.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Мега фен Аватара на Sisito941

За вас и вашите родители..

Споделяте ли с някой от родителите си?

Аз не..Майка веднъж вика:Научи се да споделяш вкъщи.
    Аз:Абе аз на тебе ако ти кажа нещо,каквото и да било то,ти или ми викаш,или го раздухваш навсякъде..

Е как да споделя на такъв човек..Те приятелките ми са по-добър слушател от майка ми...
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Споделям си с майка ми,разбира се имам си и малки тайни,които са си само за мен,но за повечето неща си споделям с нея.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Споделям понякога,но има и неща които крия и не бих ги споделила..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Майка ми знае ВСИЧКО за мен.Наистина всичко и казвам.Просто не мога да ви обесня за каква връзка става въпрос между нас.
    Просто знае от добрите до лошите неща.Като започнем от пушена на трева дори (което едва ли много хора биха казали на майка си) до правене на любов и тн.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Спделям си с тях да,пове4ето слу4аи ми дават добри и полезни съвети И са единствените хора които съм сигурна 4е никога не биха ме предали.Е спестявам им някои неща

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Рядко. С баща ми какво да споделям? Ако му кажа, че пуша знам, че ще ме овършее отвсякъде просто, въпреки че казва, че не е така. Ако правех секс и му кажа, че правя секс той... Ами... Не искам да получи инфаркт, напълно достатъчно ми е, че майка ми почина, не бих пробвала с такава новина да шашна татето и да му стане нещо.
    Споделям някой неща с баба ми по майчина линия. И въпреки това не мога да и кажа това, което бих казала на мама - че харесвам някое момче, да и поискам съвет... Ами не е същото. Рядко споделям.

Немога просто.Не ми е удобно.Попринцип неискам да споделям с никой.Особенно вкъщи.Там...Се едно да отида и да кажа на Господ:Убих човек и не съжелявам.
    П.С.-Не съм християнка
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    майка ми ми е казвала няколко пъти да и споделям... и един, два пъти го направих и тя го изръсила на татко... е как после да споделям нещо, което изръчно съм й казъл да не го казва на друг... тъпа работа
    <N>

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    майка ми ми е казвала няколко пъти да и споделям... и един, два пъти го направих и тя го изръсила на татко... е как после да споделям нещо, което изръчно съм й казъл да не го казва на друг... тъпа работа
    и при мене е нещо такова..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не споделям нищо,чат пат за у-ще,но за личния ми живот и думичка не казвам,може да знаят че си имам гадже но нищо повече,само еидн единствен човек знае и тва е една от най-добрите ми приятелки,на нея всичко си казвам и тя на мен казва всичко,не мога да кажа на мама че съм спала с момче вече,някак си ми е неудобно да го кажа,знам че няма да го разкаже на никой ама ми е по-добре като си го знам само аз,знам че е добре да се споделя с майките ни,но лично за това че съм спала с момче бих го казала след няколко месеца скоро ще направя 17 може би лятото като стана на 17 и половина тогава ще й кажа,но за сега няма

Трябва ли да споделям с някой?.

Град
    в света на приключенията ..
    Споделям с родителите ми.Те са страхотни хора.

И аз споделям
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Вече НЕ. Не я разбирам..Разбра,че пуша-вика ми щото не съм и казала.Вика: Кат си решила да пушиш ела ми кажи.Когато прайш секс искам да знам...''
    След 2 седмици-казвам й,че правих секс и тя пак ми се развика къде ми бил акъла,що толкова рано съм му пуснала...повече НИЩО няма да й кажа!Като иска да споделям,ще ме приема каквато съм...ааа

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Ами споделям на майка ми и съм сигурна, че не казва на НИКОЙ Но все пак й спестявам някои неща.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Споделям им, ама има неща които крия, не може всичко
    Вафла..

Повече от фен
    аз споделям някои неща само
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    Споделям си с майка ми,разбира се имам си и малки тайни,които са си само за мен,но за повечето неща си споделям с нея.
    +

аэ мраэя майка си в определени моменти

не споделям нищо с майка ми тази жена нито ме разбира,нито се опитва..когато искам да потърся съвет тя винаги има по-важна работа а моите неща са маловажни..затова вече се отказах дори да започвам разговор по някаква по лична тема и т.н.

С баща си споделям много повече .. е спестявам му по-личните нещица ама и толкоз му стига ..

Когато имам възможност споделям с майка ми и то много,връзката ни е ужасно силна,обожавам я.

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))

Re: За вас и вашите родители..

Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Аз не..Майка веднъж вика:Научи се да споделяш вкъщи.
    Аз:Абе аз на тебе ако ти кажа нещо,каквото и да било то,ти или ми викаш,или го раздухваш навсякъде..
    Същото!! Мойта майка е същата, реша да й кажа нещо, то не беше на баща ми, на сестра ми.. а що пък не и на приятелките си нямам думи.. как да и споделя.. споделям само с приятелки..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Споделям й. До сега не ми се е случвало да ми предаде доверието или пък да ме упрекне.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си