- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Държите ли на приятелите си?
Въпроса е повече от ясен..държите ли на приятелите си??![]()
Да!![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Да, разбира се!Иска ли питане?Те са всичко за мен х33.
Първоначално написано от Djuff
=]
И аз много държа на приятелите си.Давам всичко за тях!![]()
![]()
ще ме извинявате ама темата е тъпа.. че кой не държи на приятелите си ?![]()
![]()
По-добре да държиш на приятелите си отколкото да го държиш на приятелите си !![]()
хах..може би незнаеш,но има хора които използват приятелите си само за кафенца,купончета и лафовеПървоначално написано от Kajo
![]()
^ тогава тея хора не са им приятели. Приятел не е просто човек, с който се размотаваш, а много повече. Ае мислете преди да пускате безсмислени теми, че и да се правите на много умни след т'ва като и елементарни грешки правите на всичкото отгоре.
+1Първоначално написано от Kajo
явно не си ме разбрал правилно.. искам да кажа истински приятели и не вярвам някой да няма поне един такъв приятелПървоначално написано от danibebi
![]()
![]()
ЕСТЕСТВЕНО! Без тях за къде съм??![]()
пфф..сори,но съм една от малкото които винаги гледат да не допускат грешки при писане,тъй,че за тФа не ми говориПървоначално написано от AFT
а и някои тийнове наричат изброените от мен хора, по-горе за "кафенца и купончета".. "приятели"
![]()
Да. Обаче често се случва и следното - хора, представящи ти се за приятели, те са ти приятели, но имаме следната ситуация - няма к'во да пра'а, ае на кафе. Ок, отиваме. На сред кафето му се обажда някой/някоя и в следващия момент той/тя духват и те зае*ават сам в кафето. Това не са приятели. По-добре не контактувайте с такива използвачи
А и още нещо - приятел е твърдо силно казано. В днешно време няма приятели. Има няколко вида хора - съученици - заедно учите, пиете си кафето, ядете, пиете но само толкова. Гадже/та - хора, с които си прекарвате свободното време и правите някой други работи. Използвачи - най-разпространени в днешно време. Повечето са такива. Пазете се от тях. В днешно време има повече другари, другар - от дружа и дружба. Но не и приятел. Това е твърде силна дума за гадно и материализирано общество като БГ![]()
Ми не...нормално.
Тъпо е да са ти приятели и да държиш на тях баси..нагли хора![]()
Eстествено,че държа на тях..та нали са ми приятели...поне аз на само `познатите` не казвам приятели ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Приятелите ми са част от мен .. голяма част от мен.Държа на тях, животът ми би бил скучен и еднообразен без тях.
![]()
Разбира се...
Всеки чува, това което казваш. Приятелите слушат, това което казваш. Най-добрите приятели слушат това, което не казваш...![]()
![]()