.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Не мога да надебелея

Значи на 16 години съм(Май месец правя 17), висок 183 и тежа само 62 кг.
    Разбрах, че бирената мая действала. Започнах да пия 2 пъти на ден по 2 хапчета, но ефект-няма. Да увелича ли дозата? Може и други съвети да ми дадете.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Пиши ми на лично ако искаш.Ходила съм при доц. Байкова за качване на кг. мога да ти кажа какво кога и как да ядеш.

Супер фен Аватара на m1nik
    и аз мога да ти кажа
    ЯЖ ХРАНА
    )

Явно припдата ти е такава да си слаб, и колкото и да ядеш не можеш да качиш, защото ти е бърз метаболизма.Една приятелка тежи 43 килограм, и е висока 163-165 някъде.И яде като прасе, даже съм я виждаал.Яде 100 пъти повече от мен, но е 100 пъти по-слаба от мен.Това си ти е даденост и ти не можеш да го промениш.Стой си слабичък и се радвай, защото по-добре слаб, от колкото прасе.А и аз обичам слабички момчета-дори и момиче да си и да си слабаи те ме кефат да са слаби

Мега фен Аватара на Infinity
    Мислиш ли , че не е пробвал след , като дори до маята е стигнал.
    Според мен е по-добре да не се тъпчеш с боклуци и мазнотии , ами да се опиташ да натрупаш мускулна маса. Ходи на фитнес , редовно си прави физически упражнения. Храни се с месо , кашкавал, сирене.
    Орехи , лешници , бадеми - също са доста калорични , но все пак ти дават и нещо полезно.

не мога да отслабна..
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Повече от фен Аватара на sl0w
    По-лесно от тва няма
    За 1 седмица мога да кача 4/5 кг без проблем мога и да ги сваля ...

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Според мен е по-добре да не се тъпчеш с боклуци и мазнотии , ами да се опиташ да натрупаш мускулна маса. Ходи на фитнес , редовно си прави физически упражнения. Храни се с месо , кашкавал, сирене.
    Орехи , лешници , бадеми - също са доста калорични , но все пак ти дават и нещо полезно.
    Мацка, не се заяждам, а просто казвам мнението си по написаното от теб.
    Според мен хич не е полезно човек на сила да качва килограми, а и особено ако се тъпче с боклуци и мазнотии няма да му дойде добре за здравето...

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    По-добре не напълнявай..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

и аз имам същия проблем,само че съм момиче...

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Мацка, не се заяждам, а просто казвам мнението си по написаното от теб.
    Според мен хич не е полезно човек на сила да качва килограми, а и особено ако се тъпче с боклуци и мазнотии няма да му дойде добре за здравето...
    Е , добре се аз какво написах.
    Ч е по-добре да трупа мускулна маса , а не са се тъпче съскаквото му падне. Нещо май не си ме разбрала точно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkWitch
    и аз имам същия проблем,само че съм момиче...

Февруари месец ще започна да спортувам активно. Футбол/фитнес, зависи от това дали ще ме вземат в отбора. Ям доста, на даскало почти всяко междучасие дъвча нещо. Относно бирената мая, не получих отговор. Да увелича ли дозата? Примерно 3 пъти на ден по 3 хапчета..

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Не ти го писах в личното, понеже забравих. Пила съм бирена мая не видях ефект от нея. МИсля че пиех по 2 таблетки 3 пъти дневно в продължение на 2-2,5 месеца

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Не ти го писах в личното, понеже забравих. Пила съм бирена мая не видях ефект от нея. МИсля че пиех по 2 таблетки 3 пъти дневно в продължение на 2-2,5 месеца
    И аз пиех и никакъв ефект!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си