- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене с пяна за коса
Здравейте, пак имам проблем /какво винаги =)) /.
Преди 2-3 години си къдрих косата с преса и се получаваше. . обаче ако сега тръгна да я къдря, просто седи като на клечки, не знам пяната ли не ми е добра или какво става, но . .
1) въпрос - каква пяна бихте ми препоръчали?И всички пяни еднакви ли са, защото на повечето чета ,че пише Volume и се чудя това ще ме накъдри ли или е създадено само и само за обем!?
2) - Правите ли нещо освен да я навлажните, да сложите пяната и да я намачкате с ръце?
Мерси предварително![]()
За да не ти стават на клечки по-добре си вземи такава която не е толкова силна.
Иначе аз след като си намачкам косата я суша като нали...я мачкам през тфа време.Преди след като й сложа пяна я връзвах на няколко места и тфа също имаше ефект,но вече не ми се занимава
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
аз ти препоръчвам пяната на Велафлекс за къдрава коса..мн е добра \/
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз сега съм с пяната на Тафт за къдрава коса и съм много доволна, една такава е с оранжева капачка. Обаче съм решила следващият път да пробвам тая на Вела.
Аз съм много доволна от черната пяна на Тафт! Може също след като я навлажниш и намачкаш да я минеш с дифузерлично аз не съм го правила..защото нямам проблем с къдренето, но съм чувала, че става :P
Просто аз
Честно казано не знам Wella българска марка ли е?Ако да, тук няма да я намеря.Но тафт със сигурност. Дифузер нямам, но щом сте доволни от тафт ще пробвам с нея.Мерси много за отговорите![]()
+1Първоначално написано от Shadowsogirl
Брях,брях
Аз си взех пяна на SERI и съм много доволна. Правя си я с дифузера и не става на клечки (и мирише много яко)![]()
Мойта е на Garnier Fructis - Extreme 5 ! С най-голямата фиксация !
Още нещо . . на моята пяна, от която не съм доволна пише Volume и аз се замислих и викам сигурно е само за обем, а не за къдрене, но вчера бях по магазините и гледах, че на всяка една пяна пише Volume и съвсем се обърках ?!
Може да не помислите за адски тъпа, но . . не съм на "ти" със къдренето на коса.
.. ами мойта е на тафт .. синя с оранжева капачка .. доволна съм горе-долу ..
Имаш ужасна грешка !Първоначално написано от DevilWish
пяната попринцип е за да виксира косата и да я доуформи пък за volumе нз може и обем да придаватПървоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
Aз съм това което съм...
Просто на всяка една пяна, която видя пише Volume и се обърквам тотално.Първоначално написано от kykona
ExtrAc7 - Да ,просто фаталана грешка![]()
аз имам на тафт пяната level 5 една такава черна и мисля, че не стават хубави къдрици. Ама нз може и аз да не я слагам кат хората. Иначе имам 2 приятелки, които ползват на велафлекс за къдрици и се получават страшно добре къдриците
![]()