.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Купон - игри ?!

Здравейте! Скоро имам РД, ставам на 18 ... ще правя купон, но проблема е че ще бъдат събрани на едно различни компании и не знам дали щее забавно. Затова реших да направя някакви игри. Но не ми се иска да бъдат от баналните и изтъркани като завързани очите с шал и да се хранят ... затова ви моля, ако знаете някакви забавни и смешни игри да ми предложите
    Благодаря ви предварително!
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Мега фен Аватара на Chacho

Re: Купон - игри ?!

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Здравейте! Скоро имам РД, ставам на 18 ... ще правя купон, но проблема е че ще бъдат събрани на едно различни компании и не знам дали щее забавно. Затова реших да направя някакви игри. Но не ми се иска да бъдат от баналните и изтъркани като завързани очите с шал и да се хранят ... затова ви моля, ако знаете някакви забавни и смешни игри да ми предложите
    Благодаря ви предварително!
    Туистър
    Риск или истина
    Караоке
    Някакъв конкурс за танци (не просто кой танцува най-добре, ами най-еротичен, най-смешен и прочее).
    Това сега не знам как да го кръстя.. Да речем коктеили. Предполагам си навзела алкохол, така че пишете си имената, разбърквате и се теглите. Целта е да забъркаш някакъв коктеил на човека, чието име си изтеглил.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    18ти рожден ден...игри....как за бога успя да ги събереш в едно изречение
    не си ли чувала за 'МНОГО АЛКОХОЛ' и 'МНОГО ЧАЛГА'
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ... явно иска да го запомни ...
    по темата : важно е настроението ... настроението идва с музиката , пускате си каквато музика слушате и денсите ... и така
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен
    на 13 съм и ходих на една моя съученичка рд-то..Беше у тях и имаше Мери Джеин +някаква водка ама аз не пих...Никой не игра освен на шише и са праиха на големи с език за целуваха Ти на 18 за игри на Twister ме питаш Иначе освен на шише може и онова дето напримерно аз излизам за "цар" и казвам на всеки по отделно да направи нещо-да изпие 1 чаша алкохол на екс,да си бръкне в гъза И ако не го направи всички му се хвърлят отгоре

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    +1

Бирпонг.Наливате бира(или друго пиене по ваш избор) в много чаши и целите така че топче да попадне в някоя чаша.Който уцели дава чащата с бира на този,който не е.След като изпиете известно количество бира започва забавното,а именно да ви видят как се опитвате да уцелите докато не можете да кажете и името си.

играйте Цък - най-долната игра :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си