.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

У нас или навън ?? по-доброто място

Здравейте пак съм аз искам да се обърна към по-нежния пол ... момичета вие кое бихте харесали повече ако вие и гаджето ви ще правите секс за първи път какво предпочитате да е някъде на открито където е по възбуждащо или у момчето ??? и бихте ли приели ако момчето няма възможност у тях да го правите на открито ЗА ПРЪВ път това е ключовата дума не е за втори или трети а ПЪРВИ и затова е по специално
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Улицата
    Ако не си сигурен къде-навън или вкъщи, направете го на сълбището

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами не знам..
    Може би у момчето ..Но може да опиташ да попиташ момичето /но не директно де/
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на m1nik
    у момчето..винаги е така спокойно
    )

По принцип е по-добре ти да си домакинът.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    у момчето..винаги е така спокойно
    ++
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на Hilary_
    У момчето .. никакви такива истории на вън .. има си хора, които им е кеф .. на мен не ми е! Нито искам да мръзна, нито да се притеснявам дали всеки момент някой ще ни види и ще развали така или иначе невъзможното ни "уединение", което може да си се създаде много по - спокойно ако сме у тях ..

имам предвид не през януари месец и някъде на видно място много ясно че ако е топло примерно лятото на някоя полянка така по възбуждащо
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Супер фен Аватара на m1nik
    и на тая полянка изведнъж от нищото се появяват хора..

то тфа остава травма за цял живот..
    )

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    У дома,можете да си пуснете романтична музичка,да си запалите свещи и да си сипете по чаша червено вино,за зимата е най-подходящо.А за лятото разходка под звездите и може някъде на полянка или на плажа при шума на вилните...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    У дома,можете да си пуснете романтична музичка,да си запалите свещи и да си сипете по чаша червено вино,за зимата е най-подходящо.А за лятото разходка под звездите и може някъде на полянка или на плажа при шума на вилните...
    За второто подкрепям И все пак за момичето е много по добре да е на сигорно място хем ще е по-спокойна, хем и по-отпусната
    Добрите момичета чакат принца на
    белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.

Цитирай Първоначално написано от bettinabarty
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    За второто подкрепям И все пак за момичето е много по добре да е на сигорно място хем ще е по-спокойна, хем и по-отпусната
    така де но мерак ми е да го правим някъде навън вече пробвахме в/у блока но на мен не ми стана щот имам адска фобия от високото

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Еми направете го някъде,където и двамата ще се чувствате добре и ще ви е приятно
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Защо всички искате у момчето? Аз не мога да си представя че там би ми било по-спокойно отколкото у нас. Най-добре си е в мойта стая, на мойто легло, заобиколена от моите си неща и имайки възможността винаги да го изгоня Навън като за първи път не ми звучи добре.

Навън би ме възбудило, но за пръв път не кой знае колко е стреситан мацката, че и кръв ще има(в някои случаи има мнг малко!)..така, че ако е за пръв път определено е по-добре у вас (;
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

ер

хоуу мерси за инфото благодарен съм на последните двама потребителя дето обясниха най-точно

Град
    Roma, Italia
    По-добре у вас.По-добре да сте спокойни,отколкото да се чудите какво мръдна,кой шавна,какво се чу и т.н.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    По-добре у вас.По-добре да сте спокойни,отколкото да се чудите какво мръдна,кой шавна,какво се чу и т.н.
    мм така искъм да задам един друг въпрос но неискам да отварям нова тема затова питам ТУК ... след секс примерно ако е зима ии нали колкото и да не е остава една специфична миризма ии как да се оттърва без наще да разберат или нещо от сорта щот нали влизат в мойта стая щото компа е тук нали и все искат да видят нещо по компа за 10 мин

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono

точно.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

ок у нас ш е

Къде на вън бе ? Не,че ги няма и такива образи,но си представи каква картинка ще е Пък и още е студено бе Я не се прай и я завеждай у вас ;]

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Защо всички искате у момчето? Аз не мога да си представя че там би ми било по-спокойно отколкото у нас. Най-добре си е в мойта стая, на мойто легло, заобиколена от моите си неща и имайки възможността винаги да го изгоня Навън като за първи път не ми звучи добре.
    напълно съм съгласна
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    мм така искъм да задам един друг въпрос но неискам да отварям нова тема затова питам ТУК ... след секс примерно ако е зима ии нали колкото и да не е остава една специфична миризма ии как да се оттърва без наще да разберат или нещо от сорта щот нали влизат в мойта стая щото компа е тук нали и все искат да видят нещо по компа за 10 мин
    Ароматизатор?! др не знам..Можеш да го завреш в контакта или след като я сексаш да напръскаш в саята и да отовриш прозорците ;дд(стига да не е мнг за дълго, нали е зима ;д) и каква е тая специфична миризма???!
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

еми незнам мисля , че няма да е на вън у нас , у тях не и на вън
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    имам предвид не през януари месец и някъде на видно място много ясно че ако е топло примерно лятото на някоя полянка така по възбуждащо
    .. аз пак оставам на същото мнение .. и пак казвам не би ми подействало "по - възбуждащо" ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си