- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ...
Здравейте,аз съм на 14 и харесвам едно момиче обаче тя е 16 годишна и е от мойто даскало.Постоянно има някой около нея и нямам шанс да я заговоря,и да я заговоря не знам какво да и кажа.Можете ли да ми кажете какво да направя,за да и покажа някак си,че я харесвам..или...не знам.Досега не съм имал сериозна връзка и нямам много опит с момичетата.![]()
Ти си май на принципа "Хвани си кака да те отрака.".Няма нищо лошо.Все ще успееш да я хванеш сама някой ден.Запознайте се, разменете си телефони/скайпове.Като се поопознаете(и ако е свободна) й предложи да излезете на едно кафе.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Кофти ситуация... Не съм много сигурна, но по-добре не влагай много надежди. От личен опит ти го казвам... Можете да бъдете просто приятели, а за това не ти пречи някой ден да я издебнеш като е сама и да говориш с неяМожеш да и кажеш поне едно здравей, да я разпиташ за нещо свързано с някой даскал може би. Все ще измислиш някаква тема
А пък знае ли се, може и да стане нещо по-сериозно
![]()
Първоначално написано от gLoRiToO
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няма гадже.Аз по начало съм си срамежлив (много) и мн трудно
ще я заговоря.Ще питам момичетата в нейния клас за скайпа и..абе трудно.Мерси на всички за отговорите![]()
Харесваш я, а не я познаваш, уоу...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ау колко шлядко..![]()
иначе просто върви и се запознай .. не вярвам другите около нея да са кръвопийци, няма нищо срамно в ситуацията!
I don`t care .. ;] ..
Нямаш шанс в близките 5-6 години![]()
all day... all night... what the fuck?!
Трудно ще ти е. Ако вземе предвид самочувствието на 16- годишните тийнейджърки. Възможността тя да сметне, че по-малко момче ще и наруши реномето.
Ако искаш да я спечелиш, трябва да покажеш зрялост над тази на годините ти.
ПП.: това не значи да пушиш и т.н., а да си отговорен и сигурен в себе си. След като вече си такъв няма да имаш проблеми да я спечелиш.
Но естествено това е нвъзможно да се случи.
Успех :Д
Първоначално написано от w0sh
раззбира се , не всички са така!![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от w0sh
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Разбира се, не всички, които са родиени в Африка са негри, но останалите ги игнорираме като нищожно малък процент.Първоначално написано от sunshinepp
нищожен, но го има нали?Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Хора,защо смятате ,че след,като съм на 14 съм много малък и незрял.Тва,че има 14 годишни момчета дето само се лигавят и т.н. не значи ,че всички са такива...
Не са всички такива.Просот 80% са фешъни, 15% са метъли, а 5% се чудят към кои да се присъединят.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
^
интересна статистика. ;d
иначе w0sh ти го каза, успех.
в момента и аз се чудя от кои съм..Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
група на нормалните, няма ли. .
I don`t care .. ;] ..
еми,аз съм от нормалните![]()
![]()
. Ние го обърнахме на стилове,групички,туй-онуй...
Оо, бате не се опитвай с по-големите. Нямаш шанс. На нас 14 годишните вече ни е трудно 14 годишна да си хванем пък ти 16 хаха. И аз много харесвам какичките ама .. гледай реално.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Ми да се пробва човека, кво губи и аз проах 2 пъти не върви дълго, ама ко да се прай може да усети замалко кво е.
Не те хуля ,че си малък за нея ако си подържан готин пич израснал умствено повече от възраста си с което много ще впечетлиш въпросната 16-ка Запомни от мене няма значение годините.вече свестните момичета не обичат тъпите прости пияни пичове с бирата нямащи основно и без никаква средна обща култура към елементарни въпроси успех
Хораа, не му вдъхватейте надежда .. няма шанс със 16 годишна.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Според мен зависи и от момичето.. Ако е няква с много голямо самочуствие дето не вижда по-далече от носа си нямаш голям шанс..Но ако си си харесал мило и интелигентно момиче нищо чудно да се получи..
Например аз съм 9 клас и една моя причтелка ходи със седмокласник .. А е много хубава и може да е с някое друго момче на нейната възраст , но гаджето й е много зрял за възрастта си ..
Направо неможеш да кажеш, че е седми клас.. Така , че според мен имаш шанс.. :P
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33