- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтина но хубава спирала...
Преди време имаше едно момиче,не помня как се пише,което беше споменало за някаква спирала,която била 2-3 лв а била много хубава. Сгъстявала миглите и т.н. Та някой да е имал или да знае за нещо подобно?![]()
Евтиното излиза скъпо, нали знаеш? Предполагаме била на "Голдън роуз", "Руби роуз" или нещо от сорта. Потърси в някой козметичен магазин.
На мен една приятелка ми подари спирала на "голдън роуз " .. хубава е наистина . Потърси в някой козметичен магазин .. мисля , че почти навсякъде я има .![]()
![]()
Ако ще взимаш на Голден Роуз, вземи тази със златната капачка, която е. Много се различава от другите Голден Роуз![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от Linns
![]()
sladkata_ani4ka
аз имам на "голдън роуз " зелена и синя и съм много доволна![]()
Голден Роуз е щото по евтина няма или поне така мисля не съм виждала друга евтина
както по-горе казаха евтиното винаги ти излиза скъпо ..![]()
може да е тай от Ейвън![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
дааПървоначално написано от antoaneta613
Просто аз
няма такова нещо като ''евтино но хубаво'' запомни от мен
Мда и аз винаги нея препоръчвах.Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Big or small, lies are lies!
Като цяло доволни ли сте от марката Голдън Роуз? Спиралите хубави ли са им? И все пак не вярва да са по-добри от LUMENE или МAX-FACTOR или MAYBELLINE![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Аз специално на Голдън Роуз харесвам само тази със златистата капачка - другите за мен за боклуци.Първоначално написано от Bibz
Иначе харесвам много MаксФактор, а Мейбълин нещо не ми допада особено.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
И аз мейбълин не ползвам много, МАКСФАКТОР да, а ЛУМЕНЕЕЕ най-добритеПървоначално написано от vagarious
![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
eveline не е никак лоша но тя е кум 4-5 лв
.. всяка спирала сгустява миглите![]()
Консистенцията може и да е подобна, но не е една и съща! Да не говорим, че номерът не е в туша, ами в четката, а четките на повечето по-евтини спирали са некачествени и никаква работа не вършат.Първоначално написано от EternalEyes
Има една английска поговорка: "Не съм толкова богат, че да си купувам евтино."
Не се подлъгвайте по цената, гледайте качеството!
P.S. L'Oreal rocks!![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Аз съм изключително доволна от продуктите на Golden Rose !!!![]()
Наистина са качествени и евтини. Аз използвам тяхната прозрача и черна спирала.Не съм сигурна за точната цена,но със сигурност не бяха повече от 3 лв.
![]()
![]()
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
на Импала има една от която съм мн доволна. Четката и е като Супер фул на Ейвън.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
супер добрата спирала
на ейвън струва около 10-12 лева
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче