- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Масло на Икаров или заздравител Perfect за цепещи се нокти?
Аз много се колебаех какво да си купя - маслото на Икаров или някакво жълтеникаво масло на Перфект. Накрая реших да е третоМасло за нокти на БиоТрейд. Ползвам го от около седмица, не са спрели да се чупят, но определено има напредък. Пък и все пак на листовката пише да се ползва редовно 1 месец. Та ще чакаме и ще видим
![]()
на икаров съм ползвала и съм мн доволна
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз вчера си купих на Икаров и си го сложих преди да се лакирам. Нали в листовката пише, че е хубаво да се ползва всеки ден.Има ли проблем, ако се слага върху лака за нокти?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Абе и аз така мислих, ама няма да стане да се лакирам всеки ден.. Май ще се ползва по-рядко, а пък каквото стане![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Икаров..определено!
и аз ползвам икаровами ко да ви кажа..ползвам го отскоро,но дълго време не си бях поддържала ноктите,защото просто не ме интересуваха
,но сега....та хубав е заздравява ноктите :P ,но аз се пак да кажа имам късички нокти
и аз днес си купих. маслото на Икаров. Дано ми помогне, моите нокти са мого чипливи а и си цепят постоянно![]()
иии нимога да си пусна дълги нокти ... а Пърфект .. не съм мн доволна ползвала съм този с копринените нишки и определено не е за мен
Много съм доволна от маслото на Икаров,а Перфект няма никакъв ефект.
Икаров, определено
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
маслото не съм го използвала, но заздравителя е г/д добре![]()
Маслото но Икаров .. мн е добро ! от години ноктите ми се цепят и не мога да си пусна маникюри .... купих си маслото на Икаров и ноктите ми за нула време се оправихастанаха мн здрави не се цепят пораснаха мн бързо а дори не се мажа редовно, а когато се сетя. А колкото до Пърфектттт .... използвала съм този с копринените нишки, ами общо взето нито ми навреди нито ми помогна. АаАа и изкам да ви благодаря защото от вас научих за Икаров
мисии
[/b]
Аз пуснах темата преди време. Взех си маслото и през известно време си мажа ноктите с него, държа го за около 10 минути и след това го махам и след това ноктите са супер твърди. Моите се цепеха преди, сега вече не. Дори бяха станали толкова дълги, че ме питаха дали това не е ноктопластика(покрай бала, защото всички си слагаха изкуствени нокти)![]()
Аз освен това на Икаров ползвах и едно друго,но то е кремче,което се нанася пак върху плочката на нокътя и отстрани на кожата,разтърквам добре всеки нокът да попие,след това не си мия ръцете,а чак след 1-2 часа.Това го правих в продължение на 1 месец сутрин и вечер,и понякой път слагах Икаров някъде между двете мазания на ноктите с крема,и след това като спрях крема карах само с Икаров и ноктите спряха да ми се цепят и са твърди,бяха станали много дълги,колкото една ноктопластика.Тва го ползвах преди 2-3 месеца.Скоро нямах нокти бяха ми омръзнали 4 месеца да ги поддържам и ги отрязах.И сега пак са ми пораснали бая без да ги мажа с нищо и са здрави и не се цепят и чупят.![]()
И аз имам маслото на Икаров.
Определено го препоръчвам!
След заздравителите на Perfect ноктите започват да ми се цепят още повече, така че Икаров \/
Не съм ползвала маслото на Икаров, но от заздравителя на Перфект, който показа vagarious, съм адски доволна. Никога не съм могла да пусна дълги нокти, именно заради цепене, но благодарение на него станаха мнооого дълги. Трябваше да ги отрежа, защото ще ми пречат на работата, но реша ли пак да ги пускам, пак лилавия Перфект ще ползвам. Ето и снимков материал- преди да ги отрежа и след това.
И аз искам да си купя маслото на Икаров! Само да ви попитам: Има ли проблем след като намажа с маслото, да си ги намазвам и с лак?![]()
Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3
2 лв. е.... от заздравителя не съм много доволна, а от маслото - не бях редовна.. сега съм си купила 2 и ще започвам най-вероятноПървоначално написано от vampireee
![]()
+1Първоначално написано от ivcheto0o
Т.е. да го ползваш като основа .. и аз това се чудя. По темата - от Пърфект не съм доволна, то наистина за тези пари не можеш да очакваш много, но те пък хич да не помагат ..Първоначално написано от IzabeLLL
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Хаха съвсем съм забравила, че съм пускала преди време такава тема...
Използвам маслото на Икаров и съм доволна. Веднъж в седмицата си го слагам за около 10 минути. Ноктите ми стават доста твърди от него. Взх с и заздравител на Перфект (3 в 1), който използвам като основа, а понякога и като топ лак.
А след това триеш ли го .. ?Първоначално написано от girl91
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
По желание на авторката.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!