- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- как да се надебелее !!!
на 15 гидини съм висок съм 1,82 тренирам футбол вече 5 години но проблемат е че съм 50 килограма много съм слаб.
бихте ли ми дали някакъв савет какво точно да ям по колко пъти на ден някакви добавки нешто си за надебеляване защото уш ям
а няма резултати на фитнес ли да ходя изобщо даите савет как да надебелея но и да натрупам прилично количество мусколатура ???
мерси предварително !
Почвай фитнес качествена храна,и почивка.Ако виждаш че и така не става вземи си добавки (протеин,аминокиселини,кре тин) Но мисля че трябва да натрупаш поне 3-4 месеца стаж и тогава да мислиш за добавки ! Успех.
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Плюскай повече,грух-грух
ima edin det jivee na moita ulica kaza 4e qde filii s mas![]()
![]()
a ti i da tragne6 na fitnesh nema da ima golqm efekt shtoto glavnoto vav futbola e tichaneto a to svalq 70% muskol i 30 % maznini
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Ече ти не си ли ял филийки с мас и червен пипер бе ?Първоначално написано от brusa
![]()
Все едно да не си ял филийки с лютеница, или циганска баница 0.о
>> тцтц ееееее вие немате детство ...![]()
po princip sam ot selo ql sam mn raboti i mandji za koito ne ste 4uvali ama filii s mas neПървоначално написано от zero
![]()
![]()
![]()
prosto mi se gadi ot mas
Първоначално написано от Belair
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
хахаха,гадело му се.Абе ти се навъртай сега край прасето и много не му мисли как ти се гади.Наденички,пържолки,жу ерки,сега му е времетоПървоначално написано от brusa
![]()
Качваш 20 кила за 20 дни и всичко е ОК![]()
Ъъъ да ти е минавало през главата да спреш шибания футбол>?
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
ohoo mina taq baq qdene padnaПървоначално написано от redbul2
![]()
без такива съвети... само ще си прецака здравето..Първоначално написано от Stani46
здрави тренировки + калорична и пълноценна храна --главно мед;банани;овесени ядки;други удки;хляб;млечни продъкти ....
и сигурен ли си че си 182 висок-50кг .. това е прекалено малко![]()
да нямаш някакъв хормонален проблем... наистина си много слаб.
А месото?!Първоначално написано от clever
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Седиш в теенфорума по цял ден тъпчеш макдоналдс !Първоначално написано от scholes18
Еми братле , аз бях 62 кг в момента съм 85 за 3 месеца някъде , но ги качих от протеин+креатин който го взех за 60 лева г/д ходя и на фитнес , но не съм от най сериозните фитнес маняци , стига ти да правиш лициви в къщи ако нямаш възможност да си вземеш протеин , просто кажи на майкати да ти вари картофи,яйца,ориз ядки,хляб повечко , и мисля ще доста барзо ще качиш!
да без да искам го пропуснахПървоначално написано от p17bull95
![]()
Сухар пий анаболи
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
аз си зех преди седмица Nutrim super mass gain и ефекта е страхотен, качил съм близо 2а килограма. препоръчвам ти го но тренирай за да има оптимален ефект