 години ама здраво без да спирам , ръцете ми ще се оправят ли :X смис ше надебелеят ли поне малко повече .. защото всички от класа ми са с 5 кг повече от мен ... ако има някакви хапчета да земам и малко да надебелея в рацете , кажете какви са поне и аз да кача 5 кг .. в нас съм си направил фитнес ,и ако фитнеса помага кажете и моля без излишни кометари :S
    Няма страшно, при тренировките обръщай повече внимание на ръцете. Приемай повече белтъци. Можеш да пробваш и с креатин таблетки, подобряват издръжливостта на мускулите и по-бавно се изморяват. Внимателно с добавките, не прекалявай да не увредиш черния дроб.
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

Ами да пробвам ли след всяка тренировка да земам повече витамини ( плодове ) . Също така тренирам и футбол .. ами ще пробвам след тренировка ( футбол ) витамини, след това тренировка ( плуване) витамини .. и така , ако няма резултат ще пробвам с таблетки, но незнам дали съм малък за тях :X .. на 15 съм Предложи нещо ;x

фитнессс

Не мисля, че от фитнеса ще напълнея много в ръцете .. но ако греша, казвай ! ..

Не мисля, че от фитнеса ще напълнея много в ръцете .. но ако греша, казвай ! ..
    Грешиш!
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Аха, мерси за бързите отоговори , е не чак толкова бързи, но

от футбол ръце трудно ще направиш , от плуване повече се правят гръб и крака блъскай във фитнеса и не яж боклуци

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

този на картинката Ти ли си?

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    този на картинката Ти ли си?
    Да бе, и аз щех да те питам същото, щото макар и да не се вижда много добре, ако си ти не виждам големи проблеми
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Аз съм, да на гората .. :

Пич, за 15 годишен си добре...не може да напрайш ръце, като на културист. Не се подлъгвай да взимаш хапове...тренирай си плуване, ако искаш...ако не - просто фитнес. Споко, всичко с времето си. :P

Град
    In Basic Input Output System

СресаН ще ти каже да дишаш спокойно! Все още се растеш! В момента тялото може да бъде несиметрично, но след време всичко ще дойде от самосебе си! Щом имаш възможност, започни да използваш уредите от домашната "фитнес" зала! И СресаН ще ти каже още нещо - всеки е различен, развива се по различен начин! Всичко е генетика!
    Умея да греша.

Лицеви опори НОН СТОП м/у другото и а зтренирам плуване вече 5-та година

Град
    V.Tyrnovo
    Абе още се развиваш плюс това различни хора- различни телосложения. Какво толкова се тревожиш ?
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Купи си експандери. Това са малки гумени обръчи, предназначени за заздравяване на китките и предмишниците. Помпи по цял ден и ще има ефект. Аз ги имам, но постоянно забравям за тях

Мм .. мерси, че ме подкрепяте
    Цитирай Първоначално написано от bloodysunrise
    Купи си експандери. Това са малки гумени обръчи, предназначени за заздравяване на китките и предмишниците. Помпи по цял ден и ще има ефект. Аз ги имам, но постоянно забравям за тях
    И мойте приятели това ме посаветваха, и това ще направя . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си