.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Най-добрата ми приятелка се държи тъпо

Здравейте! На 12 съм,и ще карам направо по проблема: най добрата ми приятелка се държи много тъпо. Имам в предвид, че трябва да стане това,което тя ми каже. Ако не е така-блок,не ми пише,не ме търси,не ми вдига телефона.Имам чувството,че не е готова за никакви компромиси,и не мога да и го набия в главата,че компромиси в едно приятелство са наистина нужни.Ето пресен пример и още не сме се сдобрили- преди 10 минути говорихме по скайп,аз и казвам пусни видео и аз да те гледам тя ми вика неее не не,казахн и моля те пусни,тя ми каза не отново.Опитах да и обесня,че и тя понякога трябва да отсъпва-не... Не е проблемът заради тъпата камера,а за това,че ме е страх,че и за други работи няма да отсъпва и,че няма да прави компромиси. Kажете какво мислите, може и съвет да дадете
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    поговорете,а и това ми се вижда доста дребнаво....Или се опитаи да я приемеш таква каквато е и се примири

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Извинявай, но имам чувството, че те... използва? Не знам, не ви зная отношенията, обаче аз самата съм била такава "приятелка"... Уж и двете бяхме равноправни, хъх, знам, че не е тая думата. xD Обаче все ставаше така, че накрая аз се извинявах, че аз спирах да се сърдя и поддържах разговора с усмивка и шеги. Накрая ми писна. Отдръпнах се от момичето, сега си имам други приятели, където всеки прави компромиси.

Приятел в нужда се познава .. Изпробвай я
    Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Ммм, такива разглезени Лидерки, които трябва да ги следваме много ги мразя. На твоята възраст и аз бях в почти същото положение...знам колко е гадно. И както казаха преди мен те използва. Също така тя иска и да те контролира ... еми кажи си иго право в очите ... няма какво да те е страх. И да ти дам един съвет, не разчитай на приятелки! А и тя не е единствената, като не знае как да се държи с теб, значи не ти е истинска приятелка ... за каков ти е такава, остави я ... ако тя наистина държи на теб ще се върне. Ако не се промени си намери нова
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Град
    Стара Загора
    Време е да осъзнаеш вече някои неща.
    Заеби тази "най-добра" приятелка, и си живей детството.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Тегли и една майна и си намери друга компания.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си