- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един Хамлетов въпрос ...
Моля всеки един от вас да каже как вижда в очите си любовта ... какво е за вас това прекрасно чувство![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Чувство при което си отдаден на другия и той на теб.Поне аз така го виждам.Когато не ти пука дали тя/той има недостатъци.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Последно време си задавам следния въпрос: Какво е т'ва животно любов, бе? Има ли го изобщо? Къде се намира? Изобщо някога ще го срещна ли?
Но има една частица в мен, която се надява, че любовта наистина съществува. За мен любовта означава двама човека да се допълват взаимно, винаги да се подкрепят, да няма лъжи помежду им, заедно да преодоляват трудностите. Любов не се изгражда от един човек. Винаги са нужни двама. Всеки един от нас търси този втори човек ( е някои вече може да са го намерили и 100% по-добре от мен могат да опишат това чувство). Важното е когато го намерим да не допуснем той да си тръгне от живота ни![]()
съгласна съмПървоначално написано от DaemonBoy
лол човече наистина незнам на колко години си аз срещнах любовта когато бях на 13 знай това е най-красивото чувство на света и да прав си затова хората са казали няма перфектен човек докато не се влюбиш в негоПървоначално написано от Lashes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ами да ти кажа, не че не съм се влюбвала. Точно обратното... Дори два пъти, но просто чувствтото не беше споделеноПървоначално написано от playboyche
Затова казах, че за любовта са нужни двамата
![]()
ами да и моята любов беше несподелена до скороПървоначално написано от Lashes
![]()
![]()
ако обичате пишете своите мисляние вие се влюбвате не цитивайте не той е вслюбваПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
Любовта се проявява най-вече в критичните моменти.Нещо като приятелството.Ако си в ситуация,в която имаш нужда само от човека,който обичаш и той ти помогне независимо от обстоятелствата значи те обича.
Преди си мислех,че можеш да намериш истинската любов още в тази възраст,но все повече се убеждавам,че това са си детски истории...Изобщо не знам защо всички се стремим да намерим любовта още от сега.Има толкова много време.И изобщо любовта наистина е нещо много рядко срещано и често я бъркаме с простата привързаност.
+не ти пука какво другите казват или мислят;Този 4овек те прави щастлив и си готов да направиш вси4ко за негоПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Абсолютно!Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
I'm not in love this time,this night...
когато поставиш него или нея преди себе си
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
"Любов ли бе да я опишеш... "![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Когато се отдадеш на нещо без да се страхуваш че може да загубиш себе си.
Чувство, което се появява след 2рото уиски.
Temet Nosce
벨야카
"Едно нещо,дето те кара да се чувстваш ту хубаво,ту гадно,ту да си щастлив,ту да те боли..И така,и така си прави ташаци с тебе постоянно.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Функция, коя приема всеки път различен параметър![]()
ПП: не прекалявайте с програмирането, че почвате да пишете такива глупости...
Тотална хавария...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Любовта е да правиш всичко за другия както и той за теб, без да се интересуваш какво мислят другите. Когато си влюбен искаш този човек всяка една минута да е до теб и да не искаш да го пускаш да си отиде. Ставаш едно цяло с него и го обичаш въпреки трудностите, които имате.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК