.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Един Хамлетов въпрос ...

Моля всеки един от вас да каже как вижда в очите си любовта ... какво е за вас това прекрасно чувство
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Улицата
    Секси,тъпа,нимфоманка

Чувство при което си отдаден на другия и той на теб.Поне аз така го виждам.Когато не ти пука дали тя/той има недостатъци.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Пловдив
    Последно време си задавам следния въпрос: Какво е т'ва животно любов, бе? Има ли го изобщо? Къде се намира? Изобщо някога ще го срещна ли?
    Но има една частица в мен, която се надява, че любовта наистина съществува. За мен любовта означава двама човека да се допълват взаимно, винаги да се подкрепят, да няма лъжи помежду им, заедно да преодоляват трудностите. Любов не се изгражда от един човек. Винаги са нужни двама. Всеки един от нас търси този втори човек ( е някои вече може да са го намерили и 100% по-добре от мен могат да опишат това чувство). Важното е когато го намерим да не допуснем той да си тръгне от живота ни

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Чувство при което си отдаден на другия и той на теб.Поне аз така го виждам.Когато не ти пука дали тя/той има недостатъци.
    съгласна съм

Цитирай Първоначално написано от Lashes
    Последно време си задавам следния въпрос: Какво е т'ва животно любов, бе? Има ли го изобщо? Къде се намира? Изобщо някога ще го срещна ли?
    Но има една частица в мен, която се надява, че любовта наистина съществува. За мен любовта означава двама човека да се допълват взаимно, винаги да се подкрепят, да няма лъжи помежду им, заедно да преодоляват трудностите. Любов не се изгражда от един човек. Винаги са нужни двама. Всеки един от нас търси този втори човек ( е някои вече може да са го намерили и 100% по-добре от мен могат да опишат това чувство). Важното е когато го намерим да не допуснем той да си тръгне от живота ни
    лол човече наистина незнам на колко години си аз срещнах любовта когато бях на 13 знай това е най-красивото чувство на света и да прав си затова хората са казали няма перфектен човек докато не се влюбиш в него
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    лол човече наистина незнам на колко години си аз срещнах любовта когато бях на 13 знай това е най-красивото чувство на света и да прав си затова хората са казали няма перфектен човек докато не се влюбиш в него
    Ами да ти кажа, не че не съм се влюбвала. Точно обратното... Дори два пъти, но просто чувствтото не беше споделено Затова казах, че за любовта са нужни двамата

Цитирай Първоначално написано от Lashes
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Ами да ти кажа, не че не съм се влюбвала. Точно обратното... Дори два пъти, но просто чувствтото не беше споделено Затова казах, че за любовта са нужни двамата
    ами да и моята любов беше несподелена до скоро

Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    съгласна съм
    ако обичате пишете своите мисляние вие се влюбвате не цитивайте не той е вслюбва

Любовта се проявява най-вече в критичните моменти.Нещо като приятелството.Ако си в ситуация,в която имаш нужда само от човека,който обичаш и той ти помогне независимо от обстоятелствата значи те обича.
    Преди си мислех,че можеш да намериш истинската любов още в тази възраст,но все повече се убеждавам,че това са си детски истории...Изобщо не знам защо всички се стремим да намерим любовта още от сега.Има толкова много време.И изобщо любовта наистина е нещо много рядко срещано и често я бъркаме с простата привързаност.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    +не ти пука какво другите казват или мислят;Този 4овек те прави щастлив и си готов да направиш вси4ко за него

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    +не ти пука какво другите казват или мислят;Този 4овек те прави щастлив и си готов да направиш вси4ко за него
    Абсолютно!
    I'm not in love this time,this night...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    когато поставиш него или нея преди себе си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на m1nik
    мога само да ти кажа, че не се описва с думи..
    )

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    "Любов ли бе да я опишеш... "
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Когато се отдадеш на нещо без да се страхуваш че може да загубиш себе си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Чувство, което се появява след 2рото уиски.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    million miles away (:
    "Едно нещо,дето те кара да се чувстваш ту хубаво,ту гадно,ту да си щастлив,ту да те боли..И така,и така си прави ташаци с тебе постоянно.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Функция, коя приема всеки път различен параметър

ПП: не прекалявайте с програмирането, че почвате да пишете такива глупости...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тотална хавария...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на vesinka899
    абе лъжа сичко е лъжа
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Любовта е да правиш всичко за другия както и той за теб, без да се интересуваш какво мислят другите. Когато си влюбен искаш този човек всяка една минута да е до теб и да не искаш да го пускаш да си отиде. Ставаш едно цяло с него и го обичаш въпреки трудностите, които имате.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си