- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За вас и вашите родители..
Споделяте ли с някой от родителите си?
Аз не..Майка веднъж вика:Научи се да споделяш вкъщи.
Аз:Абе аз на тебе ако ти кажа нещо,каквото и да било то,ти или ми викаш,или го раздухваш навсякъде..
Е как да споделя на такъв човек..Те приятелките ми са по-добър слушател от майка ми...![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Споделям понякога,но има и неща които крия и не бих ги споделила..![]()
Майка ми знае ВСИЧКО за мен.Наистина всичко и казвам.Просто не мога да ви обесня за каква връзка става въпрос между нас.
Просто знае от добрите до лошите неща.Като започнем от пушена на трева дори (което едва ли много хора биха казали на майка си) до правене на любов и тн.![]()
Спделям си с тях да,пове4ето слу4аи ми дават добри и полезни съветиИ са единствените хора които съм сигурна 4е никога не биха ме предали.Е спестявам им някои неща
![]()
Рядко. С баща ми какво да споделям? Ако му кажа, че пуша знам, че ще ме овършее отвсякъде просто, въпреки че казва, че не е така. Ако правех секс и му кажа, че правя секс той... Ами... Не искам да получи инфаркт, напълно достатъчно ми е, че майка ми почина, не бих пробвала с такава новина да шашна татето и да му стане нещо.
Споделям някой неща с баба ми по майчина линия. И въпреки това не мога да и кажа това, което бих казала на мама - че харесвам някое момче, да и поискам съвет... Ами не е същото. Рядко споделям.
Немога просто.Не ми е удобно.Попринцип неискам да споделям с никой.Особенно вкъщи.Там...Се едно да отида и да кажа на Господ:Убих човек и не съжелявам.
П.С.-Не съм християнка![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
майка ми ми е казвала няколко пъти да и споделям... и един, два пъти го направих и тя го изръсила на татко... е как после да споделям нещо, което изръчно съм й казъл да не го казва на друг... тъпа работа
<N>
и при мене е нещо такова..Първоначално написано от Neftochimic
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
не споделям нищо,чат пат за у-ще,но за личния ми живот и думичка не казвам,може да знаят че си имам гадже но нищо повече,само еидн единствен човек знае и тва е една от най-добрите ми приятелки,на нея всичко си казвам и тя на мен казва всичко,не мога да кажа на мама че съм спала с момче вече,някак си ми е неудобно да го кажа,знам че няма да го разкаже на никой ама ми е по-добре като си го знам само аз,знам че е добре да се споделя с майките ни,но лично за това че съм спала с момче бих го казала след няколко месеца скоро ще направя 17 може би лятото като стана на 17 и половина тогава ще й кажа,но за сега няма
Трябва ли да споделям с някой?.![]()
Споделям с родителите ми.Те са страхотни хора.
И аз споделям![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Вече НЕ. Не я разбирам..Разбра,че пуша-вика ми щото не съм и казала.Вика: Кат си решила да пушиш ела ми кажи.Когато прайш секс искам да знам...''
След 2 седмици-казвам й,че правих секс и тя пак ми се развика къде ми бил акъла,що толкова рано съм му пуснала...повече НИЩО няма да й кажа!Като иска да споделям,ще ме приема каквато съм...ааа![]()
Ами споделям на майка ми и съм сигурна, че не казва на НИКОЙНо все пак й спестявам някои неща.
![]()
Споделям им, ама има неща които крия, не може всичко![]()
Вафла..
аз споделям някои неща само
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
аэ мраэя майка си в определени моменти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не споделям нищо с майка митази жена нито ме разбира,нито се опитва..когато искам да потърся съвет тя винаги има по-важна работа а моите неща са маловажни..затова вече се отказах дори да започвам разговор по някаква по лична тема и т.н.
![]()
С баща си споделям много повече .. е спестявам му по-личните нещица ама и толкоз му стига..
Когато имам възможност споделям с майка ми и то много,връзката ни е ужасно силна,обожавам я.
Същото!! Мойта майка е същата, реша да й кажа нещо, то не беше на баща ми, на сестра ми.. а що пък не и на приятелките сиПървоначално написано от Sisito941
нямам думи.. как да и споделя.. споделям само с приятелки..
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Споделям й. До сега не ми се е случвало да ми предаде доверието или пък да ме упрекне.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
амме