ПЕКТИН
Здравейте.Значи.. в интернет четах, че пектинът бил полезен за стомаха, и също спомагал да имаме чувство за ситост и да изпитваме по-малко глад.То аз попринцип не изпитвам глад, но вие яли ли сте пектин и как ви се е отразявал.Той се продава в аптеките на прах(този , който е на прах попринцип се яде с кисело мляко) или на таблетки, но на прах четах, че е по хубав.
Пектин има в ябълките. Защо ти е да го приемаш на прах или таблетки?
Голям фен
когато изядох една лъжица пектин на прах повърнах.Не преувеличавам, ти сама си направи сметката...
Мега фен
По-добре го приемай натурално в продуктите в които го има,вместо да го приемаш преработено,естественото винаги е по хубаво
Мега фен
Първоначално написано от
titinkaa
По-добре го приемай натурално в продуктите в които го има,вместо да го приемаш преработено,естественото винаги е по хубаво
Съгласна съм
Първоначално написано от
titinkaa
Ми аз четах, че пектин се съдържа в цитрусовите плодове и в яълките.Значи ще ям такива плодове и ще го приемам чрез тях
Мега фен
Първоначално написано от
DevilWish
Първоначално написано от
titinkaa
Съгласна съм
Първоначално написано от
titinkaa
Първоначално написано от
DevilWish
Първоначално написано от
titinkaa
Съгласна съм
+1
Правила за публикуване
Вие не можете да публикувате теми
Вие не можете да отговаряте в теми
Вие не можете да прикачвате файлове
Вие не можете да редактирате мненията си
Правила