.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Спортни Списания

Здравеите.
    Някои може ли да ми препоръча някакво футболно списание по възможност на български защото колкото и да търсих нищо не намерих

Закакво ти е списание?Живеем в 21 век,според мен няма нужда да даваш излишни пари.В интернет има всичко влизай в sportal.bg
    gol.bg topsport.bg gong.bg това са едни от най-добрите сайтове.Колкото до списание/въпреки че не бих си купил/ Дон Балон е също добро.

Цитирай Първоначално написано от BreezePower
    Закакво ти е списание?Живеем в 21 век,според мен няма нужда да даваш излишни пари.В интернет има всичко влизай в sportal.bg
    gol.bg topsport.bg gong.bg това са едни от най-добрите сайтове.Колкото до списание/въпреки че не бих си купил/ Дон Балон е също добро.
    +1
    иначе имаше преди едно списание don balon

вярно е че има много саитове попринцип премиерсхип.бг наи ми харесва, но и списанията имат плюсове например плакати

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    Цитирай Първоначално написано от BreezePower
    +1
    иначе имаше преди едно списание don balon
    Тея са най-долното издание. Става само за кенефа да си избършеш гъза с него...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си