.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Къдрене с пяна за коса

Здравейте, пак имам проблем /какво винаги =)) /.
    Преди 2-3 години си къдрих косата с преса и се получаваше. . обаче ако сега тръгна да я къдря, просто седи като на клечки, не знам пяната ли не ми е добра или какво става, но . .
    1) въпрос - каква пяна бихте ми препоръчали?И всички пяни еднакви ли са, защото на повечето чета ,че пише Volume и се чудя това ще ме накъдри ли или е създадено само и само за обем!?
    2) - Правите ли нещо освен да я навлажните, да сложите пяната и да я намачкате с ръце?

Мерси предварително

За да не ти стават на клечки по-добре си вземи такава която не е толкова силна.
    Иначе аз след като си намачкам косата я суша като нали...я мачкам през тфа време.Преди след като й сложа пяна я връзвах на няколко места и тфа също имаше ефект,но вече не ми се занимава
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    аз ти препоръчвам пяната на Велафлекс за къдрава коса..мн е добра \/
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Повече от фен Аватара на sl0w
    Wella !

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз сега съм с пяната на Тафт за къдрава коса и съм много доволна, една такава е с оранжева капачка. Обаче съм решила следващият път да пробвам тая на Вела.

Град
    [На Метри От Земята]
    Аз съм много доволна от черната пяна на Тафт! Може също след като я навлажниш и намачкаш да я минеш с дифузер лично аз не съм го правила..защото нямам проблем с къдренето, но съм чувала, че става :P
    Просто аз

Град
    Hasselt
    Честно казано не знам Wella българска марка ли е?Ако да, тук няма да я намеря.Но тафт със сигурност. Дифузер нямам, но щом сте доволни от тафт ще пробвам с нея.Мерси много за отговорите

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Аз сега съм с пяната на Тафт за къдрава коса и съм много доволна, една такава е с оранжева капачка.
    +1
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на Melanie
    Аз си взех пяна на SERI и съм много доволна. Правя си я с дифузера и не става на клечки (и мирише много яко)

Голям фен
    Мойта е на Garnier Fructis - Extreme 5 ! С най-голямата фиксация !

Град
    Hasselt
    Още нещо . . на моята пяна, от която не съм доволна пише Volume и аз се замислих и викам сигурно е само за обем, а не за къдрене, но вчера бях по магазините и гледах, че на всяка една пяна пише Volume и съвсем се обърках ?!
    Може да не помислите за адски тъпа, но . . не съм на "ти" със къдренето на коса.

.. ами мойта е на тафт .. синя с оранжева капачка .. доволна съм горе-долу ..

Град
    България

Re: Къдрене с пяна за коса

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Здравейте, пак имам проблем /какво винаги =)) /.
    Преди 2-3 години си къдрих косата с преса и се получаваше. . обаче ако сега тръгна да я къдря, просто седи като на клечки, не знам пяната ли не ми е добра или какво става, но . .
    1) въпрос - каква пяна бихте ми препоръчали?И всички пяни еднакви ли са, защото на повечето чета ,че пише Volume и се чудя това ще ме накъдри ли или е създадено само и само за обем!?
    2) - Правите ли нещо освен да я навлажните, да сложите пяната и да я намачкате с ръце?

Мерси предварително
    Имаш ужасна грешка !

Още нещо . . на моята пяна, от която не съм доволна пише Volume и аз се замислих и викам сигурно е само за обем, а не за къдрене, но вчера бях по магазините и гледах, че на всяка една пяна пише Volume и съвсем се обърках ?!
    Може да не помислите за адски тъпа, но . . не съм на "ти" със къдренето на коса.
    пяната попринцип е за да виксира косата и да я доуформи пък за volumе нз може и обем да придават
    Aз съм това което съм...

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от kykona
    пяната попринцип е за да виксира косата и да я доуформи пък за volumе нз може и обем да придават
    Просто на всяка една пяна, която видя пише Volume и се обърквам тотално.
    ExtrAc7 - Да ,просто фаталана грешка

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    аз имам на тафт пяната level 5 една такава черна и мисля, че не стават хубави къдрици. Ама нз може и аз да не я слагам кат хората . Иначе имам 2 приятелки, които ползват на велафлекс за къдрици и се получават страшно добре къдриците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си