- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Следваща спирка анорексия.
Здравейте!![]()
Навремето тежах 45 килограма , но напоследък съм толкова заета, че забравям да ям с дни. Корема ме боли от околу месец, но не е като да е от глад. Нито къркори нито боли като от недохранване. Почнах да се чувствам много изтощена и даже 5 килограма не мога да повдигна. Мускулите ми са почнали да намаляват и отслабват. Днес сутринта се премерих и се оказа, че тежа 40 килограма, а съм висока 165см на 17 години. Повечето ми приятелки даже на по 15/16 години тежат към 52 килограма, а аз изтърсачето 40....Опитвам се да се храня редовно, но просто не става. Най-много по 1 на ден да успея да се принудя да ям иначето ми се гади като погледна храна. Всички саученички ми викат, че ми завиждат за хубавото тяло (слаба с големи гърди) и все викат, че ми го искат, но аз не им го пожелавам, понеже това води и до много проблеми. От малкото килограми даже цикъла ми спря.(принципо спира винаги като падна под 44 килограма). Кажете ми какво да правя? Опитвам се да ям, но даже и насила не мога достатъчно често да се храня. Не мога да повчрвам, че покрай всичките ми ангажименти и ядове забравих да се храня и си докарах това.Иска ми се да натрупам мускулна маса с дадени упражнения, че накрая и мускулите ми ептен ще атрофират.
Дайте ми съвет какво да правя!