.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен Аватара на sunshine955
    маслото на Икаров

Мега фен Аватара на iiirish
    Аз много се колебаех какво да си купя - маслото на Икаров или някакво жълтеникаво масло на Перфект. Накрая реших да е трето Масло за нокти на БиоТрейд. Ползвам го от около седмица, не са спрели да се чупят, но определено има напредък. Пък и все пак на листовката пише да се ползва редовно 1 месец. Та ще чакаме и ще видим

Супер фен Аватара на galu6a
    на икаров съм ползвала и съм мн доволна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Аз вчера си купих на Икаров и си го сложих преди да се лакирам. Нали в листовката пише, че е хубаво да се ползва всеки ден.Има ли проблем, ако се слага върху лака за нокти?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз вчера си купих на Икаров и си го сложих преди да се лакирам. Нали в листовката пише, че е хубаво да се ползва всеки ден.Има ли проблем, ако се слага върху лака за нокти?
    Е за да има ефект, трябва да са ти чисти ноктите.....

Абе и аз така мислих, ама няма да стане да се лакирам всеки ден.. Май ще се ползва по-рядко, а пък каквото стане
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Икаров..определено!

и аз ползвам икаров ами ко да ви кажа..ползвам го отскоро,но дълго време не си бях поддържала ноктите,защото просто не ме интересуваха ,но сега....та хубав е заздравява ноктите :P ,но аз се пак да кажа имам късички нокти

и аз днес си купих. маслото на Икаров. Дано ми помогне, моите нокти са мого чипливи а и си цепят постоянно иии нимога да си пусна дълги нокти ... а Пърфект .. не съм мн доволна ползвала съм този с копринените нишки и определено не е за мен

Много съм доволна от маслото на Икаров,а Перфект няма никакъв ефект.

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Икаров, определено
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    маслото не съм го използвала, но заздравителя е г/д добре

Маслото но Икаров .. мн е добро ! от години ноктите ми се цепят и не мога да си пусна маникюри .... купих си маслото на Икаров и ноктите ми за нула време се оправиха станаха мн здрави не се цепят пораснаха мн бързо а дори не се мажа редовно, а когато се сетя. А колкото до Пърфектттт .... използвала съм този с копринените нишки, ами общо взето нито ми навреди нито ми помогна. АаАа и изкам да ви благодаря защото от вас научих за Икаров мисии [/b]

Супер фен Аватара на girl91
    Аз пуснах темата преди време. Взех си маслото и през известно време си мажа ноктите с него, държа го за около 10 минути и след това го махам и след това ноктите са супер твърди. Моите се цепеха преди, сега вече не. Дори бяха станали толкова дълги, че ме питаха дали това не е ноктопластика(покрай бала, защото всички си слагаха изкуствени нокти)

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз освен това на Икаров ползвах и едно друго,но то е кремче,което се нанася пак върху плочката на нокътя и отстрани на кожата,разтърквам добре всеки нокът да попие,след това не си мия ръцете,а чак след 1-2 часа.Това го правих в продължение на 1 месец сутрин и вечер,и понякой път слагах Икаров някъде между двете мазания на ноктите с крема,и след това като спрях крема карах само с Икаров и ноктите спряха да ми се цепят и са твърди,бяха станали много дълги,колкото една ноктопластика.Тва го ползвах преди 2-3 месеца.Скоро нямах нокти бяха ми омръзнали 4 месеца да ги поддържам и ги отрязах.И сега пак са ми пораснали бая без да ги мажа с нищо и са здрави и не се цепят и чупят.

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз имам маслото на Икаров.
    Определено го препоръчвам!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    След заздравителите на Perfect ноктите започват да ми се цепят още повече, така че Икаров \/

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Не съм ползвала маслото на Икаров, но от заздравителя на Перфект, който показа vagarious, съм адски доволна. Никога не съм могла да пусна дълги нокти, именно заради цепене, но благодарение на него станаха мнооого дълги. Трябваше да ги отрежа, защото ще ми пречат на работата, но реша ли пак да ги пускам, пак лилавия Перфект ще ползвам. Ето и снимков материал- преди да ги отрежа и след това.

И аз искам да си купя маслото на Икаров! Само да ви попитам: Има ли проблем след като намажа с маслото, да си ги намазвам и с лак?
    Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    а да ви питам маслото на икаров, колко му е цената?
    3-4 лева мисля,но не съм сиг
    2 лв. е.... от заздравителя не съм много доволна, а от маслото - не бях редовна.. сега съм си купила 2 и ще започвам най-вероятно

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    аз от заздравителя на Perfect не съм никак доволна,а другото не съм го ползвала
    +1

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от IzabeLLL
    И аз искам да си купя маслото на Икаров! Само да ви попитам: Има ли проблем след като намажа с маслото, да си ги намазвам и с лак?
    Т.е. да го ползваш като основа .. и аз това се чудя. По темата - от Пърфект не съм доволна, то наистина за тези пари не можеш да очакваш много, но те пък хич да не помагат ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на girl91
    Хаха съвсем съм забравила, че съм пускала преди време такава тема...
    Използвам маслото на Икаров и съм доволна. Веднъж в седмицата си го слагам за около 10 минути. Ноктите ми стават доста твърди от него. Взх с и заздравител на Перфект (3 в 1), който използвам като основа, а понякога и като топ лак.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Хаха съвсем съм забравила, че съм пускала преди време такава тема...
    Използвам маслото на Икаров и съм доволна. Веднъж в седмицата си го слагам за около 10 минути. Ноктите ми стават доста твърди от него. Взх с и заздравител на Перфект (3 в 1), който използвам като основа, а понякога и като топ лак.
    А след това триеш ли го .. ?
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По желание на авторката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си