- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- У нас или навън ?? по-доброто място
Здравейтепак съм аз
искам да се обърна към по-нежния пол ... момичета вие кое бихте харесали повече ако вие и гаджето ви ще правите секс за първи път какво предпочитате да е някъде на открито където е по възбуждащо или у момчето ??? и бихте ли приели ако момчето няма възможност у тях да го правите на открито ЗА ПРЪВ път това е ключовата дума не е за втори или трети а ПЪРВИ и затова е по специално
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ако не си сигурен къде-навън или вкъщи, направете го на сълбището![]()
Ами не знам..
Може би у момчето..Но може да опиташ да попиташ момичето /но не директно де/
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По принцип е по-добре ти да си домакинът.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
++Първоначално написано от m1nik
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
У момчето .. никакви такива истории на вън .. има си хора, които им е кеф .. на мен не ми е!Нито искам да мръзна, нито да се притеснявам дали всеки момент някой ще ни види и ще развали така или иначе невъзможното ни "уединение", което може да си се създаде много по - спокойно ако сме у тях ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
имам предвид не през януари месец и някъде на видно място много ясно че ако е топло примерно лятото на някоя полянка така по възбуждащо![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
и на тая полянка изведнъж от нищото се появяват хора..
то тфа остава травма за цял живот..![]()
![]()
![]()
![]()
)
За второто подкрепямПървоначално написано от gLoRiToO
![]()
И все пак за момичето е много по добре да е на сигорно място
хем ще е по-спокойна, хем и по-отпусната
![]()
Добрите момичета чакат принца на
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
така де но мерак ми е да го правим някъде навън вече пробвахме в/у блока но на мен не ми станаПървоначално написано от bettinabarty
![]()
![]()
щот имам адска фобия от високото
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо всички искате у момчето? Аз не мога да си представя че там би ми било по-спокойно отколкото у нас. Най-добре си е в мойта стая, на мойто легло, заобиколена от моите си неща и имайки възможността винаги да го изгоняНавън като за първи път не ми звучи добре.
![]()
Навън би ме възбудило, но за пръв път некой знае колко е стреситан мацката, че и кръв ще има(в някои случаи има мнг малко!)..така, че ако е за пръв път определено е по-добре у вас (;
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
хоуу мерси за инфотоблагодарен съм на последните двама потребителя дето обясниха най-точно
![]()
![]()
По-добре у вас.По-добре да сте спокойни,отколкото да се чудите какво мръдна,кой шавна,какво се чу и т.н.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
мм така искъм да задам един друг въпрос но неискам да отварям нова тема затова питам ТУК ... след секс примерно ако е зима ии нали колкото и да не е остава една специфична миризма ии как да се оттърва без наще да разберат или нещо от сорта щот нали влизат в мойта стая щото компа е тук нали и все искат да видят нещо по компа за 10 минПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от gia_sena_mono
точно.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ок у нас ш е![]()
![]()
![]()
![]()
Къде на вън бе ?Не,че ги няма и такива образи,но си представи каква картинка ще е
Пък и още е студено бе
Я не се прай и я завеждай у вас ;]
напълно съм съгласнаПървоначално написано от slun4ice
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Ароматизатор?!Първоначално написано от playboyche
др не знам..Можеш да го завреш в контакта или след като я сексаш да напръскаш в саята и да отовриш прозорците ;дд(стига да не е мнг за дълго, нали е зима ;д) и каква е тая специфична миризма???!
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
еми незнам мисля , че няма да е на въну нас , у тях не и на вън
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
.. аз пак оставам на същото мнение .. и пак казвам не би ми подействало "по - възбуждащо" ..Първоначално написано от playboyche
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3