- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Живот с 1 тестис
+1Първоначално написано от Bukmop
предимства: ще те боли с път по-малко когато те ударят на това място![]()
Who's next!
Животът с един тестис ще е същият и като животът с два ... освен ако не попаднеш на някоя лигла дето да каже 'ти имаш един ... аз с тебе секс няа да правя' ... нали, образно казано![]()
Бъди мъж отрежи и другия.Както казват "ташаците са мъжко бреме"![]()
![]()
![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Мислите ли, че здравословните проблеми са повод за саркастични подмятания? Момичета, имате ли си представа какво е извънматочна бременност, например? Да ви обясня-една от причините, поради които се отстранява маточна тръба (и яйчник, евентуално). Никой не е застрахован от такова нещо. Дори привидно елементарна инфекция може да предизвиква удебеление, което да не пропусне оплодената яйцеклетка. Особено важи за тези, които ходят с разголени кръстове по цяла година. Както и за лекувалите инфекции. Сега си помислете колко ще ви е смешно, ако (не дай, Боже) вие изпаднете в такава ситуация. Само да ви кажа, че операцията включва разпорване на корема напречно от край до край и после се вижда. Е, смешно ли е?
Правили са ми операция от такова..Като съм бил малък си е останал в корема и не е слязъл..И след операцията беше доста по-малък от другия..Но пък сега, като гледам даже го минава по размери![]()
Първоначално написано от eliyiy
е не ве тва отговора точно в десеткатаПървоначално написано от vaseto0o
![]()
сори за double-post, но сега намерих нещо точно по темата:
"Плува си мъж в морето. Уморил се. Гледа някаква шамандура плува във водата и се хванал за нея да си почине. Изведнъж нещо го хванало за топките и се чул глас:
- Плюс 2 или минус 2?
"Тва пък какво е? Температура ли, какво ли?... Колкото повече, толкова по-добре" - помислил си човекът и отговорил:
- Плюс 2.
Топките му били пуснати веднага, дошли му сили и успял да доплува до брега. Излиза от водата и гледа - топките му станали четири. Помислил малко и решил, че ще влезе пак, този път ще каже минус 2 и всичко ще е наред.
Влезнал бързо във водата и с плуване се връща до шамандурата, хваща се, пак усеща как нещо го хваща за топките, отново се чува гласа:
- Плюс 4 или минус 4?"